- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.101
Eki Görüntüle 638078 solda mel sagda crıstal flaslı
Eki Görüntüle 638079 kendı goz rengım
Eki Görüntüle 638080 crıstal oda ısıgı
Eki Görüntüle 638081 gun ısıgında solda quartzo sagda crıstal
Eki Görüntüle 638082 crıstal flaslı
Eki Görüntüle 638083 mel gun ısıgı
Eki Görüntüle 638084 crıstal harelı tarafı flaslı
Eki Görüntüle 638085 crıstal duz tarafı flaslı
albumlerı goremeyenler ıcın
Gamzlm cristallar sizde bir harika durmuş... Çok yakışmış... Mel lerinizi ne zaman aldınız acaba? Son zamanlarda açıldı diyorlar ya... Ona göre şu anki halini çıkarmaya çalışacağım...
Eki Görüntüle 638078 solda mel sagda crıstal flaslı
Eki Görüntüle 638079 kendı goz rengım
Eki Görüntüle 638080 crıstal oda ısıgı
Eki Görüntüle 638081 gun ısıgında solda quartzo sagda crıstal
Eki Görüntüle 638082 crıstal flaslı
Eki Görüntüle 638083 mel gun ısıgı
Eki Görüntüle 638084 crıstal harelı tarafı flaslı
Eki Görüntüle 638085 crıstal duz tarafı flaslı
albumlerı goremeyenler ıcın
arzu hanım 12/2017 ler eğer tam anlamıyla bu tonda ise bende de videodaki kızda durduğu gibi duracağına inanıyorum
çünkü orjinal göz rengi benimkilerle aynı
çok beğendim
elinizde mevcutmu bu seri ?
aa mellerin rengi açıldı mı azu hanım ee ozaman ben crsytalden vazgeçeyim mel alıyım nedense resimlerde crystal bana donuk göründü bilmiyorum ama mel koyu kahve gözü açarmı peki??
Tamam cok sevindim sahibinden.com dan sizle iletisime geciyoruz galiba bi sorum daha olacak bu acilma sadece hidrocharmda mi var acaba arzu hanim bilginiz varmi
meller açıldı 3 ay önceki mellere göre fark var oldukça daha koyuydu meller şu an 2 ton açıldılar.Ancak geliyor yeniler ne zamandır açılacak diyorlardı ancak görüyoruz:)
Sahibinden comdan iletişime geçebilirsiniz:)hıdrocharm nc serisi açık hıdrocor da açıldı ama yenileri daha görmedim hıdrocorlardan emin değilim
Gözleri lens mi kendini gözü mü bilmiorum ama bu renk lens kullanmış ya da bilgisi olan varsa markayla ilgili
duyarlı arkadaşlardan cevap bekliyorm:) çok beğendim de inşallah bulabilirim:)
http://cdn05.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2008/05/madonna-cannes/madonna-cannes-03.jpg
aa mellerin rengi açıldı mı azu hanım ee ozaman ben crsytalden vazgeçeyim mel alıyım nedense resimlerde crystal bana donuk göründü bilmiyorum ama mel koyu kahve gözü açarmı peki??
Arzu Hanm charm mel in yeni halinin de fotoğrafı var mı? Koyar mısınız?
Dünyaca ünlü madonnanın kendi doğal mavi gözleri..
lens ya da diil bilmiorm her fotoğrafta farklı tonda çıkmış kiminde çok açık yeşik kiminde koyu kiminde mavi kendisini sevmediğim için uzaktan yakından ilgim yok lens takıo mu takmıo mu bilmiorm. sadece bu fotoğrafta ışık ya da ortamdan ortaya çıkan tonu beğendim ve bu renkle uyuşan bildiğiniz bi renk var mı die sordum bunu öğrenmek istedim sadece...
canım bence cystalle bu renge ulaşırsın ben crystale benzettim ama onun doğal göz rengi, bi bak istersen kullananların fotolarına..
tşk ederm cnm baktm ama o çok açık bu daha koyu duruo
peki arkadaşlar sizin için son seri hıdrocharm mel alan arkadaşımdan rica ettim resim gönderdi kendisi ekliyorum kahverengi gözde hıdrocharm mel resimler için kendisine teşekkür ederim:)
Eki Görüntüle 639156
Eki Görüntüle 639157
lens ya da diil bilmiorm her fotoğrafta farklı tonda çıkmış kiminde çok açık yeşik kiminde koyu kiminde mavi kendisini sevmediğim için uzaktan yakından ilgim yok lens takıo mu takmıo mu bilmiorm. sadece bu fotoğrafta ışık ya da ortamdan ortaya çıkan tonu beğendim ve bu renkle uyuşan bildiğiniz bi renk var mı die sordum bunu öğrenmek istedim sadece...
meller de çok güzelmiş.vetmanciğim benim esmeraldalarım gelmedi mi?ne zaman gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?