Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım ben çok şey istiyorum galiba yaa simsiyah gözümü nasıl açsın mel, açtı ama ben daha açık istiyorum galiba en açık seriden aldım evet gayet açtı ama ben cristalin açıklığından sonra alışamadım cor mele. ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen, dün aldım 1 kez taktım, kesinlikle lensten veya arzu hanımdan kaynaklanan bi durum yok ben çok çok açık renk peşindeyim de gözlerim simsiyah olmasına rağmen :)

numarasız olarak ıce elimde mevcut mail gönderebilirsiniz:)

elegancecim benim gözümde koyu kahve ve hıdrocor mel açtı gözümü acaba biraz daha taksan alışırmısın acele etme bence çok yeni lenslerin tabiki aylık cristaller daha opak onlar daha çok açmıştır ama bak bunlarda taktıkça açık duruyor birkaç gün dene istersenn..

doğru söylüyosun ablacım , bikaç gün solusyonda dursun bi daha bakarım :) all il one light açıyodu dimi?

quartzoya karar vermiş bulunmaktayım:) siparişimi de az önce verdim... şimdi geçmez 1 ay:)

burdan bi arkadaşdan aldığım solflex topazioyu satmak istiyorum anladımki bu lensler benlik değil bi kere bile dışarda takmadım çünkü ne zaman takmak istesem geri dayanamayıp çıkardım düşünenler olursa 50tl elimde ayrıca 5 ay daha kullanımı olan yeşil quartzolardan var bu seriler kesinlikle beyaz tenlilere göre değil bence

ilki solflex topazio ikincisi quartzo

neden beyaz tenlilere göre değil ki anlamadım... yeni sipariş verdim...(

benimde yarın nc ocrelerim geliyor..ben fazla değişiklik istemediğim için ocreyi tercih ettim..ama quartzolar muhteşem yani başka resimlerde hoşuma gitmemişti ama bayıldım bu resimde çok doğal durmuş

amylee ben quartzoda kullandım zamanında ama çok kısa bi süre kullandım beyaz tenlilerde ben lensim diyo bu topazio quartzo ve esmeralda serisi fakat şöylede bişey var ben aşırı doğal duran lensleri çok seviyorum bu birazda tercih meselesi bazılarıda belli olsun o kadar takıyorum diyo, fakat yinede bu üçlünün içinde yine en doğal duranı quartzo. Bende şuan 2 çift cor ocre 1 icemint 1 tanede solflex crystal var bunları ben hiç bir lense değişmem.

bu arada 2 çift lensi 110 tlye satıyorum

benimde yarın nc ocrelerim geliyor..ben fazla değişiklik istemediğim için ocreyi tercih ettim..ama quartzolar muhteşem yani başka resimlerde hoşuma gitmemişti ama bayıldım bu resimde çok doğal durmuş

hadi bakalım darısı başıma... benim gördüğüm resim ve videolarda güzel duruyordu ama neden hoşuna gitmemişti ki senin? çok satıyormuş zaten quartzolar... ben biraz daha video bakayım o zaman kafam karıştı....

nette görsellerden baktığımda çoğu hoşuma gitmedi bilmiyorum..bence kişiden kişiye değişiyor duruşları..senin gözler ne renk cnm?

nc quartzo büyük geldiyse nc melde büyük gelir kıvılcım.Giallonun ortasındaki pupil boşluğu çok geniş ve keskin bir hatla gözden ayrılıyor hıdrocor mel daha doğal duruyor ve hıdrocor mel daha rahat rainbowdan [/QUOTE]

bi arkadaş bu kadar açmadığını söylüyor Arzu hanım ona cevap yazdınız mı göremedim o yüzden soruyorum açar mı bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…