Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo nun son halini bilen varmi ? maviye mi yoksa yesile mi dönükler?
ve opakligi nasil aciyor mu yeterince? almayi düsünüyorum tekrar..

quartzo nun son halini bilen varmi ? maviye mi yoksa yesile mi dönükler?
ve opakligi nasil aciyor mu yeterince? almayi düsünüyorum tekrar..

Fazlasıya opaklar.

Doğallık açısında nc cristal deneyin bence. Arzuda duruşu çok hoş.
Eğer maviye dönük düşünüyorsanız, softlex cristaller maviye dönüktü. Bir arkadaş paylaştı foto.
nc cristallerin fotosunu da koydu arzu.
Çok tatlı yeşile dönük bir renk. Ben bayıldım.

Bilmiyorum ama quartzoların doğal durduğunu düşünmüyorum ben.
Özellikle gece florasan ışığında korkunç.

Bende suan zaten quartzo var.. mavi yesiller.. ben dogal buluyorum (tabiki herkesin kendi fikri tartisilir) lens olduklarini anlamiyorlar pek.. ben zaten fazla opakligni seviyorum :) zevkler ve renkler :))
digerleri bana yeterince opak gelmior

Bende suan zaten quartzo var.. mavi yesiller.. ben dogal buluyorum (tabiki herkesin kendi fikri tartisilir) lens olduklarini anlamiyorlar pek.. ben zaten fazla opakligni seviyorum :) zevkler ve renkler :))
digerleri bana yeterince opak gelmior

Belki serileri farklıdır canım. Benimkiler cidden çok korkunç görünüyordu gece ışığında.
Bu arada cristaller de opak.
Yani epey açıyor göz rengini.

İyu gunler bnm goz rengim cok cok koyu bi kahve solotica hidtocor ice aldim ve yinede koyu durdu serinin en acik rengi gbi gelmsti bna szce bnm gozumu daha acik gostercek bi ton varmidr soloticanin en acik tonu nedr acaba cok tesskr ederim

soloticaların en açık tonu solotica hıdrosummer serisidir...

yedek charm ice ım elime geçti. çok teşekkürler arzucuğum. bir kenarda dursun bakalım.

yedeklemen iyi oldu canım şansına hıdrocharm ıce vardı ıcelar artık üretimden tamamen kalktııı(

Mellerim elime geçti. aslında bütün gece solisyonda bekletip takmıcaktım ama dayanamadım ! :) şunu söyleyebılırım ben hayatımda böyle dogal bir lens görmedım !! daha once kullandıklarımla uzaktan yakından alakası yok. hani gözümde lens oldugunu bılmesem,yok bu lens degıl gercek göz rengı dıcem o derece. çok ama çok sevdim :) :)

Göz rengini açtı mı?
Foto bekliyoruz

mrb kızlar bende uzun zamandan beri mellerden almak istiyodum ama yeni serisi çok yeşillenmiş ve masum duruşunu kaybetmiş gibi.benim gözlerim açık kahve.acaba yeni nc mel alan biri foto. koyabilir mi? birde cristal güzel gözüküyo sanki=)

Selam kızlar ^^ :) az önce çektiğim cor mellerim gün ışığında :)

vee burada da flaşlı :)

Ben çok beğendim, siz nasıl buldunuz ??:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…