- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.381
Seninki yine iyiymiş 8-9 saat benimki 5 saat sonra kaymaya basliyor suni göz yaşı kullanıyorum :/
ben hidrocor grafite kullanmıştım. bende de var göz kuruluğu bazen. 8-9 saat kullanınca sıkıntı vermeye başlıyordu.
arkadaşlar mrb ben quartzolarımı yeni aldım ancak satmak istiyorum çünkü göz derecem küçük olmasına rağmen net göremiyorum bu yüsden numaralısını sipariş etmek istiyorum beklemek istemediğim için arzu hanımdan numarasızları sipariş ettim o yüsden kendisini arayıp sorabilirsiniz,ilgilenmek isteyen varsa bekliyorum
amylee varsa cor grafitelerin fotoğrafını yükleyebilirmisin ?
Sen açmasını istiyorsun ben ise grafitenin koyulaşmasını .
Ne zaman koyulaştıracaklar yakoyu olunca kahve ve mavinin kaynaşmasıda güzel oluyor .
ben albüme yükledim iki farklı duruşunu grafitenin. çok lacivert duruyordu. evet göze farklı bir güzellik katıyor ama arkadaşlar aylarca anlamamıştı lens olduğunu gözlerimin. (yeni tanıştığım) mavi duran resim abartılı ışık ile çekildi. Ona aldanmayın bence. ben artık ıce istiyorum kafayı fena taktım. şöyle parıldasın açık renk olsun:)
Bende bayılırım öyle koyu duran lenslere .Yıllar önce grafite kullanmıştım herkes gözlerin lens mi diye soruyordu.
Duman rengi gibi mat ve donuk bir rengi vardı .
İce üretimden kalkmadıysa al canım .
Vetman amyleenin dediği gibi grafiteler lacivert gibiyse şu an almak isterim.
ben albüme yükledim iki farklı duruşunu grafitenin. çok lacivert duruyordu. evet göze farklı bir güzellik katıyor ama arkadaşlar aylarca anlamamıştı lens olduğunu gözlerimin. (yeni tanıştığım) mavi duran resim abartılı ışık ile çekildi. Ona aldanmayın bence. ben artık ıce istiyorum kafayı fena taktım. şöyle parıldasın açık renk olsun:)
harika duruyorlar
kendi göz rengi koyu mu acaba
sonraki lensim mutlaka bu olmalı
bir soru daha sorayım....
aslında soloticanın sitesindeki ıcemint duruşu güzel. gri-mavi hatta beyaz gibi. kullanan arkadaşlar sizce nc ıcemint mi yoksa cyristal mi? hatta quartzo mu? kendi gözüm açık kahve. yeşile değil de maviye yakın olsun istiyorum. üfff... azul da var ama çok mavi di mi?
bakınız ... şahaneEki Görüntüle 662245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?