- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.161
masalcım o serilerin pupilleri çok genişti şu andakiler bence daha güzel çağla yeşili gibi gözlerim oldu tam Tuba Büyüküstünün göz rengi birde eski seriler mattı bunlar dahaparlak
nc yeni seri var mı elinde arzucum?
Çekip koyman mümkün mü?
Bir de sana her lens yakışıyor yahu, kıskanıyorum valla
nc melmi ? onlardan açık yok elimde ama onlarında resmini çekmeye çalışırım:)benim gözlerim siyah gibi göz tabanı daha açık olanlarda hıdrocharm ve nc daha güzel duruyor:)
canım çok teşekkür ederim gözlerin siyahmı senin?
Eki Görüntüle 642751
kendi siyah gözümde hıdrocharm melin durusu oldukça açılmış:)
solotica lensleri özellikle melleri yaza doğru açıyor kışa doğru koyultuyor..:)
Eki Görüntüle 642446
Eki Görüntüle 642447
canım çok ama çok teşekkür ederim, sayende artık kesin olarak karar verdim crystale 3 ay önce rainbow gaillo aldım (fıstık yeşili) çokk doğal hemde çok konforlu bir lensti fakat benim göz rengim koyu olduğu için pek açmadı, şimdiki mellerin daha koyu yeşil tonu o yüzden bir kaç kere taktım sonra kullanamadım öylece duruyor, istediğim kesinlikle crystal, açık yeşil tonları...çok beğendim canım gerçekten çok teşekkür ederim. içinde mavilik olmaması da ayrıca sevindirdi beni mavi tonlarını pek yakıştırmıyorum kendime, göz makyajı yapmadan lens takınca sanki daha bombeli ve donuk görünüyor beyaz tenli olduğum içinde soluk görünüyorum, haftaya alıcam aldığımda bende bir sürü foto çeker eklerim koyu kahve gözde duruşunu da görmüş olur tüm merak edenler:):)
kızlar ben paylaşılan fotograflardan yeni seri charme mel i hiç begenmedimresmen moralim bozuldu su an görünce. sipariş vermek için açtım sayfayı, arzu hanımı bulup mesaj atıcaktım ama hayal kırıklığı yaşadım resmen. rengi inanılmaz açık ve kim paylaştıysa kayık duruyor gözde ve hareleri eskisi gibi değil. artık ela değil bildiğin yeşil olmuşlar eski seri bulamaz mıyız hiçbir şekilde ?
Sorma, hem ne siyah.
2014 ya da 15 serisi sanırım mel almıştım.
Allahım bir gram mı açmaz ya.
Bir de quartzo almıştım aynı anda, o da nasıl bir pörtlek durdu anlatamam. Gece ışığındaoluyordum resmen.
O sebeple çekiniyorum. Belki ben yanlış karar verdim.
Şu cristaller çok hoş duruyor ama. Aylık olanlar.. Yıllık olanlar da çok hoşmuş videolarını izledim.
Sende var mı yıllık?
kızlar ben paylaşılan fotograflardan yeni seri charme mel i hiç begenmedimresmen moralim bozuldu su an görünce. sipariş vermek için açtım sayfayı, arzu hanımı bulup mesaj atıcaktım ama hayal kırıklığı yaşadım resmen. rengi inanılmaz açık ve kim paylaştıysa kayık duruyor gözde ve hareleri eskisi gibi değil. artık ela değil bildiğin yeşil olmuşlar eski seri bulamaz mıyız hiçbir şekilde ?
