- 28 Ağustos 2012
- 197
- 3
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.181
bunlar solotica ocre mi ?
yok bunlar charme ocre değil bende charme ocrenin rengini merak ettim böyle dururmu diye:)))))))))))))
son seri bumuarzu hn charme ocre rengi böyle dururmu acaba ????????????????
Lütfen cvp
Butun solotica lensleri kullanmis biri olarak crystal ve cor ocre benim bir numarali lenslerim. Ocreye charm ile basladim cok seviyodum taki cor ocreyi gorene kadar cunku cor ocre hem daha dogal hemde en az 3 kat daha cok aciyo goz rengini. Hem belirgin hemde en dogal lensler bu ikisi bence
195 tl revendcim cristaller şu an yüzde 70 yeşil yüzde 30 mavi diyeyimm:))
vetmancım bende bu ara cyrstal düşünüyorum şuanki gerçek rengini yansıtacak gün ışığı ve flaşlı iki resim eklermisin benim için ...alıp alıp kullanamıyorum buda öyle olsun istemiyorum en son mellerin ne yıllığını ne aylığını kullanabildim yıllıklar hiç belli olmadı aylıklarında pupili çok geniş geldi ...
birde çok göze batacak bi açık yeşilmi yoksa doal bi yeşilmi cyrstal pinax ın gözünde çok beğenmiştim öyle duracağını bilsem hemen alıcam
Eki Görüntüle 647215
kendi siyah gözümde cristal resimi yakamozcuğum ama senin gözünde pinaxın gözündeki gibi duracaktır çünkü senin gözlerinde onun gibi açık:)
Eki Görüntüle 640694 Eki Görüntüle 640694 . Solflex cristal arabada on koltukta gun isigi golgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?