- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.261
nc mel. öneririm ben.. benimde bal rengi gözlerim. icedan sonra aklımdaki diğer lens odur.Bende yeni bir lens kullanıcısıyım, denemek için freshlook un kısa süreli bir lensini aldım hem pek doğal durmadı hemde çok bulanık gördüm bu bulanık görme olayı neden oluyor acaba ilk defa taktım ben zamanla gözde kala kala bulanıklık geçermi, sizde de oluyor mu?
Arzu hanım bende sizden birşey rica edicem benim gözlerim açık kahve-ela arası bir renk, ivana sertin göz renginden istiyorum bal rengi gibi ama doğal olmasını tercih ediyorum tabi, soloticanın doğal durduğunu arkadaşların yorumlarından okuduğum için bende almak istiyorum fakat soloticanın da değişik türleri var, bana hangi rengi önerirsiniz, tam ismini yazarsanız ve sizden nasıl alabilirim ödeme şartları falan kredi kartı kullanmıyorum
aaaaaaıce'a en yakın hangisi var peki...tüh ya benim istediğim renk icemint mi alcaz?
nc melin son halini eklemeye çalışayım:)Ben bu yeni mellere ba-yıl-dim!!!! Süper olmuşlar. 1 çift almak istiyorum arzu hanım. Hafif hare sevenlerdenim. Nc mel son halinin fotografı varsa görmek isterim. Ona göre cor ya da nc alacağım.
Graffite renkli fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba? (;
mel rengine baya baktım güzel aslında ama biraz yeşilimsi ela gibi bir renk yani kendi göz rengimden pek farklı durmıcaktır, daha çok bal rengi sarıya dönük bir renk arıyorum , ayrıca cevap verdiğiniz için de teşekkürler :)
Lote numarası c04060111. ANViSA 10231640022 Son kullanma tarihi 01/2016
nc melin son halini eklemeye çalışayım:)
Selam kızlaaaarnabersiniz?
Kulaklarım çınladı :) uzun süre sonra bi yokliyim dedim eski topişimi
Sen yoksun ama gözlerin burada :):) Her taktıgın lens mukemmel ötesi yakışıyor maşallahh :)
ohhh.yedek charm ice ım arzuya ulaşmış. hafTaya elimde. gözüm gibi bakacağım onlara..yok bir daha arkası
değilmi. ne güzel renkti o...AH bıde eskı 2010 yılındakı o yesıl quartzo uretılsede bende stok ustune stok yapsam offf uretmıolar bozdular gul gıbı rengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?