Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

az önce arzu hanımdan son seri açık cor mel sipariş ettim heyecanla gelmesini bekliycem gözlerim simsiyah bakalım ne olacak :) inşallah çok uzun zamandır beklediğim gibi çıkarlar :)

ya benim cristallerim gelmedi daha...paketim bikere kayboldu ve yine yolladilar gecen ayin ortasinda...28 subat almanyaya giris yapti diyor amaaa ufff hala gelmedi yaaaah

az önce arzu hanımdan son seri açık cor mel sipariş ettim heyecanla gelmesini bekliycem gözlerim simsiyah bakalım ne olacak :) inşallah çok uzun zamandır beklediğim gibi çıkarlar :)

umarım yeni seri açık renktedir ona göre sipariş verecem bende

Merhaba arkadaslar,
Son seri nc ice in rengi nasil? Yakin zamanda satin alan var mi? Resimlerini paylasabilir mi rica etsem ?
Daha once charm ice kullanmistim. Gozlerim acik kahve oldugundan ringi cok belirgindi. Sirf mavi tonlari sevdigim icin kullanmistim ama sadece aksamlari kullanabiliyordum. Bu kez nc ice dusunuyorum.

Merhaba Arzu hanim,
Ice in sadece numarali olanlari mi uretimden kalkmis? Kendi sitesinde numarasiz nc ice i gosteriyor. Ben normalde numarali lens kullaniyorum ama bu durumda numarasiz nc ice alabilirim:)

Son düzenleme:
Arzu hanım unuttu mu bizi?

ıce numaralı olanı mı kalkmış? beni ancak numaralı paklar.(

ya benim cristallerim gelmedi daha...paketim bikere kayboldu ve yine yolladilar gecen ayin ortasinda...28 subat almanyaya giris yapti diyor amaaa ufff hala gelmedi yaaaah

merhaba... siparişi ne zaman vermiştin? ıce kalktıysa cyristal alacağım sanırım. Gelince resim yüklersin değil mi?

Ben solotica quartzo kullaniyorum cok memnunum sadece biraz daha Ucuk yesilimsi bir ton daha istiyorum ne onerirsiniz((;;

Yalnız benim rengi neredeyse hiç değiştirmedi. Orijinale çok yakın sadece sarımsı çizgiler çoğaldı. Pek tavsiye etmem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…