Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

natural colours mellerde bu renk siz çerçeveli istediğniz için nc melde düşünebilirsiniz :)

rewendcim cristaller bu renk hep bu renkti pınaxın gözleri ela bal rengi bügünde taksa yine bu renk duracaktır kendisinde:)benim 3 sene önceki cristellerle bu sene denediklerim arasında hiçbir fark yok.Işığa göre yanar döner bir renk cristal bir resimde mavi diğerinde yeşil çıkıyor ıcemintte öyle..

ikiside eşit açıyor ririecemcim birebir aynılar diyebilirim:)

cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı

hıdrocor ıcelarını sakın değişme rewendcim üretimi durdu bir daha bulamassın benden uyarması

cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı

slm ben nc melle değiştirmek istiyorum bende arzu hn almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…