- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.201
Son seri TOPAZİO alan var mı ? Arzu abla bilgi verebilir misin ? Topazio dendiniz mi hiç ?
söz verdiğim gibi hıdrocor melin son halini ekliyorum arkadaşlar 2 sene önce kullandıklarımla ton olarak birebir aynı dün açtığım için haliyle solusyondada rengi açılacaktır:)
koyu kahverengi gözü bu şekilde açabiliyor..
Eki Görüntüle 649595
Eki Görüntüle 649596
Eki Görüntüle 649597
E nc lerin de açilmasi yakindir o zamansöz verdiğim gibi hıdrocor melin son halini ekliyorum arkadaşlar 2 sene önce kullandıklarımla ton olarak birebir aynı dün açtığım için haliyle solusyondada rengi açılacaktır:)
Eki Görüntüle 649595
Eki Görüntüle 649596
Eki Görüntüle 649597
Charmlara göre daha mi açik?söz verdiğim gibi hıdrocor melin son halini ekliyorum arkadaşlar 2 sene önce kullandıklarımla ton olarak birebir aynı dün açtığım için haliyle solusyondada rengi açılacaktır:)
Eki Görüntüle 649595
Eki Görüntüle 649596
Eki Görüntüle 649597
Arkadaşlar soloticaları `dereceli` kullanan var mı aramızda, varsa bi ses edebilir mi acep? Sormak istediğim bazı hususlar var.. (;
Eki Görüntüle 647215
kendi siyah gözümde cristal resimi yakamozcuğum ama senin gözünde pinaxın gözündeki gibi duracaktır çünkü senin gözlerinde onun gibi açık:)
söz verdiğim gibi hıdrocor melin son halini ekliyorum arkadaşlar 2 sene önce kullandıklarımla ton olarak birebir aynı dün açtığım için haliyle solusyondada rengi açılacaktır:)
Eki Görüntüle 649595
Eki Görüntüle 649596
Eki Görüntüle 649597
Meller super Arzu Hanim crystalden acik duruyorrr :))superE nc lerin de açilmasi yakindir o zaman
:78:
Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemedenAffedinnnnnnnnnnnnnn
Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elimeaslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...
Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydiPinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.
Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim
COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallahtü tü tü tü
Daha fazla meraklandirmadan sizi yüklüyorum bi kac resim canlarumarim begenirsiniz sizde
Önce makyajsiz gözde cristal: gün isigi makro
Eki Görüntüle 177291 Eki Görüntüle 177292 Eki Görüntüle 177290
Makyaj yapiverdim aceleden.... Hepsi gün isiginda....makro cekim
Eki Görüntüle 177308 Eki Görüntüle 177309 Eki Görüntüle 177310
Bide flashli halini ekliyorum...bu hali fazla acik gibi ama gün isigi cok dogal.
Eki Görüntüle 177312 Eki Görüntüle 177313 Eki Görüntüle 177314
Tam yüz fotolarimi daha sonra albüme ekliycem kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?