Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

güle güle kullan elegance çok yakışmış :)bu aylık solotica serisi 1 yıl kullanılabiliyor 5-6 aylık diye alınıyor ama 1 yıl çok rahat eskimiyor kullananları tanıyorum...

Cok tesekkur ederim arzu hanim ama yilliklar yesil duruyolar ayliklar mavimsi, haftaya kesin yillik cristal isticem sizden :) bu aylik da bulunur elimde :)

keyfikeyf sozumu tuttum gunısıgı fotolarını ekledım ıclerınden bırıne de sordugun soruyu cevapladım,umarım yardımcı olabılmısımdır

keyfikeyf sozumu tuttum gunısıgı fotolarını ekledım ıclerınden bırıne de sordugun soruyu cevapladım,umarım yardımcı olabılmısımdır

canım çok ama çok teşekkür ederim, sayende artık kesin olarak karar verdim crystale 3 ay önce rainbow gaillo aldım (fıstık yeşili) çokk doğal hemde çok konforlu bir lensti fakat benim göz rengim koyu olduğu için pek açmadı, şimdiki mellerin daha koyu yeşil tonu o yüzden bir kaç kere taktım sonra kullanamadım öylece duruyor, istediğim kesinlikle crystal, açık yeşil tonları...çok beğendim canım gerçekten çok teşekkür ederim. içinde mavilik olmaması da ayrıca sevindirdi beni mavi tonlarını pek yakıştırmıyorum kendime, göz makyajı yapmadan lens takınca sanki daha bombeli ve donuk görünüyor beyaz tenli olduğum içinde soluk görünüyorum, haftaya alıcam aldığımda bende bir sürü foto çeker eklerim koyu kahve gözde duruşunu da görmüş olur tüm merak edenler:):)

KAFAYA GÖRE İŞ YAPMAKLA NE ALAKA? illaki sizden mi almak zorundayım??? sadece bilginiz var die bişeyle öğrenmek istedim...öyle bi konuşuyosunuz ki benden alsaydın bunlar olmazdı gibi:/ yani kafaya göre iş yapmak lafından bu çıkıo???
o yazdığım yazıda sizi kötü göstericek tek kelime yok!!!! öyle sanıcak kadar akılsız insanlar olacaını sanmıorm burda...ben kimseyi suçlamıormkiii!!!! keşke seri numarasını söyleseydiniz dioruum!! yardımcı olmak bu değil miiiiii!!! 'keşke' yazmışım bak '' ifadeyle birlikte...genelde yorum yapmıosunuz.. belirtiorm özellikle keşke seri numarası söyleseydiniz de ona göre alırdım optikten die!!!!..bana heryerden lens alınmaz diosunuz...ne bu öfke sinir ne tuhaf yorumlarınız...bide küfür eder gibi naparsanız yapın diosunuz yazıkkkk!!!!!!!!!!!! ben egolu ve kibirli bi kişilik olsam sizden zaten fikir almazdım...ama sizin bu tuhaf ve anlamsız öfkenizden dolayı artık iyi niyetli düşünmüorm...ayrıntı vermek istemedim deseniz daha samimi olur...heryerde artık solotica lensler satılıo yani...sadece yeni seri olduğu için renkleri bozmuşlar......ayrıca ben size yazmadığım başka arkadaşa derdimi anlattığım halde siz benim yazdığıma atlamışsınız ve dolayısıyla bana da cvp hakkı doğdu 'heryerden alınmaz bıdı bıdı' diye.....tartışıcak bi konu yokken beni saçma öfkenizle kötüymüşüm gibi gösteriosunuz ..gerek var mı buna...yazdığım yazıda kötü bişi yok...'sessiz kaldığınızdan bahsediorm serisi için'...bunun kandırmakla ne ilgisi var?zaten sizi tanıyan tanıyodur burda, niye kötü düşünsünki bnim yazdığıma karşılık insanlar??? böyle şey görmedm ben:/ kimseyi yanlış anlamam....keşke herkes benim gibi olabilse...

