Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzucumm bundan varmı elınde crstal alcamm karar verdmmmmm ama mavıden cok yesıle donuk ıstıyorumm

arzucumm bundan varmı elınde crstal alcamm karar verdmmmmm ama mavıden cok yesıle donuk ıstıyorumm

keyif keyif bayıldım sana da lenslerine de maşallah:)

ben de birkaç gün önce cristal istemiştim senin resimleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi anladım...

senin lensler numaralı değil değil mi? numaralılarda arka yüzünü kullanabiliyor muyuz yoksa?

teşekkür ederim tatlım, resimlerim crystal patlaması yaşatıyor sanırım bir sürü msj geldi memnun musun nasıl fln diye:) benimki numarasız o yüzden her iki yönü de rahatlıkla kullanıyorum ama genelde cor tarafını takıyorum çok memnunum, senin crystallerin numaralı mı olacak? numaralıda yön farkı vardır muhtemelen ama arzu hanm daha iyi bilir gerçi, lenslerin gelince resimlerini paylaşırsan sevirizzzz:))

Quartzoya Topazioya ne oldu ya ? Gözden mi düştüler ? Yoksa kimse memnun kalmadı mı ?

Of neden kimse foto eklemiyor

Merhaba arzu hanım,ben solotica lens almak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinicem fiyat konusunda bilgi verirseniz,gözlerim açık kahve,ben mavi tonlarında doğal bir renk istiyorum,ama hafif belirgin de olmalı..crystal ve topazioları gördüm hoşuma gitti bende nasıl durur acaba?? fotoğraflardan süper görünüyorlar:))

çok doğal ve çok güzel duruyor gerçekten ya

kızlar yıllık cristal alıp da rengini açık bulan beğenmeyen var mı? ben mel aldım son açık renk seriden ama tenime hiç yakışmadı foto da koydum bakabilirsiniz cristal istiyorum ben

valla ben aslında cor ıce almayı planlıyordum ama üretimden kalkmış o yüzden cristale yöneldim ve onu sipariş ettim. ama aklım da karışıktı yani. çünkü hep esmer kızların resimleri var nette. ama sen cristalin yeni yüzü oldun bizler için bence. rahatladım resimlerini görünce. benim göz rengim açık kahve. inşallah güzel durur seninki gibi.

ben miyopum. numarasız lens ile hiç rahat edemiyorum. astigmat da var. O yüzden numaralı istedim.
resim mutlaka eklerim albüme...

02-1018 seri cor mel lenslerimi 4-5 gün önce arzu hanımdan aldım, lensler kusursuz çok güzel açtı gözümü ama eşim dahil kimse yakıştırmadı, kullanamicam aylık cristal kullanıyodum onu daha çok beğeniyo herks, yıllık cristal istiyorum şuanda şiddetle!
bu melleri kullanamicam hiç, zaten 1 saat taktım foto fln çektim kötü yorumları duyunca hemen çıkardım

sorusu olanlar özel mesaj atsınlar kızlar

2. resim kendi göz rengim nerdeyse siyah

Son düzenleme:

canım ben almadan önce çok araştırdım, beyaz tenliyim ve saçlarımda oldukça açık renk nasıl durur çok mu soldurur beni diye düşündüm hatta saçlarımı bir iki ton koyultsam mı dedim ama yok tepkiler çok güzel herkes çok yakıştırdı, zaten ben eskiden de lens kullanıyordum genellikle gri tonları ama yeni rengim crystal:):) güzel duracağına emin ol, hatta crystalin açık renk gözle daha iyi kaynaştığını okudum daha yeşilimsi durur diye düşünüyorum aslında keşke deneme şansı olsa ama imkansız, o yüzden almadan fikir sahibi olamıyor insan ve ya param çöpe giderse ziyan olursa diye tedirgin olarak alıyosun biraz şans işi:)

aaa.... çok heyecanlıyım... valla senden sonra daha bi heyecanla bekler oldum lenslerimi:)

Allah Allah ... cristal mi kk hatunlarını güzel gösteriyor, kk hatunları mı zaten güzel yoksa ... maşallah diyorum ve ekliyorum... ooooh iyi ki de cristal siparişi vermişim he he he.... e ama vetman demişti her türlü gidiyor çok satıyor diye cyristal için. gelsin benimki de bir an önce. ben sizin kadar cesur olup tam yüz resmimi burada paylaşamam ama albüme gözleri koyacağım...

çok yakışmış çok güzel. resimler için teşekkürlerrr...

elegancecim ne yalan söylüyeyim beklediğimdende güzel açmış senin gözlerin bendende siyahmış canım ama yeşili ne tatlı durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…