- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.481
arkadaşlar son zamnlarda mel alan var mı koyu kahve gözde duruşunu merak ediyorum foto eklerseniz çok sevinirim.. bu arada crystallerimden çok memnunum ama rengi iki üç ton koyu olsa daha güzel olurdu baya açık oldu optifree solüsyona koydum umarım koyulaşır.. meller açılmışş çok güzelll olmuş aklım gitti gözlerim siyah gibi çok koyu açar mı acaba:)??
Eki Görüntüle 666169
simsiyah gözümEki Görüntüle 666163
cor mel 3 gün önce aldım 02- 2018 seriEki Görüntüle 666167 Eki Görüntüle 666168
cok yakismis gule gule kullan canim. uzerinde lot numarasi var mi acaba onu paylasabilir misin? cunku sanirim son kullanma tarihleri ayni olsa bile farkli serilerden olabiliyorlar. o da ancak lot numarasindan belli olur. bu seri cok guzelmis gozunu oldukca acmis, cok begendim.
ben solflex cristal kullanıyodum 2-3 haftadır, sonra yeni meller açıldı dediler aldım ama cristalde çok açık renge alışmıştım garipsedim :) rengi fotodaki gibi ama solflexlewr daha opak lensler, cristali epey açıktı. beğendiğinize sevindim ben de rengini açıcak solüsyon önerisi bekliyorum all in one night mıydı?lot : C01060213 arzu hanımdaN aldım 2 gün önce geldi son seri
solflexler daha acik renk & opak gorunuyor evet.. ama caplari daha buyuk gibi sanki. simdiye kadar hic solflex kullanmadim - solotica'da hidrocorcuyum ben :)
bence su anki rengi cok hos gorunuyor cok cok dogal olmus ve inanilmaz yakismis, solusyon olarak ben opti-free kullaniyorum ama tabi o renk acmiyor. arzu hanima sormak gerek en iyi o bilir hangi solusyon rengi aciyor. ama acilmasa da bu hali bence harika.
Eki Görüntüle 666169
simsiyah gözümEki Görüntüle 666163
cor mel 3 gün önce aldım 02- 2018 seriEki Görüntüle 666167 Eki Görüntüle 666168
merhaba,
Arzu hn dan yeni aldığım hidrocor meller. Fikir olması maksatlı koyuyorum. Gözlerim orta kahve. Lens ışığa göre bazen yosun yeşili bazen de ela gibi duruyor.
Arzu hn.a gösterdiği ilgi ve yardım için çok teşekkür ederim,
Syg.
Eki Görüntüle 666295 Eki Görüntüle 666294 Eki Görüntüle 666296 Eki Görüntüle 666297
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..
Eki Görüntüle 666375 Eki Görüntüle 666376 Eki Görüntüle 666377 Eki Görüntüle 666378 Eki Görüntüle 666379 Eki Görüntüle 666380 Eki Görüntüle 666381 Eki Görüntüle 666382 Eki Görüntüle 666383 Eki Görüntüle 666384
calimeros_82 Lensler size her açıdan çok yakışmış.Hem çok doğal durmuş hem göz renginizi açmış hem de göz şeklinize çok uymuş hidrocor mel.Ben gerçekten çok beğendim güle güle kullanın.
slm bendede var hidrocor mell ilk basta cok sevdim beyendim dogal duruyordu ama sonra sonra basim agrimaya basladi bilhasa misafirlige gitigmde kapali ortamlarda, yarapim diyorum bu bas agrisi nee geliyorum eve lensi cikariyorum yarim saat sonra bas agrim gidiyor beli bir zaman sonra gözünün önüne sanki sis gelir olurya ,öyle bir görüntü geliyor bide nasil diyim sana!! benim meller baya bir acildi rengi soldu,bide seye dikkat et lensleri takarken cizersen lensi cöpe atarsin cünkü cizik lensi takamiyorsun gözünün icine igne sokuyolar gibi oluyor dikkatli kulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?