Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tesekjurler: ) yeni serisi hangisi 2018 mi? Batma yapio gecer mi sence???

Cok begendim 12-2017ler gayet hos olmus...guzel durmus..
Gule gule kullan...renk ne fazla yesil ne fazla ela...ilk cikan seriyi bilenler varsa,o seriye donus olmus sanki...
Bakalim 2018 ler nasil olucak...

Tesekkur ederim. Ben ilk cikan seriyi bilmiyorum. 2018 ne zmn çıkacak ki? Yani ben eski seri mi almis oldum?? Aslinda esim aldi bunlari :) begendgnize sevindim.sevmedgm tek sey benekler.

Tesekkur ederim. Ben ilk cikan seriyi bilmiyorum. 2018 ne zmn çıkacak ki? Yani ben eski seri mi almis oldum?? Aslinda esim aldi bunlari :) begendgnize sevindim.sevmedgm tek sey benekler.
Ilk cikan seri yillar onceydi) solotica seri uertim yapiyor yani her uretimde (genelde her ay ) urettikleri lenslere lote ve skt numarasi veriyor cunku lensler solflex haric senelik bazi aylar opacity yogun bazi aylar daha az olabiliyor...renk farkida bundan kaynakli...yani her yeni seri bi merak) senin aldigin su an icin en son seri ve rengi de gayet guzel hatta cok guzel

teşekkür ederim ama bence geçen aylarda aldığım çok daha güzeldi. eylül gibi yani.. elinde o zamandan kalma nc mel olan varsa değişebilirim onun renk yapısı daha hoşuma gidiyordu. bişey sorcam bi tanesi çok batıyo lensin rahatsız edio takamıyorum neden sizce blgisi olan var mı

güle güle kullanın meraklı çok yakışmış:) acaba tersmi taktınız eğer ters değilse batma 1 gün içinde geçmesse sorun var demektir..

Son düzenleme:
güle güle kullanın meraklı çok yakışmış:) acaba tersmi taktınız eğer ters değilse batma 1 gün içinde geçmesse sorun var demektir..

teşekkürler :) sizden bunu duymak ne guzel :) yani dün geldiler dün batıyordu bugün de batıyor gerçi dün takamadım tüm gün bu sabahta bi takıyorum yarım saat sonra çıkartıyorum dayanamıyorum çünkü. biraz daha bekliim yani öyle mi? eski seri yok mu hiccc

çok yakışmış güle güle kullan :) ama senin gözün fotoğraftaki gibi açıksa ondan böyle hoş olmuş ben de nc mel düşünüyordum bende fazla koyu durur herhalde

evet kendi göz rengim de açık resimde hatta kahve çıkıyor koyu yeşil renk de hakim normalde.. o yüzden mel tercih ettim ama bi tanesi çoook batıyor yaa hatta gün ışığında duruşunu ekledim Eki Görüntüle 620161

çook yakışmış sana :) ama umarım batma durumu geçer bazen böyle oluyor geçiyor bi kaç gün sonra seninkide geçer umarım.

çook yakışmış sana :) ama umarım batma durumu geçer bazen böyle oluyor geçiyor bi kaç gün sonra seninkide geçer umarım.

teşekkür ederimmm : )) moral veriyorsunuz vallahi.. umarım geçer ne diyim çünkü okdr natürellerki kimse ama kimse anlamıyor.. dip dibe çalıştığım iş arkadaşlarım bile : ) çünkü göz rengim bazen kıyafetime göre yada ışığa göre açık duruodu.. ama eski seri mel diyorum ahhhh diyorum olan yok mu yaaa elinde düşünmeden değişirim eski derken bu 2017 ise ne bilim 2014 veya 2015

bnde eski seriye yakın olanın çıkmasını bekliyorum 2018 nasıl çıkacak bakalım :)

yok numaralı değil benim alacaklarım.
açık olacak olan seri 2018 sanırım.. ne zaman elinizde olur onu öğrenmek istiyorum..

şu an o seri üretilmedi gizliözne3 net bir süre veremiyorum ama en erken 2-3 ay sonra gelir..

çok güzel gözleriniz meraklı var renk muhteşem olmuş eski eski demeyin buda çok güzel duruyor:) yeni resimlerde dahada güzel çıkmış renk

teşekkür ederimm kızardım galiba :) bir de batmasa ne iyi olurdu.. geçer dediniz dimi? yarına kdr deniim o zaman

merakllııııı bu yeni resimlerde dahada güzel durmuş hatta yeni seriler cok koyuydu ama sende eski seri gibi yeşil duruyo yani çok güzelll ama benim gözüm nnoppnormal bir kahve koyuda degil ama acıkta degil heralde bende seninki gibi durmaz birazdaha koyu durcak ama acıkcası eski seriler çok yeşil duruyodu şimdi hepiniz üstüme saldırcaksınız ama ben bu yeni seriyi cokkkk sevdimmm degişmese keske hihihhiiiiiiiiiii :)))

arzu hanım 12/2017 nc mel geldiğine göre charme mellerde gelmiş olabilirmi
çok merak ediyorum, 12/2017 charme mel üretildimi, gelecekmi?
son haberler nedir ?

Nc Mel çok yakışmış ama bence meller hala koyu ve güzel bir renk tonu yok.Ki arkadaşın da göz rengi koyu değil.
Başımı alıp nerelere gidem..solotica kendini bozduktan sonra keşfettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…