Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar bugun ilk kez disarda kullandim cristallerimi ve bi kez daha asik oldum,cok dogal ve guzeller,cok da belirginler ayrica,melleri bile solladilar benim gozumde,hepinize tavsiye ederim pisman olmazsiniz:):)

hcharme mel güzel ama güvenemiyorum aralık ayında 200 lira verip aldığım hidrocharme ocreleri çöpe attım aldığım kişide bana eski seri dedi özellikle sordum ama donuk çok çirkin bi renk oldu freshlook gibi balık gözü gibi duygusuz mat:/ haram olsun giden para bi kez taktım sonra çöpe gitti güvenip alamıorm artık canım benim sağol ilgin için keşke aylık olsa

söylediğim gibi madonnayı doğdum doğalı sevmediğim için takip etmem görsellerine bile açıp netten bakmam o yüzden çelişkide kaldım.. koyu yeşil renk göz diye aratınca çıktı bende bu belki bu renge yakın lens bulabilirm die düşündüm.. bizde gözü açık renk olan çok sanatçı lens takabilio belki oda takmıştır o anda die düşündüm göz rengi koyu görününce...yani onun maavi göz rengini diil o anda gözüken koyu renk gözünden bahsediorm.. neyse aradığımı bulamadım yine tşklr

Son düzenleme:
Arkadaslar bugun ilk kez disarda kullandim cristallerimi ve bi kez daha asik oldum,cok dogal ve guzeller,cok da belirginler ayrica,melleri bile solladilar benim gozumde,hepinize tavsiye ederim pisman olmazsiniz:):)

bende haftaya sipariş vericem çok merak ediyorum nasıl olacağını inş hayal kırıklığı olmaz, sana çok ama çok yakışmış memnun olman beni sevindirdi canım güle güle kullan, inş alınca banada senin kadar yakışır:) bu arada numarasız siparişi kaç günde gönderiyor vetman bilginiz var mı arkadaşlar? taaaa brezilyadan beklemicez di mi?

Hepsini getirtebilirim ama o lensler solotica kadar kaliteli olmadıgı için satılmaz ve kore malı lenslere pek güvenim yok açıkçası o yüzden getirtmiyorum.Birde pupil boşluğu çok geniş ..

solotica heryerden alınmaz çünkü bu lenslerin serileri var ve soloticalar hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişi tabiki size satmak için herşeyi söyler

solotica heryerden alınmaz çünkü bu lenslerin serileri var ve soloticalar hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişi tabiki size satmak için herşeyi söyler

ama ben sizesormuştum çok önceden yıllar önce sizin gözünüzdeki hidrocharme ocrelerin aynısından nasıl bulabiliriz bi numarası ve serisi yokmu die size bana atıorum 2060 2070 işte seri numarasını söleseydiniz belki ona göre alırdım yada almazdım
söylemediğinz için sadece 2010 yılında almıştm bunları dediğnz için bende tarihle olaya girmek zorunda kaldım sonra tabii böyle oldu...
hiç olmazsa şişesinin üstünde yazardı ona göre kazıklanmazdım bu seriyi istemiorm die:/ mesela heryerden alıp almamak diil yani onun bilgisi yoksa hiç olmazsa benim bilgim olurduda param boşuna gitmezdi

Oooo mellerin rengi epey açılmış...
Ama eskiden bu kadar yeşil değildi sanki:44:
Bir de bu flaşlı çekim tabi..Gün ışığında duruşu önemli..

Bunları biliyorum ya, harika lensler...Açıkçası fiyatları da çok uygun...
Sahibindende bir kız satıyor canım bunları, fotoğraflarını falan koymuş...Sanırım circle lensleri türkiyeye o getiriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
yıllıklar gibi yeşilimsi durmadı zaten youtube da da herkeste mavimsi gri duruyodu bile bile bi umut aldım deneyim diye,
benim zift gözlerimle karışıp bi renk çıkaramadı benim gözler zaten siyah dolayısıyla kendi griliğini verdi mavimsi durdu
yeşil bluz giydim bugün de yeşil duruyo dediler ama ben renk olarak pek içime sindiremedim yıllık cristal alıcam artık
ama doğallığı falan süper herkes bayıldı, gözüme de öyle aman aman büyük gelmedi çook yakından bakınca hafif taştı o da şuanda kaydığı için biraz
bugün 12 saat kadar gözümde kaldı hiiiiç sorun yok batma kaşınma kızarıklık falan kesinlikle yoktu gözümde olduğunu unuttum bile :) mavimsi düşünenlere aylık bi lens şansı :)

arabada ön koltukta sabah

sonuncuğu akşam floresan ışık altında iş yerinde çekildi

Canım bunlar çok hoş durmuş bence..Epey de açmış göz rengini...
Ben çok beğendim..
Ben de şu dueba circle lenslere taktım..

cristalleri de düşüneceğim

Arkadaslar bana yardim edin solotica hidro melini kulanmistim gözlerimi yakiyakiyordu acitiyordu sonra solotika gloos azul aldim oda gözümü acitip bulanik gösteriyordu,ben en son tanita tikaram yelow aldim hic yakmadi etrafa kendi gözümle bakiyor gibiydim acima yapmiyordu cünki bu tanita tikaram minyoplar icin cok harika bir lens deniyordu dogrudaa bunu ben takinca ne etrafi sisli gördüm nede bulanik nede batma vardi geleyim asil sorunuma soruma...ben solotica çevresi ince,belli belirsiz nc seri si oluyor galiba bunu almak istiyorum kulanan veya minyop olupta bunu kulanan ve batma yapmayan aranizdaki arkadaslardan evet batma yapti veya yapmadi diyen arkadaslar dan yorum istiyorum bunu atlamayin lütfen!!! ((minyop olupta gözüme batma yapadi solotica mel nc seri diyen Varmiii))))

Arkadaslar bana yardim edin solotica hidro melini kulanmistim gözlerimi yakiyakiyordu acitiyordu sonra solotika gloos azul aldim oda gözümü acitip bulanik gösteriyordu,ben en son tanita tikaram yelow aldim hic yakmadi etrafa kendi gözümle bakiyor gibiydim acima yapmiyordu cünki bu tanita tikaram minyoplar icin cok harika bir lens deniyordu dogrudaa bunu ben takinca ne etrafi sisli gördüm nede bulanik nede batma vardi geleyim asil sorunuma soruma...ben solotica MELL çevresi ince,belli belirsiz nc seri si oluyor galiba bunu almak istiyorum kulanan veya minyop olupta bunu kulanan ve batma yapmayan aranizdaki arkadaslardan evet batma yapti veya yapmadi diyen arkadaslar dan yorum istiyorum bunu atlamayin lütfen!!! ((minyop olupta gözüme batma yapadi solotica mel nc seri diyen Varmiii))))
ÖZÜR DILIYORUM 2 KERE YAZILMIS

Son düzenleme:

Ben 2-3 sene önceki denediğim seriyi nerden hatırlıycam yada hatırlamak zorundamıyım size karşı öyle bir sorumluluğummu var acaba?kafanıza göre iş yapmışsınız. aslında yorum bile yapmıycaktımda sizi kandıran kişinin ben olduğumu sanmasın insanlar diye yorum yaptım yoksa ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmez...

Son düzenleme:

güle güle kullan elegance çok yakışmış :)bu aylık solotica serisi 1 yıl kullanılabiliyor 5-6 aylık diye alınıyor ama 1 yıl çok rahat eskimiyor kullananları tanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…