- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.501
Arzucum nc cristal var mı elinde başka?
Bayıldım ben bu renge yahu.
Yaklaşık 4 senedir lens kullanıyorum bugüne kadar hiç çizmedim. İnşallah bundan sonra da başıma gelmez.
Şuanda crystali bekliyorum, gelirse (numaralı olduğu için Arzu hn gecikmeli geleceğini söyledi ) onun fotoğrafını da koyarım.
Teşekkürler.
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..
Eki Görüntüle 666375 Eki Görüntüle 666376 Eki Görüntüle 666377 Eki Görüntüle 666378 Eki Görüntüle 666379 Eki Görüntüle 666380 Eki Görüntüle 666381 Eki Görüntüle 666382 Eki Görüntüle 666383 Eki Görüntüle 666384
asıl istedigim renk bu,içinde daha koyu yesiller olsa daha dogasl durur sanki:)
canım bu bile çok koyu gerçekte hiç böyle bi yeşil görmedim ben doğal göz rengi olarak, yapay bi renk bu, koyu yeşiller olursa daha da yapay olmaz mı? fxlerde rihanna güzel renk
keyfikeyfcim gözlerim çok koyu demiştin ama inanılmaz açmış ve güzel olmuş cristaller sanki söylemesen senin koyu renk gözlü olduğuna inanmazdım çok orjinal durmuş
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..
[/ATTACH]
Feci yakışmış .Sende çok güzelmişsin gerçi .
Göz rengin bal rengi mi ?
çevrendekilerin tepkileri nasıldı ,beğendiler mi ?
ben de cristal istiyorum melleri tenime yakıştıramadım
Feci yakışmış .Sende çok güzelmişsin gerçi .
Göz rengin bal rengi mi ?
çevrendekilerin tepkileri nasıldı ,beğendiler mi ?
çok teşekkür ederim tatlım:) hayır gözlerim koyu kahve hatta siyah diyebilirim çok çok koyuydu başta mel istiyordum fakat açmaz diye crystal aldım iyikide öyle yapmışım ama hala bi mel alma hevesim var, merak eddiyorum nasıl olacağını.. tepkiler çok güzel bilenler çokk çok beğendi eşim bayıldı :):)
Aynı anda yazmışız
Belli zaten gözlerinin koyu olduğu, bana göre o nedenle bu kadar doğal duruyor.
evet zaten benim için önemli olan doğal durmasıydı ama çok açık oldu gibi geliyor bana bundan önce rainbow gaillo kullanıyordum o daha koyu bir yeşil şimdi birazcık koyulaşsın diye optifreede bekletiyorum umarım birazcık bi ton daha koyulaşır..
selam canımçok teşekkür ederim tatlım:) hayır gözlerim koyu kahve hatta siyah diyebilirim çok çok koyuydu başta mel istiyordum fakat açmaz diye crystal aldım iyikide öyle yapmışım ama hala bi mel alma hevesim var, merak eddiyorum nasıl olacağını.. tepkiler çok güzel bilenler çokk çok beğendi eşim bayıldı :):)
selam canım, crıstaller cok yakısmıs, ıyıkı almıssın:) bence mel alma dıyecektım,cunku elınde yenı bır lens varsa, crıstalse bır de mellere hıc dokunmucaksın bıle eminim, cunku goz rengını cok az acıcak,hatta crıstalden sonra hıc acmamıs gıbı gelıcek ozellıkle,parana yazık olmasın bence alma mel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?