Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solda mel sagda crıstal flaslı
kendı goz rengım
crıstal oda ısıgı
gun ısıgında solda quartzo sagda crıstal
crıstal flaslı
mel gun ısıgı
crıstal harelı tarafı flaslı
crıstal duz tarafı flaslı

albumlerı goremeyenler ıcın

ya mel de bi göze adam gibi renk versin de göriyim de aliyim artık yaaa! youtubedaki eski meller nerde!

Gamzlm cristallar sizde bir harika durmuş... Çok yakışmış... Mel lerinizi ne zaman aldınız acaba? Son zamanlarda açıldı diyorlar ya... Ona göre şu anki halini çıkarmaya çalışacağım...

Gamzlm cristallar sizde bir harika durmuş... Çok yakışmış... Mel lerinizi ne zaman aldınız acaba? Son zamanlarda açıldı diyorlar ya... Ona göre şu anki halini çıkarmaya çalışacağım...

Tesekkur ederim:)yaklasik bir yil oldu ya,eski serilerden yani,bence mellere bel baglamamak lazim,bnde aldigimda hayal kirikligina ugramistim,simdi cok mutluyum cristallerle:)

Son düzenleme:

bence mel ve cristal harika durmuş güle güle kullanın
quartzo bendede var ve sizin de dediğiniz gibi daha yapay duruyo
uzaktan çok çarpıcı bir renk fakat yakından bendede bombeli durdu...
Cristal lensim hemen hemen aynı duruyo hatta ben koyulaşsın diye optifree solusyonda bekletmiştim
cor mel de aynı kesinlikle kimse lens olduğunu anlamıyo
bu ara charm mel kullanıyorum onlardada kimse lens olduğunu anlamıyor:)

arzu hanım 12/2017 ler eğer tam anlamıyla bu tonda ise bende de videodaki kızda durduğu gibi duracağına inanıyorum
çünkü orjinal göz rengi benimkilerle aynı
çok beğendim
elinizde mevcutmu bu seri ?

evt elimde 12/2017 hıdrocharm mel mevcut ama bu video yeni eklenmiş ama 12/2017 seri charm mel olmayabilir daha önce alınmış ancak videosu yeni eklenmiş bir lensde olabilir..Soloticalarda biliyorsunuz seriler arası fark olabiliyor ama belki bir ton daha açık olabilir yeni geldi çünkü charm meller ben bu seriyi denemedim ...

aa mellerin rengi açıldı mı azu hanım ee ozaman ben crsytalden vazgeçeyim mel alıyım nedense resimlerde crystal bana donuk göründü bilmiyorum ama mel koyu kahve gözü açarmı peki??

meller açıldı 3 ay önceki mellere göre fark var oldukça daha koyuydu meller şu an 2 ton açıldılar.Ancak geliyor yeniler ne zamandır açılacak diyorlardı ancak görüyoruz:)
Tamam cok sevindim sahibinden.com dan sizle iletisime geciyoruz galiba bi sorum daha olacak bu acilma sadece hidrocharmda mi var acaba arzu hanim bilginiz varmi

Sahibinden comdan iletişime geçebilirsiniz:)hıdrocharm nc serisi açık hıdrocor da açıldı ama yenileri daha görmedim hıdrocorlardan emin değilim

sadece charme mel mi açıldı yoksa nc mel de açıldı mı arzu hanım? ve de rahatlık olarak charme ve nc arasında fark var mı gözlemlerinize göre ?

Son düzenleme:
aa mellerin rengi açıldı mı azu hanım ee ozaman ben crsytalden vazgeçeyim mel alıyım nedense resimlerde crystal bana donuk göründü bilmiyorum ama mel koyu kahve gözü açarmı peki??

Arzu Hanm charm mel in yeni halinin de fotoğrafı var mı? Koyar mısınız?

peki arkadaşlar sizin için son seri hıdrocharm mel alan arkadaşımdan rica ettim resim gönderdi kendisi ekliyorum kahverengi gözde hıdrocharm mel resimler için kendisine teşekkür ederim:)

Dünyaca ünlü madonnanın kendi doğal mavi gözleri..

lens ya da diil bilmiorm her fotoğrafta farklı tonda çıkmış kiminde çok açık yeşik kiminde koyu kiminde mavi kendisini sevmediğim için uzaktan yakından ilgim yok lens takıo mu takmıo mu bilmiorm. sadece bu fotoğrafta ışık ya da ortamdan ortaya çıkan tonu beğendim ve bu renkle uyuşan bildiğiniz bi renk var mı die sordum bunu öğrenmek istedim sadece...

canım bence cystalle bu renge ulaşırsın ben crystale benzettim ama onun doğal göz rengi, bi bak istersen kullananların fotolarına..

tşk ederm cnm baktm ama o çok açık bu daha koyu duruo

sanırım doğal göz rengine göre değişiyor canım koyu gözü crystalde pek açmıyo diye biliyorum ama yeşil tonu istiyosan mellerde çok güzel mavide de quartzo bende arayış içerisindeyim de crystale karar verdim gibi şuanda:)

gerçek gözler ışığa göre renk değiştirir o yüzden her resimde farklı çıkması normal..:)o renge yakın sadece fx eyes marka el boyaması lenslerde bety blue rengi yakın..

Son düzenleme:

gerçek gözler ışığa göre renk değiştirir o yüzden her resimde farklı çıkması normal..:)o renge yakın dünyada sadece fx eyes marka el boyaması lenslerde bety blue rengi yakın..

Eki Görüntüle 639213

Eki Görüntüle 639238

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…