- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.441
öyle de bi ben bulamadım istediğim rengi işte. 1000 küsür liralar da veremem lense yani... zaten çabuk sıkılıyorum. ama yok işte keşke alsaydım zamanında ıce ı.... şans işte. cristal alacağım sanırım.
Arzu hanım... Fiyat konusunda özelden mi görüşelim?
arzu hanım ben çok şey istiyorum galiba yaa simsiyah gözümü nasıl açsın mel,açtı ama ben daha açık istiyorum galiba en açık seriden aldım evet gayet açtı ama ben cristalin açıklığından sonra alışamadım cor mele. ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen, dün aldım 1 kez taktım, kesinlikle lensten veya arzu hanımdan kaynaklanan bi durum yok ben çok çok açık renk peşindeyim de gözlerim simsiyah olmasına rağmen :)
elegancecim benim gözümde koyu kahve ve hıdrocor mel açtı gözümü acaba biraz daha taksan alışırmısın acele etme bence çok yeni lenslerin tabiki aylık cristaller daha opak onlar daha çok açmıştır ama bak bunlarda taktıkça açık duruyor birkaç gün dene istersenn..
burdan bi arkadaşdan aldığım solflex topazioyu satmak istiyorum anladımki bu lensler benlik değil bi kere bile dışarda takmadım çünkü ne zaman takmak istesem geri dayanamayıp çıkardım düşünenler olursa 50tl elimde ayrıca 5 ay daha kullanımı olan yeşil quartzolardan var bu seriler kesinlikle beyaz tenlilere göre değil bence
Eki Görüntüle 665333 Eki Görüntüle 665336
ilki solflex topazio ikincisi quartzo
bayıldım resmen..bence çok yakışmış quartzo
benimde yarın nc ocrelerim geliyor..ben fazla değişiklik istemediğim için ocreyi tercih ettim..ama quartzolar muhteşem yani başka resimlerde hoşuma gitmemişti ama bayıldım bu resimde çok doğal durmuş
benimde yarın nc ocrelerim geliyor..ben fazla değişiklik istemediğim için ocreyi tercih ettim..ama quartzolar muhteşem yani başka resimlerde hoşuma gitmemişti ama bayıldım bu resimde çok doğal durmuş
süper ötesiiiii .katalog çekimi kadar güzelMERHABA amylee bu bakışlara ıce rengiyle yada fx eyes markasıyla kavuşabilirsin.:)
sevgili quartzo kusura bakma aklımdasın ne zamandır resim ekleyemedim:)
orta kahverengi gözde nc melin son hali geldide ancak pc ye atabildim resimi:)
Eki Görüntüle 664077
melin en güzel duruşu bence..bayıldım..çok natural ve renk süper...nc quartzo kullandım ve büyük geldi gözüme..sanırım nc serisi bana büyük geliyor..ama sende cuk diye oturmuş ..kendi göz rengin ne renk?
birde bir sorum olucak..hidrocor mel ile rainbow giallo arasında çok fark var mı renk olarak...giallomun süresi bitiyor yerine bu kez mel almak istiyorum hangisini önerirsiniz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?