Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valentine eklicem seni konusalım quartzolar hakkındaa

Sen açmasını istiyorsun ben ise grafitenin koyulaşmasını .
Ne zaman koyulaştıracaklar ya koyu olunca kahve ve mavinin kaynaşmasıda güzel oluyor .

Son düzenleme:
Sen açmasını istiyorsun ben ise grafitenin koyulaşmasını .
Ne zaman koyulaştıracaklar ya koyu olunca kahve ve mavinin kaynaşmasıda güzel oluyor .

ben albüme yükledim iki farklı duruşunu grafitenin. çok lacivert duruyordu. evet göze farklı bir güzellik katıyor ama arkadaşlar aylarca anlamamıştı lens olduğunu gözlerimin. (yeni tanıştığım) mavi duran resim abartılı ışık ile çekildi. Ona aldanmayın bence. ben artık ıce istiyorum kafayı fena taktım. şöyle parıldasın açık renk olsun:)

biliyor musunuz nc serisinin son fiyatlarını? ben numaralı alacağım bir de...

benim avatarda da lens var ama neredeyse hiç değiştirmedi renggimi. antibakteriyel diye almıştım bir kere kullandım neden eziyet edeyim ki gözüme değil mi ama?

Bende bayılırım öyle koyu duran lenslere .Yıllar önce grafite kullanmıştım herkes gözlerin lens mi diye soruyordu.
Duman rengi gibi mat ve donuk bir rengi vardı .
İce üretimden kalkmadıysa al canım .

Vetman amyleenin dediği gibi grafiteler lacivert gibiyse şu an ,almak isterim.

Son düzenleme:

evet donuk ve koyu::)

aa doğru ya ıce kalkmıştı üretimden.

bir soru daha sorayım....

aslında soloticanın sitesindeki ıcemint duruşu güzel. gri-mavi hatta beyaz gibi. kullanan arkadaşlar sizce nc ıcemint mi yoksa cyristal mi? hatta quartzo mu? kendi gözüm açık kahve. yeşile değil de maviye yakın olsun istiyorum. üfff... azul da var ama çok mavi di mi?

koyu mavi seven biri olarak cor grafitelerine bayıldım
banada ice çok açık gelmişti
zevk ve renk meselesi işte

cyristal hoş durur diye tahmin ediyorum ama yinede vetman'e sormak lazım
azulu ben beğenmiyorum naçizane fikrim çok yapay duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…