- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.241
merhaba 3 mel modelide aynı şu anda sadece çerçeve (hare)farkları var diyebilirim:)
Nc nin de fotografini koyarsaniz cokk cokk sevinirim
merhaba 3 mel modelide aynı şu anda sadece çerçeve (hare)farkları var diyebilirim:)
Nc nin fotografini koyarsaniz cook sevinirim
Arzu hanım meller harika durmuş, hiç yeşilden yana değilim esasında ama koyu gözünüzü bile çok iyi açmış ve hiç yapay duruşu yok.. Benim gözler de epey koyu.. Ne yapsam bilemedim şimdi..NC meller de tam olarak bu renk mi, sanırım bu hidrocor, hare göremedim.. [/SIZE][/FONT]
Pinaxta cristal mavi-gri gibi durmuş, vetmanda yeşil gibi, kafam karıştı şimdi:44:
Benim gözüm siyah pinaxın göz rengi çok açık bal -ela tonda ondan farklı duruyor .Cristal kişinin göz rengine göre farklı durabiliyor koyu kahverengi ve siyah gözlüler benim resimlerimdeki gibi duracağını düşünsünler..Açık kahve ela bal rengi gözlerde pinaxın gözündeki gibi duruyor sebebi cristaller yarı opak lenslerdir yani alttaki göz tabanıyla kaynaşan renk oldugu için göz tabanı çok önemli:)
Eki Görüntüle 650892 hıdrocor ıce cnm
Ben begendim cok dogal:))sibirya kurdu gibide durmuyor bazi yorumlarda oyle demisler :/siyah gözde cor ıce...3 farklı ışık yönünde...
Eki Görüntüle 650955
Eki Görüntüle 650956
Eki Görüntüle 650957
Arkadaslar solutica hidrocore ice kullanan varmı acaba?
Eki Görüntüle 650708
Arzu ablaa başını şişirdim ama bu ton tekrar üretilir mi acaba ? İmkansızı mı istiyorm yoksa ?
cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı
hıdrocor ıcelarını sakın değişme rewendcim üretimi durdu bir daha bulamassın benden uyarması
Haklısın bılemedım ıste
cnm ne ıle degıstırmek ıstıyosun ve kac ay kullandın arzudanmı aldın? bende crstal almak ıstıyorum elımde 2 aylık cor ıce ve 3 aylık cor mel var arzudan yanı vetmandan alıyorum sureklı
Crystalini kaca satiyorsun quardzo?
canım üretilir ama bu resimdeki arkadaşın gözleri bal rengi onuda hesaba katmalısın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?