- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.221
Charmlara göre daha mi açik?
bundan ıstıyorumm arzuu su ankı crstal tam bu renkmııı cnmm
Arzu Hanim suanda crystal mi daha cok aciyor yeni mel mi ?
Pinaxta cristal mavi-gri gibi durmuş, vetmanda yeşil gibi, kafam karıştı şimdi:44:
Benim gözüm siyah pinaxın göz rengi çok açık bal -ela tonda ondan farklı duruyor .Cristal kişinin göz rengine göre farklı durabiliyor koyu kahverengi ve siyah gözlüler benim resimlerimdeki gibi duracağını düşünsünler..Açık kahve ela bal rengi gözlerde pinaxın gözündeki gibi duruyor sebebi cristaller yarı opak lenslerdir yani alttaki göz tabanıyla kaynaşan renk oldugu için göz tabanı çok önemli:)
arzu hanım sahibinden2e baktım. taksit seçeneği görünmüyor. sadece peşin ödeme görünüyor??? kaç taksit yapıyorsunuz acaba?
nc mel satmak isteyen var mı? alabilirim..
Ben ısıtıyorum açıkcası eğer ılgılenırsen lote numarasını ve son kullanma tarıhını verebılırım .lensın rengı acık yesıl nc mel ama benım taban rengım ela yesıl bana Hıc. yakışmadı o yüzden başka renk almak ıstedıgım ıcın satmak ısıtıyorum
Ben ısıtıyorum açıkcası eğer ılgılenırsen lote numarasını ve son kullanma tarıhını verebılırım .lensın rengı acık yesıl nc mel ama benım taban rengım ela yesıl bana Hıc. yakışmadı o yüzden başka renk almak ıstedıgım ıcın satmak ısıtıyorum
selam bende nc crystallerimi satmak istiyorum
düzelteyim DEĞİŞTİRMEK
cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı
Lote numarası c04060111. ANViSA 10231640022 Son kullanma tarihi 01/2016Solotica nc melerimi farklı bır renkle degıstırmek ısıtıyorum taban göz rengım çok açık oldugundan bana Hıc yakışmadı degıstırmek ısteyen arkadaslar beklerım
Inan sadece ıkı kere takdım cunku cevremdekıler Hıc beyenmedı kendı göz rengım ela yesıl olduğu ıcın bıraz açık oldu.bu nc meller yıllık
özel msj atamıyorum. siz atabiliyorsanız yazın ya da buraya yazın mail adresiniz
frommiddleages@ hotmail.com --->bu benim mail adresim. mailinizi bekliyorum.
Göz rengin elaysa neden mel aldın ki tatlım, değişim yapacaksanız cor ice hoş durur sende bence.
Mail attım canım sana bak ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?