Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar son zamnlarda mel alan var mı koyu kahve gözde duruşunu merak ediyorum foto eklerseniz çok sevinirim.. bu arada crystallerimden çok memnunum ama rengi iki üç ton koyu olsa daha güzel olurdu baya açık oldu optifree solüsyona koydum umarım koyulaşır.. meller açılmışş çok güzelll olmuş aklım gitti gözlerim siyah gibi çok koyu açar mı acaba:)??

simsiyah gözüm
cor mel 3 gün önce aldım 02- 2018 seri

Son düzenleme:

ben solflex cristal kullanıyodum 2-3 haftadır, sonra yeni meller açıldı dediler aldım ama cristalde çok açık renge alışmıştım garipsedim :) rengi fotodaki gibi ama solflexlewr daha opak lensler, cristali epey açıktı. beğendiğinize sevindim ben de rengini açıcak solüsyon önerisi bekliyorum all in one night mıydı?lot : C01060213 arzu hanımdaN aldım 2 gün önce geldi son seri

Son düzenleme:
göz renklerimiz aynı..bende ocre ve mel arasında kalmıştım ama tercihimi ocreden kullandım..kargom bugün geldi ama yanlışlıkla nc yerine hidrocor yollamışlar tekrar değişim olacak salı yada çarşamba elimde olur hemen resim eklerim

solflexler daha acik renk & opak gorunuyor evet.. ama caplari daha buyuk gibi sanki. simdiye kadar hic solflex kullanmadim - solotica'da hidrocorcuyum ben :)
bence su anki rengi cok hos gorunuyor cok cok dogal olmus ve inanilmaz yakismis, solusyon olarak ben opti-free kullaniyorum ama tabi o renk acmiyor. arzu hanima sormak gerek en iyi o bilir hangi solusyon rengi aciyor. ama acilmasa da bu hali bence harika.

çok teşekkür ederim :) evet solflex çapı büyük circle lensler gibi gözlerimi büyük gösteriyodu ama taşkın gibi görünmüyodu hiç çizgi çizgi durmuyodu kenarlar, çünkü lens opak gözümden taşan yer de aynı renk :) mavimsi durmasa çok sevdim ben solflexi, ama yeşil bişy giyiyim hemen yeşile dönüyo ya iş yerinde herkes soruyo bugün de yeşil mi taktınız diye, yok aynısı diyorum :)
solflex cristal

Son düzenleme:

Melden daha fazlasını beklememek lazım elegance.
Bence iyi bile açmış.
Sen benim melleri görseydin şoka girerdin

Bundan daha açık ela ya da sarımsı bal renklerinde circle lenslere yönelmek gerek.
Solotica, adore, gibi markalar bu konuda yetersiz.

Ben beğendim gözünde duruşunu.

Güle güle kullan.

merhaba,

Arzu hn dan yeni aldığım hidrocor meller. Fikir olması maksatlı koyuyorum. Gözlerim orta kahve. Lens ışığa göre bazen yosun yeşili bazen de ela gibi duruyor.
Arzu hn.a gösterdiği ilgi ve yardım için çok teşekkür ederim,
Syg.

slm bendede var hidrocor mell ilk basta cok sevdim beyendim dogal duruyordu ama sonra sonra basim agrimaya basladi bilhasa misafirlige gitigmde kapali ortamlarda, yarapim diyorum bu bas agrisi nee geliyorum eve lensi cikariyorum yarim saat sonra bas agrim gidiyor beli bir zaman sonra gözünün önüne sanki sis gelir olurya ,öyle bir görüntü geliyor bide nasil diyim sana!! benim meller baya bir acildi rengi soldu,bide seye dikkat et lensleri takarken cizersen lensi cöpe atarsin cünkü cizik lensi takamiyorsun gözünün icine igne sokuyolar gibi oluyor dikkatli kulan

Son düzenleme:
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..

Eki Görüntüle 666391 bu arada, bu nc tarafı daha fikir olması açısından nc tarafı ie daha çok foto isterseniz çeker tekrar koyarım bu arada kayma ilk 1 2 dakika oluyor sonra geçiyor göze oturuyor, daha sonra gün içinde batma ya da kayma sorunu hiç yaşamadım çok rahat çok konforlu..üstelik fotoları lensi taktıktan 8 saat sonra çektim bütün gün taktım ve hiç kızarıklık olmadı..

calimeros_82 Lensler size her açıdan çok yakışmış.Hem çok doğal durmuş hem göz renginizi açmış hem de göz şeklinize çok uymuş hidrocor mel.Ben gerçekten çok beğendim güle güle kullanın.

Son düzenleme:
keyfikeyf harika olmuş çok ta güzel taşıyorsun ,inannılmaz yakışmış ve muhteşem doğal durmuşlar sende

Muhteşem ya..
Mellerden çok çok daha güzel.

Cristallere resmen bayıldım..

Çok teşekkür ederim. Doğal olması ve rahat olması beni çook mutlu ediyor. Görüş açısından da çok memnunum. Gözlerim dereceli ve bu lensin netliği harika..

Yaklaşık 4 senedir lens kullanıyorum bugüne kadar hiç çizmedim. İnşallah bundan sonra da başıma gelmez.
Şuanda crystali bekliyorum, gelirse (numaralı olduğu için Arzu hn gecikmeli geleceğini söyledi ) onun fotoğrafını da koyarım.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…