Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Butun solotica lensleri kullanmis biri olarak crystal ve cor ocre benim bir numarali lenslerim. Ocreye charm ile basladim cok seviyodum taki cor ocreyi gorene kadar cunku cor ocre hem daha dogal hemde en az 3 kat daha cok aciyo goz rengini. Hem belirgin hemde en dogal lensler bu ikisi bence

fot isteriz..........

Eki Görüntüle 645037

acaba ocre rengi böyle mi acaba

Bunlar studyoda çekilmiş resimler ocrenin eskisi bile böyle değildi gün ışıgında bu kızın gözündede böyle durmaz katalog rengi çünkü
ama şu an koyu kahverengi gözü bu tonda yapacak renk hıdrocharm mel bal ela arası bir tonda koyu kahverengi gözüde bence bu tonda yapabiliyor solotica hıdrocharm mel rengi:)

arkadaşlar ben solotica natural lens almak istiyorum ama nerden alacağım konusunda bir fikrim yok ve de fiyatları bana yardımcı olursanız çok sevinirim

195 tl revendcim cristaller şu an yüzde 70 yeşil yüzde 30 mavi diyeyimm:))

vetmancım bende bu ara cyrstal düşünüyorum şuanki gerçek rengini yansıtacak gün ışığı ve flaşlı iki resim eklermisin benim için ... alıp alıp kullanamıyorum buda öyle olsun istemiyorum en son mellerin ne yıllığını ne aylığını kullanabildim yıllıklar hiç belli olmadı aylıklarında pupili çok geniş geldi ...
birde çok göze batacak bi açık yeşilmi yoksa doal bi yeşilmi cyrstal pinax ın gözünde çok beğenmiştim öyle duracağını bilsem hemen alıcam

Kızlar bana hangi renk gider freshlookdan ? mavi istiyorum ben şimdiki saçım kısa yine sarı aynı şekilde

size canlı ve belirgin renkler gider göz yapınızdan dolayı hangi marka kullanırsanız kullanın çok açık mavi yada griler sizde güzel olur soft renkler sizde kaybolur canlı renkler size çok yakışır:)

kendi siyah gözümde cristal resimi yakamozcuğum ama senin gözünde pinaxın gözündeki gibi duracaktır çünkü senin gözlerinde onun gibi açık:)

Son seri TOPAZİO alan var mı ? Arzu abla bilgi verebilir misin ? Topazio dendiniz mi hiç ?

Eki Görüntüle 647215

kendi siyah gözümde cristal resimi yakamozcuğum ama senin gözünde pinaxın gözündeki gibi duracaktır çünkü senin gözlerinde onun gibi açık:)

Ya Hû ben de tam olarak bu rengi istiyorum ve göz rengim çok koyu.. Ama bc den dolayı bombe yapar mı gözümde emin değilim?? Bu konuda bi aydınlansam solotica alıcam kesinlikle ama kullanamayacağım bi lens olursa para vermek istemiyorum açıkçası.. ): Nasıl anlayabilirim ben bu mevzuuyu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…