Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

masalcım o serilerin pupilleri çok genişti şu andakiler bence daha güzel çağla yeşili gibi gözlerim oldu tam Tuba Büyüküstünün göz rengi birde eski seriler mattı bunlar daha parlak

nc yeni seri var mı elinde arzucum?
Çekip koyman mümkün mü?

Bir de sana her lens yakışıyor yahu, kıskanıyorum valla

nc yeni seri var mı elinde arzucum?
Çekip koyman mümkün mü?

Bir de sana her lens yakışıyor yahu, kıskanıyorum valla

nc melmi ? onlardan açık yok elimde ama onlarında resmini çekmeye çalışırım:)benim gözlerim siyah gibi göz tabanı daha açık olanlarda hıdrocharm ve nc daha güzel duruyor:)

canım çok teşekkür ederim gözlerin siyahmı senin?

Sorma, hem ne siyah.
2014 ya da 15 serisi sanırım mel almıştım.
Allahım bir gram mı açmaz ya.
Bir de quartzo almıştım aynı anda, o da nasıl bir pörtlek durdu anlatamam. Gece ışığında oluyordum resmen.

O sebeple çekiniyorum. Belki ben yanlış karar verdim.

Şu cristaller çok hoş duruyor ama. Aylık olanlar.. Yıllık olanlar da çok hoşmuş videolarını izledim.
Sende var mı yıllık?

Keyfikeyf lenslerin elite line serisimi acaba merak ettigim bir lensti giallo

kızlar ben paylaşılan fotograflardan yeni seri charme mel i hiç begenmedim resmen moralim bozuldu su an görünce. sipariş vermek için açtım sayfayı, arzu hanımı bulup mesaj atıcaktım ama hayal kırıklığı yaşadım resmen. rengi inanılmaz açık ve kim paylaştıysa kayık duruyor gözde ve hareleri eskisi gibi değil. artık ela değil bildiğin yeşil olmuşlar eski seri bulamaz mıyız hiçbir şekilde ?

Canım ben ondan sordum işte, ölçüleri standartmı diye.

nc ve charmlar kayık gibi duruyor..Corlar öyle durmuyor ama.
Rengini ben de beğenmedim, eski seri ben çok aradım bulamadım
O serileri yakalayan satar mı hiç

Ben de eski serilere benzeyen bir lens bulup onu aldım son çare..
Bayılıyorum çünkü mele.

benim salaklığım işte ne zamandır takip ediyorum konuyu, tam sipariş verme cesareti buldum seri değişti hangi markayı aldın canım? tam az önce açtığım konuya cevap olmuş yorumun :) mele alternatif marka arıyorduım. fotoğraf paylaşman mümkün mü ? çok merak ettim bi de fiyatı ne kadar

Arzu hanııııım :) yıllık cristal sadece nc serisinde mi?? bi de yeşil olacağından emin olmak istiyorum da sizin cristalli fotonuz var mı yeni seriden:?? ona göre sipariş vercem bugün yarın :) çünkü insanların göz renkleriyle karışıyo benim gözümün bi rengi yok lens neyse o oluyo

Son düzenleme:

o zaman canım sana tavsiyem yıllık cristal çünkü burada nil rumuzlu bir arkadaşımız var resmen gözleri simsiyah onunda favorisi cristal kendiside gelse aynı şeyi söyleyecektir:)1 ay kadar önce yıllık cristali gözümde eklemiştim tekrar eklerim:)

canım saygı duyuyorum ama açılınca açıldı koyulunca koyuldu :) Yaklaşık olarak forumda 6 aydır kızlar meller koyuldu diye feryat figan ediyorlar soloticaya mail atalım açsın melleri diye çırpınıyorlar :)şu an bir çok kişi mellerin açılmasından dolayı çok memnun herkezi aynı anda memnun etmek çok zor tabiki hareleri daha ince bir çok kişi bana arzu hanım o hareler yakındada simsiyahmı diyor ve harenin kalınlıgının yapaylaştırdığını söylüyor haresi inceldi ve daha doğal duruyor bu yüzden zaten hıdrocharm mel yakında kalkıyor çok talep gören bir renk kullanıcıları çok arayacakk:)) .daha koyu bir renk olarak farklı markalara yönelirsiniz ama ne olursa olsun solotica kadar hiçbirisi doğal olamaz soloticanın en kötüsü bile tüm markalardan önde gidiyor.Yine söylüyorum yanlış anlamayın fikrinize saygı duyuyorum :)

