Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmaaaaannnnnn..... bu bakışlara nasıl sahip olabilirim?

MERHABA amylee bu bakışlara ıce rengiyle yada fx eyes markasıyla kavuşabilirsin.:)

merhaba arzu hn

son seri nc mel rengi ne durumda acaba bilgi verirseniz sevinirim
orta kahve gözlerim

sevgili quartzo kusura bakma aklımdasın ne zamandır resim ekleyemedim:)
orta kahverengi gözde nc melin son hali geldide ancak pc ye atabildim resimi:)

Arzu hanım unuttu mu bizi?

ıce numaralı olanı mı kalkmış? beni ancak numaralı paklar.(

canım ıce tamamen tüm modelleri dahil kalktı ne numaralı ne numarasız gönderilmiyor benim stoğumda şu an için ıce rengi var ama tükenecek birde 2.75 nc ıce var düşünen varsa

canım ıce tamamen tüm modelleri dahil kalktı ne numaralı ne numarasız gönderilmiyor benim stoğumda şu an için ıce rengi var ama tükenecek birde 2.75 nc ıce var düşünen varsa

şimdi ben 1 numara miyopum.. ıce yok maviye dönük gri istiyorum ama fx eyes de çok pahalı diye duydum... ne yapacağız???

Eki Görüntüle 664077 [/QUOTE]

melin en güzel duruşu bence..bayıldım..çok natural ve renk süper...nc quartzo kullandım ve büyük geldi gözüme..sanırım nc serisi bana büyük geliyor..ama sende cuk diye oturmuş ..kendi göz rengin ne renk?

birde bir sorum olucak..hidrocor mel ile rainbow giallo arasında çok fark var mı renk olarak...giallomun süresi bitiyor yerine bu kez mel almak istiyorum hangisini önerirsiniz kızlar...

[

quartzo2012 kullanıcısından alıntı
merhaba arzu hn

son seri nc mel rengi ne durumda acaba bilgi verirseniz sevinirim
orta kahve gözlerim

ARZU HN
SÜPER Bİ RENK NC MELİN RENGİDE AÇILMIŞ:)))))))))

Son düzenleme:

Arzucum bu hatunun göz rengi orta kahve değil epey açık kahve..
Koyu gözlerde asla böyle durmuyor

Bence açık isteyenler cor mele yönelsin.

gercekten cok hos gri gibi duruyor sanki

öyle de bi ben bulamadım istediğim rengi işte. 1000 küsür liralar da veremem lense yani... zaten çabuk sıkılıyorum. ama yok işte keşke alsaydım zamanında ıce ı.... şans işte. cristal alacağım sanırım.

Arzu hanım... Fiyat konusunda özelden mi görüşelim?

Eki Görüntüle 664077

melin en güzel duruşu bence..bayıldım..çok natural ve renk süper...nc quartzo kullandım ve büyük geldi gözüme..sanırım nc serisi bana büyük geliyor..ama sende cuk diye oturmuş ..kendi göz rengin ne renk?

birde bir sorum olucak..hidrocor mel ile rainbow giallo arasında çok fark var mı renk olarak...giallomun süresi bitiyor yerine bu kez mel almak istiyorum hangisini önerirsiniz kızlar...[/QUOTE]

nc quartzo büyük geldiyse nc melde büyük gelir kıvılcım.Giallonun ortasındaki pupil boşluğu çok geniş ve keskin bir hatla gözden ayrılıyor hıdrocor mel daha doğal duruyor ve hıdrocor mel daha rahat rainbowdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…