Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaa keske su solatıca fırması bu lenslerın çapları ıcınde alternatıf yapsa

cok dogal buldugum lenslerı sırf çapı yuzunden kullanamıyorum ,

çunku solatıca bana buyuk gelıyor ,tasıyor

renk konusunda cokca alternatıf uretıyorlar ama keske cap

konusundada yapsalar bunu bu kadar ragbet goren lensın

capı ıcın neden bırsey yapmıyorlar anlamıyorum ,mahrum kaldım valla ya :'(

keske sesımızı duysalarda ılgılenseler

Yok canım ya renkleri de bozdular Zaten Charm bana hafif büyük geldi şu an ne alsam diye düşünüyorum kara kara:44:

kızlar meller acılmısmı son zamanlarda alanlar yorumlayabılırmısınız?acıl almam gereklı numaralı kullanıyorum ve elımdekının suresı doldu yenıleyemıyorum cok koyulasmıs dıye

Bi tanesi yirtiksa aldgin yerden degistirebilirsin sayet yirtik senden kaynaklanmiyorsa...meraklicim sen eski serimellerine gore daha mi koyu buluyorsun su an kullandiklarini ?bence gayet yesil...bi de en son foto flashli mi?hani gun isigi dedigin?

Bi tanesi yirtiksa aldgin yerden degistirebilirsin sayet yirtik senden kaynaklanmiyorsa...meraklicim sen eski serimellerine gore daha mi koyu buluyorsun
su an kullandiklarini ?bence gayet yesil...bi de en son foto flashli mi?hani gun isigi dedigin?

Merhaba hayir cnm flash yok hatta perdesiz ortamda floresan ofis isiginda cektim. Edkiler daha iyi kayniyordu gozumde o yuzden seviorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…