- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.121
peki arkadaşlar sizin için son seri hıdrocharm mel alan arkadaşımdan rica ettim resim gönderdi kendisi ekliyorum kahverengi gözde hıdrocharm mel resimler için kendisine teşekkür ederim:)
Eki Görüntüle 639156
Eki Görüntüle 639157
peki arkadaşlar sizin için son seri hıdrocharm mel alan arkadaşımdan rica ettim resim gönderdi kendisi ekliyorum kahverengi gözde hıdrocharm mel resimler için kendisine teşekkür ederim:)
Eki Görüntüle 639156
Eki Görüntüle 639157
ya mel de bi göze adam gibi renk versin de göriyim de aliyim artık yaaa! youtubedaki eski meller nerde!
Eki Görüntüle 639156
Eki Görüntüle 639157
sanırım doğal göz rengine göre değişiyor canım koyu gözü crystalde pek açmıyo diye biliyorum ama yeşil tonu istiyosan mellerde çok güzel mavide de quartzo bende arayış içerisindeyim de crystale karar verdim gibi şuanda:)
gerçek gözler ışığa göre renk değiştirir o yüzden her resimde farklı çıkması normal..:)o renge yakın sadece fx eyes marka el boyaması lenslerde bety blue rengi yakın..
Eki Görüntüle 639213
Eki Görüntüle 639233
Arkadaslar bugun ilk kez disarda kullandim cristallerimi ve bi kez daha asik oldum,cok dogal ve guzeller,cok da belirginler ayrica,melleri bile solladilar benim gozumde,hepinize tavsiye ederim pisman olmazsiniz:):)
hcharme mel güzel ama güvenemiyorum aralık ayında 200 lira verip aldığım hidrocharme ocreleri çöpe attım aldığım kişide bana eski seri dedi özellikle sordum ama donuk çok çirkin bi renk oldu freshlook gibi balık gözü gibi duygusuz mat:/ haram olsun giden para bi kez taktım sonra çöpe gitti güvenip alamıorm artık canım benim sağol ilgin içinkeşke aylık olsa
son seri derken 12/2017 mi yoksa 2018 mi ?
kafam karıştı tam olarak hangi seri bu ?
sipariş verirken ona göre verelim
solotica heryerden alınmaz çünkü bu lenslerin serileri var ve soloticalar hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişi tabiki size satmak için herşeyi söyler
Eki Görüntüle 639156
Eki Görüntüle 639157
arzu hanım, solotıca dışında başka lenslerıde getırebılıyormusunuz........DUEBA BARBIE TONY LIGHT GOLD (HAZEL) 15.0 mm - YouTube vıdeodakı lens hakında bılgınız varmı.. ve bunu getırtebılırmısınız
yıllıklar gibi yeşilimsi durmadı zaten youtube da da herkeste mavimsi gri duruyodu bile bile bi umut aldım deneyim diye,
benim zift gözlerimle karışıp bi renk çıkaramadı benim gözler zaten siyah dolayısıyla kendi griliğini verdi mavimsi durdu
yeşil bluz giydim bugün de yeşil duruyo dediler ama ben renk olarak pek içime sindiremedim yıllık cristal alıcam artık
ama doğallığı falan süper herkes bayıldı, gözüme de öyle aman aman büyük gelmedi çook yakından bakınca hafif taştı o da şuanda kaydığı için biraz
bugün 12 saat kadar gözümde kaldı hiiiiç sorun yok batma kaşınma kızarıklık falan kesinlikle yoktu gözümde olduğunu unuttum bile :) mavimsi düşünenlere aylık bi lens şansı :)
arabada ön koltukta sabahEki Görüntüle 640559 Eki Görüntüle 640560 Eki Görüntüle 640561
sonuncuğu akşam floresan ışık altında iş yerinde çekildi
ama ben sizesormuştum çok önceden yıllar önce sizin gözünüzdeki hidrocharme ocrelerin aynısından nasıl bulabiliriz bi numarası ve serisi yokmu die size bana atıorum 2060 2070 işte seri numarasını söleseydiniz belki ona göre alırdım yada almazdım
söylemediğinz için sadece 2010 yılında almıştm bunları dediğnz için bende tarihle olaya girmek zorunda kaldım sonra tabii böyle oldu...
hiç olmazsa şişesinin üstünde yazardı ona göre kazıklanmazdım bu seriyi istemiorm die:/ mesela heryerden alıp almamak diil yani onun bilgisi yoksa hiç olmazsa benim bilgim olurduda param boşuna gitmezdi
yıllıklar gibi yeşilimsi durmadı zaten youtube da da herkeste mavimsi gri duruyodu bile bile bi umut aldım deneyim diye,
benim zift gözlerimle karışıp bi renk çıkaramadı benim gözler zaten siyah dolayısıyla kendi griliğini verdi mavimsi durdu
yeşil bluz giydim bugün de yeşil duruyo dediler ama ben renk olarak pek içime sindiremedim yıllık cristal alıcam artık
ama doğallığı falan süper herkes bayıldı, gözüme de öyle aman aman büyük gelmedi çook yakından bakınca hafif taştı o da şuanda kaydığı için biraz
bugün 12 saat kadar gözümde kaldı hiiiiç sorun yok batma kaşınma kızarıklık falan kesinlikle yoktu gözümde olduğunu unuttum bile :) mavimsi düşünenlere aylık bi lens şansı :)
arabada ön koltukta sabahEki Görüntüle 640559 Eki Görüntüle 640560 Eki Görüntüle 640561
sonuncuğu akşam floresan ışık altında iş yerinde çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?