Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar soloticaları `dereceli` kullanan var mı aramızda, varsa bi ses edebilir mi acep? Sormak istediğim bazı hususlar var.. (;

Son düzenleme:
söz verdiğim gibi hıdrocor melin son halini ekliyorum arkadaşlar 2 sene önce kullandıklarımla ton olarak birebir aynı dün açtığım için haliyle solusyondada rengi açılacaktır:)
koyu kahverengi gözü bu şekilde açabiliyor..

var sahibinden comdan yada gitti gidiyordan taksitli satış açıyorum:)güvenli alışveriş sitesi ve 1 günde genelde elinize ulaşıyor numarasız renkler..

arzu hanım sahibinden2e baktım. taksit seçeneği görünmüyor. sadece peşin ödeme görünüyor??? kaç taksit yapıyorsunuz acaba?

çok doğru... 1,5 yıl önce aldığım cor mellerin birebir aynısı.
ancak ben onları 5-6 kez ancak takabildim, buğday tenli olduğumdan kendime yakıştıramadım, öylece kutularında duruyorlar
beyaz tenlilerde daha hoş durduğunu düşünüyorum
belkide hareli lensleri daha çok sevdiğimden de olabilir, bilemiyorum :26:
son seri charme mel alan varsa resim koyabilirmi lütfen
farklı gözlerdeki halleri nasıl acaba?

Arkadaşlar soloticaları `dereceli` kullanan var mı aramızda, varsa bi ses edebilir mi acep? Sormak istediğim bazı hususlar var.. (;

Görmeyenler için göz önünde tutalım..

Arzu hanım meller harika durmuş, hiç yeşilden yana değilim esasında ama koyu gözünüzü bile çok iyi açmış ve hiç yapay duruşu yok.. Benim gözler de epey koyu.. Ne yapsam bilemedim şimdi.. NC meller de tam olarak bu renk mi, sanırım bu hidrocor, hare göremedim..

Eki Görüntüle 647215

kendi siyah gözümde cristal resimi yakamozcuğum ama senin gözünde pinaxın gözündeki gibi duracaktır çünkü senin gözlerinde onun gibi açık:)

Cristale bayıldım, ne hoş bir renk olmuş bu böyle

Mellerde epey açılmış gerçekten.
Gerçi ncler daha koyu ve yeşilimsiydi.

bundan ıstıyorumm arzuu su ankı crstal tam bu renkmııı cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…