- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.141
güle güle kullan elegance çok yakışmış :)bu aylık solotica serisi 1 yıl kullanılabiliyor 5-6 aylık diye alınıyor ama 1 yıl çok rahat eskimiyor kullananları tanıyorum...
bende haftaya sipariş vericem çok merak ediyorum nasıl olacağını inş hayal kırıklığı olmaz, sana çok ama çok yakışmış memnun olman beni sevindirdi canım güle güle kullan, inş alınca banada senin kadar yakışır:) bu arada numarasız siparişi kaç günde gönderiyor vetman bilginiz var mı arkadaşlar? taaaa brezilyadan beklemicez di mi?
keyfikeyf sozumu tuttum gunısıgı fotolarını ekledımıclerınden bırıne de sordugun soruyu cevapladım,umarım yardımcı olabılmısımdır
Ben 2-3 sene önceki denediğim seriyi nerden hatırlıycam yada hatırlamak zorundamıyım size karşı öyle bir sorumluluğummu var acaba?kafanıza göre iş yapmışsınız. aslında yorum bile yapmıycaktımda sizi kandıran kişinin ben olduğumu sanmasın insanlar diye yorum yaptım yoksa ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmez...
aylık seri cristalle yıllık seriler arasında fark var aylıklar daha çok hıdrocharm ıce rengine benziyor fakat yıllıklar daha su yeşili tarzında ton olarak farklılar yani ama ikiside çok güzelll bayagıda göz renginizi açmışş çok begendimmmEki Görüntüle 640694 Eki Görüntüle 640694 . Solflex cristal arabada on koltukta gun isigi golgede
Arkadaslar bana yardim edin solotica hidro melini kulanmistim gözlerimi yakiyakiyordu acitiyordu sonra solotika gloos azul aldim oda gözümü acitip bulanik gösteriyordu,ben en son tanita tikaram yelow aldim hic yakmadi etrafa kendi gözümle bakiyor gibiydim acima yapmiyordu cünki bu tanita tikaram minyoplar icin cok harika bir lens deniyordu dogrudaa bunu ben takinca ne etrafi sisli gördüm nede bulanik nede batma vardi geleyim asil sorunuma soruma...ben solotica çevresi ince,belli belirsiz nc seri si oluyor galiba bunu almak istiyorum kulanan veya minyop olupta bunu kulanan ve batma yapmayan aranizdaki arkadaslardan evet batma yapti veya yapmadi diyen arkadaslar dan yorum istiyorum bunu atlamayin lütfen!!! ((minyop olupta gözüme batma yapadi solotica mel nc seri diyen Varmiii))))
3 gün önce solflex topazio aldım ama gözüme büyük geldi. Almak isteyen varsa 50 TL ye satacağım,faturasıyla birlikte./İzmir.
aylık seri cristalle yıllık seriler arasında fark var aylıklar daha çok hıdrocharm ıce rengine benziyor fakat yıllıklar daha su yeşili tarzında ton olarak farklılar yani ama ikiside çok güzelll bayagıda göz renginizi açmışş çok begendimmm
Arzucum, bu cristallerde aklım ciddi ciddi kaldı.
Yıllıklar daha yeşilimsiymiş, fakat şu diaları bana uymadı bir türlü.
Hepsi standart ölçüde değil mi?
Kaçtı soloticaların diası?:26:
bu bayanın gerçek göz rengi ne ki acep?
Arzucum, bu cristallerde aklım ciddi ciddi kaldı.
Yıllıklar daha yeşilimsiymiş, fakat şu diaları bana uymadı bir türlü.
Hepsi standart ölçüde değil mi?
Kaçtı soloticaların diası?:26:
bu bayanın gerçek göz rengi ne ki acep?
kendi siyah gözümde hıdrocharm melin durusu oldukça açılmış:)
solotica lensleri özellikle melleri yaza doğru açıyor kışa doğru koyultuyor..:)
Eki Görüntüle 642446
Eki Görüntüle 642447
Rengi açılmış ama çok yeşile dönmüş. Solotica bu güzelim rengi neden bozdu ki ya.
Eski mellerin güzelliğine bakar mısınız;
Eki Görüntüle 642561 Eki Görüntüle 642562
İlkinin pupil boşluğu geniş olmasına rağmen ne kadar güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?