Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben bu yeni mellere ba-yıl-dim!!!! Süper olmuşlar. 1 çift almak istiyorum arzu hanım. Hafif hare sevenlerdenim. Nc mel son halinin fotografı varsa görmek isterim. Ona göre cor ya da nc alacağım.

Bende yeni bir lens kullanıcısıyım, denemek için freshlook un kısa süreli bir lensini aldım hem pek doğal durmadı hemde çok bulanık gördüm bu bulanık görme olayı neden oluyor acaba ilk defa taktım ben zamanla gözde kala kala bulanıklık geçermi, sizde de oluyor mu?

Arzu hanım bende sizden birşey rica edicem benim gözlerim açık kahve-ela arası bir renk, ivana sertin göz renginden istiyorum bal rengi gibi ama doğal olmasını tercih ediyorum tabi, soloticanın doğal durduğunu arkadaşların yorumlarından okuduğum için bende almak istiyorum fakat soloticanın da değişik türleri var, bana hangi rengi önerirsiniz, tam ismini yazarsanız ve sizden nasıl alabilirim ödeme şartları falan kredi kartı kullanmıyorum

Bende NC MELe kafayi uzun süredir taktim siparis vermek istiyorum
Gözlerim numarali.
Nasil,kime siparis verebilirim yardimci olun arkadaslar

ohhh.yedek charm ice ım arzuya ulaşmış. hafTaya elimde. gözüm gibi bakacağım onlara..yok bir daha arkası

Son düzenleme:
nc mel. öneririm ben.. benimde bal rengi gözlerim. icedan sonra aklımdaki diğer lens odur.
bulanıklık olayı,ilk renkli lens takanlarda olur. göz etraftaki o renkli kısma alışamaz.ondandır.
ama sonra alışılıyor.ilk adaptede hepinmizde olmuştur bu..

mel rengine baya baktım güzel aslında ama biraz yeşilimsi ela gibi bir renk yani kendi göz rengimden pek farklı durmıcaktır, daha çok bal rengi sarıya dönük bir renk arıyorum , ayrıca cevap verdiğiniz için de teşekkürler :)

aaaaaa ıce'a en yakın hangisi var peki...tüh ya benim istediğim renk icemint mi alcaz?

soloticanın ıce rengi üretimden kalktı şu an ıce rengine en yakın ıcemint rengi...

Ben bu yeni mellere ba-yıl-dim!!!! Süper olmuşlar. 1 çift almak istiyorum arzu hanım. Hafif hare sevenlerdenim. Nc mel son halinin fotografı varsa görmek isterim. Ona göre cor ya da nc alacağım.
nc melin son halini eklemeye çalışayım:)
Graffite renkli fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba? (;

grafite resmi benim profilimde kendi gözümde mevcut bakabilirsiniz:)

sizin istediğiniz renk ocre o zaman ocre olmazsa başka bir ton yok soloticada size uygun..

MErhaba arzu hanım, uzun süredir formu takip edemiyorum belki yazmışsınızdır ama geriye dönüp okumaya çok fazla zamanım yok o nedenle tekrar yapmış gibi olmursam kusura bakmayın. NC Quartz almayı düşünüyorum da gg üzerinden alırsam fiyat nedir acaba ?

Arzu hanim merhaba size solotica lens siparis vermek istiyorum.
Özeldende yazamiyorum.
Acaba fiyat konusunda beni bilgilendire bilirmisiniz ve suan ellinizde NC mel numarali varmi ?

İyu gunler bnm goz rengim cok cok koyu bi kahve solotica hidtocor ice aldim ve yinede koyu durdu serinin en acik rengi gbi gelmsti bna szce bnm gozumu daha acik gostercek bi ton varmidr soloticanin en acik tonu nedr acaba cok tesskr ederim

bugünn Arzu Abladan sipariş ettiğim hidrocor mellerim YARIN geliyoooorrrr !!! :) çok heyecanlıyım :)) bunlar benim ilk soloticalarım olacak hayırlısıyla.. ayrıca arzu abla forumda göründüğünden daha sempatikmiş, sorularımın hepsini teker teker hiç sıkılmadan cevapladı.
öpücüklerimm arzu ablaya :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…