yıllık cristal nc serisinden tam yeşil değil cristal hem mavi hem yeşil oluyor ama yeşil agırlıklı %70 yeşil su yeşili duruyor %30 ıce gibi grilik oldugu için maviye dönüyor .Cristalin aylığıda yıllığıda koyu gözleri açıyor bizim gözlerimiz simsiyah oldugu için bizde karışmıyor doğru resim vardı eklerim

bizim şu kapkara gözümüzü açıp yeşil yapacak lens istiyorum ben yaaaaaa ama esmeralda kadar da yeşil olmasın şuanki cristaller nasıl acaba deneme şansınız var mı Arzu hanım ? foto koyabilir misiniz ki acep :) çıldırcam çok acele almam lazım aylık çok gri mavi oldu

arzu hanım charme mellerin farklı yönlerden resimlerini eklemeniz mümkünmü ?
önden ve yandan flashlı ve flashsız olarak?
bu fotoğraflara çok güneş vurmuş tam anlaşılmıyor. güneş ışığında farklı yönden fotoğraf paylaşabilirmisiniz?
hatta bir önceki seri ile son seriyi karşılaştırabileceğimiz fotoğraflar eklerseniz çok memnun olurum
bir önceki seri derken sizde şu anda hep 2017 ler var sanırım ama atıyorum 03/2017 ile 12/2017 arasında dağlar kadar fark var
ben 12/2017 ile bundan bir veya iki seri öncesi olanların karşılaştırmasını merak ediyorum
benim göz rengim sizinkinden biraz daha açık yani orta kahve.
kafamda netleştirebilirsemsem sipariş vericem
çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın

eski seri denemedim canım resmim olsa karsılaştırabilirdim ama eski seri charm mel resmim yok ama bunlardan koyuydu..
lensleri sahibine gönderdim ama yandan çekilmiş resim var normal oda ışığında tam bu şekilde duruyor sizin gözleriniz benden açık daha açık duracaktır açık tabanda daha doğal kaynaşıyor:)

yok estagfurullah neden yanlış anlıyım siz de bıkmışsınızdır tabi herkesin talebini karşılamak kolay değil ben çok uzun süredir de takip etmiyorum mel charme serisini görünce almaya karar vermiştim o rengi beğendiğim için tam sipariş vericekken rengin koyulduğunu görünce hoşuma gitmedi. yoksa lenslerin kalitesine lafım yok. benim göz rengim zaten çok koyu değil muhtemelen yakınan arkadaşlar çok koyu renk gözlere sahip olanlardır, çok radikal bi farklılık istemediğim için önceki seriyi çok sevmiştim tabi yine fotograflardan. bi de gercekten kafam karıştı mel serisi herkeste farklı duruyor mesela charme dan başkasını almam derken nc serisinin de muhteşem durduğu fotograflar gördüm siz de takdir edersiniz ki denemeden sipariş vermek o kadar kolay değil insan tam anlamıyla emin olmak istiyor. bakalım arkadaşlar yeni seri fotografları paylaştıkca kesin bi karar vericem inşallah cünkü ben numaralı alacağım için neredeyse sürekli takıcam o yüzden benle bütüneşicek bi renk olsun çok sırıtmasın istiyorum

Fresh look un doğal renklerinden yeşilini istiyordum ama arkadaşlar doğal durmuyor demiş. Doğal olanı ve gösterişli olanı diye çeşitleri var, fotoğraf üzerine montajla denedim güzel duruyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…