Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pinaxta cristal mavi-gri gibi durmuş, vetmanda yeşil gibi, kafam karıştı şimdi:44:

Pinax senin göz tabanın çok açık yalnız talım. Acaba ondan mı böyle buz mavisi gibi durdu:26:

Charmlara göre daha mi açik?

merhaba 3 mel modelide aynı şu anda sadece çerçeve (hare)farkları var diyebilirim:)

Arzu hanım meller harika durmuş, hiç yeşilden yana değilim esasında ama koyu gözünüzü bile çok iyi açmış ve hiç yapay duruşu yok.. Benim gözler de epey koyu.. Ne yapsam bilemedim şimdi.. NC meller de tam olarak bu renk mi, sanırım bu hidrocor, hare göremedim.. [/SIZE][/FONT][/QUOTE]

natural colours mellerde bu renk siz çerçeveli istediğniz için nc melde düşünebilirsiniz :)

bundan ıstıyorumm arzuu su ankı crstal tam bu renkmııı cnmm

rewendcim cristaller bu renk hep bu renkti pınaxın gözleri ela bal rengi bügünde taksa yine bu renk duracaktır kendisinde:)benim 3 sene önceki cristellerle bu sene denediklerim arasında hiçbir fark yok.Işığa göre yanar döner bir renk cristal bir resimde mavi diğerinde yeşil çıkıyor ıcemintte öyle..

Arzu Hanim suanda crystal mi daha cok aciyor yeni mel mi ?

ikiside eşit açıyor ririecemcim birebir aynılar diyebilirim:)

arzu hanım sahibinden2e baktım. taksit seçeneği görünmüyor. sadece peşin ödeme görünüyor??? kaç taksit yapıyorsunuz acaba?

Taksit için özel satış açmam gerekli sahibinden comdan mesaj göndermeniz yada aramanız gerekli standart ilanlar tek çekim oluyor 3-6-9-12 Taksite kadar bölüyor kartınıza göre artı 3 veriyor site onun konuşarak ayarlaması yapılabilir..

Solotica nc melerimi farklı bır renkle degıstırmek ısıtıyorum taban göz rengım çok açık oldugundan bana Hıc yakışmadı degıstırmek ısteyen arkadaslar beklerım

nc mel satmak isteyen var mı? alabilirim..

Ben ısıtıyorum açıkcası eğer ılgılenırsen lote numarasını ve son kullanma tarıhını verebılırım .lensın rengı acık yesıl nc mel ama benım taban rengım ela yesıl bana Hıc. yakışmadı o yüzden başka renk almak ıstedıgım ıcın satmak ısıtıyorum

Son düzenleme:

selam bende nc crystallerimi satmak istiyorum

tamam bir an öncee mail adresinizi verin bana konuşalım. bekliyorum.

özel msj atamıyorum. siz atabiliyorsanız yazın ya da buraya yazın mail adresiniz
frommiddleages@ hotmail.com --->bu benim mail adresim. mailinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Arzu ablaa başını şişirdim ama bu ton tekrar üretilir mi acaba ? İmkansızı mı istiyorm yoksa ?

cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı

Inan sadece ıkı kere takdım cunku cevremdekıler Hıc beyenmedı kendı göz rengım ela yesıl olduğu ıcın bıraz açık oldu.bu nc meller yıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…