Bir defa daha anladım ki, solotica mel asla biz koyu gözlere uygun değil. Zerre açmıyor. Kendi gözünle dolaş daha iyi.
Fiyatları uygun olsa, alınır denenir. Ama az buz da değil 200 lira

Koyu gözler cristal, ice, esmeralda gibi daha açan renklere yönelmeli bence

Son düzenleme:

bu sorununuzu alıntı yapayımda sanırım görülmedi numaralı solotica lens kullanan arkadaşlar görsünler onlar yorum yapsınlar.:)

3 gün önce solflex topazio aldım ama gözüme büyük geldi. Almak isteyen varsa 50 TL ye satacağım,faturasıyla birlikte./İzmir.

Son düzenleme:
"Arkadaslar bana yardim edin solotica hidro melini kulanmistim gözlerimi yakiyakiyordu acitiyordu sonra solotika gloos azul aldim oda gözümü acitip bulanik gösteriyordu,ben en son tanita tikaram yelow aldim hic yakmadi etrafa kendi gözümle bakiyor gibiydim acima yapmiyordu cünki bu tanita tikaram minyoplar icin cok harika bir lens deniyordu dogrudaa bunu ben takinca ne etrafi sisli gördüm nede bulanik nede batma vardi geleyim asil sorunuma soruma...ben solotica çevresi ince,belli belirsiz nc seri si oluyor galiba bunu almak istiyorum kulanan veya minyop olupta bunu kulanan ve batma yapmayan aranizdaki arkadaslardan evet batma yapti veya yapmadi diyen arkadaslar dan yorum istiyorum bunu atlamayin lütfen!!! ((minyop olupta gözüme batma yapadi solotica mel nc seri diyen Varmiii))))"
Ben solotica nc kullanıyorum.Bana oldukça rahat geliyor.

Charm meller, oldukça açılmış ve bu halleri hem doğal çok doğal hem de çok güzel görünüyormuş.Paylaşım için teşekkürler vetman

Arzucum, bu cristallerde aklım ciddi ciddi kaldı.
Yıllıklar daha yeşilimsiymiş, fakat şu diaları bana uymadı bir türlü.
Hepsi standart ölçüde değil mi?
Kaçtı soloticaların diası?:26:

ayyy çok teşekkür ederim :) bende hayret ettim bayağı açtı ya -ki benim gözüö göz değil kömürdür :)
ama yıllık cristal alıcam sizden, zannedersem nc serisinde var sadece ve 190 tl mydi?

solotica lenslerin ölçüleri 8.7 ye 14.2 standart ölçülerde ancak hıdrocor serisi her çapa haresiz oldugu için daha çok uyum sağlıyor cristal rengide ön yüzü haresiz oldugu için natural colours serisinden üretilmesine karşın ön yüzü hıdrocor tersi nc serisi bu yüzden yıllık cristal herkeze daha uyum sağlıyor ..

bu bayanın gerçek göz rengi ne ki acep?

normal kahverengi ne çok açık nede koyu kahve ..

solotica lenslerin ölçüleri 8.7 ye 14.2 standart ölçülerde ancak hıdrocor serisi her çapa haresiz oldugu için daha çok uyum sağlıyor cristal rengide ön yüzü haresiz oldugu için natural colours serisinden üretilmesine karşın ön yüzü hıdrocor tersi nc serisi bu yüzden yıllık cristal herkeze daha uyum sağlıyor ..

bu bayanın gerçek göz rengi ne ki acep?

normal kahverengi koyu orta kahve ..:)

kendi siyah gözümde hıdrocharm melin durusu oldukça açılmış:)
solotica lensleri özellikle melleri yaza doğru açıyor kışa doğru koyultuyor..:)

Rengi açılmış ama çok yeşile dönmüş. Solotica bu güzelim rengi neden bozdu ki ya.
Eski mellerin güzelliğine bakar mısınız;

Eki Görüntüle 642561 Eki Görüntüle 642562

İlkinin pupil boşluğu geniş olmasına rağmen ne kadar güzel duruyor

masalcım o serilerin pupilleri çok genişti şu andakiler bence daha güzel çağla yeşili gibi gözlerim oldu tam Tuba Büyüküstünün göz rengi birde eski seriler mattı bunlar daha parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…