Arzu hanııııım :) yıllık cristal sadece nc serisinde mi?? bi de yeşil olacağından emin olmak istiyorum da sizin cristalli fotonuz var mı yeni seriden:?? ona göre sipariş vercem bugün yarın :) çünkü insanların göz renkleriyle karışıyo benim gözümün bi rengi yok lens neyse o oluyo
ben almak isterim
o zaman canım sana tavsiyem yıllık cristal çünkü burada nil rumuzlu bir arkadaşımız var resmen gözleri simsiyah onunda favorisi cristal kendiside gelse aynı şeyi söyleyecektir:)1 ay kadar önce yıllık cristali gözümde eklemiştim tekrar eklerim:)
canım saygı duyuyorum ama açılınca açıldı koyulunca koyuldu :) Yaklaşık olarak forumda 6 aydır kızlar meller koyuldu diye feryat figan ediyorlar soloticaya mail atalım açsın melleri diye çırpınıyorlar :)şu an bir çok kişi mellerin açılmasından dolayı çok memnun herkezi aynı anda memnun etmek çok zor tabiki hareleri daha ince bir çok kişi bana arzu hanım o hareler yakındada simsiyahmı diyor ve harenin kalınlıgının yapaylaştırdığını söylüyor haresi inceldi ve daha doğal duruyor bu yüzden zaten hıdrocharm mel yakında kalkıyor çok talep gören bir renk kullanıcıları çok arayacakk:)) .daha koyu bir renk olarak farklı markalara yönelirsiniz ama ne olursa olsun solotica kadar hiçbirisi doğal olamaz soloticanın en kötüsü bile tüm markalardan önde gidiyor.Yine söylüyorum yanlış anlamayın fikrinize saygı duyuyorum :)
yıllık cristal nc serisinden tam yeşil değil cristal hem mavi hem yeşil oluyor ama yeşil agırlıklı %70 yeşil su yeşili duruyor %30 ıce gibi grilik oldugu için maviye dönüyor .Cristalin aylığıda yıllığıda koyu gözleri açıyor bizim gözlerimiz simsiyah oldugu için bizde karışmıyor doğru resim vardı eklerim
Eki Görüntüle 642446
Eki Görüntüle 642447
Eki Görüntüle 642446
Eki Görüntüle 642447
arzu hanım charme mellerin farklı yönlerden resimlerini eklemeniz mümkünmü ?
önden ve yandan flashlı ve flashsız olarak?
bu fotoğraflara çok güneş vurmuş tam anlaşılmıyor. güneş ışığında farklı yönden fotoğraf paylaşabilirmisiniz?
hatta bir önceki seri ile son seriyi karşılaştırabileceğimiz fotoğraflar eklerseniz çok memnun olurum
bir önceki seri derken sizde şu anda hep 2017 ler var sanırım ama atıyorum 03/2017 ile 12/2017 arasında dağlar kadar fark var
ben 12/2017 ile bundan bir veya iki seri öncesi olanların karşılaştırmasını merak ediyorum
benim göz rengim sizinkinden biraz daha açık yani orta kahve.
kafamda netleştirebilirsemsem sipariş vericem
çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın
canım saygı duyuyorum ama açılınca açıldı koyulunca koyuldu :) Yaklaşık olarak forumda 6 aydır kızlar meller koyuldu diye feryat figan ediyorlar soloticaya mail atalım açsın melleri diye çırpınıyorlar :)şu an bir çok kişi mellerin açılmasından dolayı çok memnun herkezi aynı anda memnun etmek çok zor tabiki hareleri daha ince bir çok kişi bana arzu hanım o hareler yakındada simsiyahmı diyor ve harenin kalınlıgının yapaylaştırdığını söylüyor haresi inceldi ve daha doğal duruyor bu yüzden zaten hıdrocharm mel yakında kalkıyor çok talep gören bir renk kullanıcıları çok arayacakk:)) .daha koyu bir renk olarak farklı markalara yönelirsiniz ama ne olursa olsun solotica kadar hiçbirisi doğal olamaz soloticanın en kötüsü bile tüm markalardan önde gidiyor.Yine söylüyorum yanlış anlamayın fikrinize saygı duyuyorum :)
kitty84, mail adresim tlyesr@hotmail.com
buradan haberleşelim,forum kurallarına göre alışveriş yasakmış çünkü. _ denisangel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?