- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.521
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..
Eki Görüntüle 666375 Eki Görüntüle 666376 Eki Görüntüle 666377 Eki Görüntüle 666378 Eki Görüntüle 666379 Eki Görüntüle 666380 Eki Görüntüle 666381 Eki Görüntüle 666382 Eki Görüntüle 666383 Eki Görüntüle 666384
arzucumm bundan varmı elındecrstal alcamm karar verdmmmmm ama mavıden cok yesıle donuk ıstıyorumm
keyif keyif bayıldım sana da lenslerine de maşallah:)
ben de birkaç gün önce cristal istemiştim senin resimleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi anladım...
senin lensler numaralı değil değil mi? numaralılarda arka yüzünü kullanabiliyor muyuz yoksa?
çok teşekkür ederim arzu hanm, çok memnun kaldım bende çok güzel açtı ve çokkkk doğal dün saat 2 gibi taktım bütün gün dışardaydım sinemaya bile gittim hiçç ama hiç rahatsız etmedi normalde lens varken film izlerken fln sulanır gözlerim uzun süre duramazdım, dün lens taktığımı bile unuttum:).. bu arada dediğiniz gibi optifree solüsyonda bekletiyorum zamanla renk daha da koyulaşır mı merak ediyorum?
kızlar arzu hanımdan 15 gün önce aldığım crystallerimin resimleri ancak yükleyebildim reszimlerden farkedersiniz zaten ama ben cor tarafını kullanıyorum hareli olan kısmı daha çok hoşuma giddi nc tarafı sanki daha açık yeşil ve daha büyük duruyor gözde, şuanda herkes çok beğendi hatta bayıldılar...melleri merak ediyordum paylaşanların resimlerini gördüm çok teşekkür ederim.. şuan crystallerden çok memnunum ama bir sonraki lensim sanırım mel olacak..
Eki Görüntüle 666375 Eki Görüntüle 666376 Eki Görüntüle 666377 Eki Görüntüle 666378 Eki Görüntüle 666379 Eki Görüntüle 666380 Eki Görüntüle 666381 Eki Görüntüle 666382 Eki Görüntüle 666383 Eki Görüntüle 666384
teşekkür ederim tatlım, resimlerim crystal patlaması yaşatıyor sanırım bir sürü msj geldi memnun musun nasıl fln diye:) benimki numarasız o yüzden her iki yönü de rahatlıkla kullanıyorum ama genelde cor tarafını takıyorum çok memnunum, senin crystallerin numaralı mı olacak? numaralıda yön farkı vardır muhtemelen ama arzu hanm daha iyi bilir gerçi, lenslerin gelince resimlerini paylaşırsan sevirizzzz:))
Olive Green
kızlar burdakilerde custom lens sanıyorum ve daha ucuzlar hiç bu siteden alan oldumu
valla ben aslında cor ıce almayı planlıyordum ama üretimden kalkmışo yüzden cristale yöneldim ve onu sipariş ettim. ama aklım da karışıktı yani. çünkü hep esmer kızların resimleri var nette. ama sen cristalin yeni yüzü oldun bizler için bence. rahatladım resimlerini görünce. benim göz rengim açık kahve. inşallah güzel durur seninki gibi.
ben miyopum. numarasız lens ile hiç rahat edemiyorum. astigmat da var. O yüzden numaralı istedim.
resim mutlaka eklerim albüme...
calimeroscum dün geldi cristallerin canım mellerinde enfes olmuş tam oturmuş renk yeşil ela bal her tona dönüyor
canım ben almadan önce çok araştırdım, beyaz tenliyim ve saçlarımda oldukça açık renk nasıl durur çok mu soldurur beni diye düşündüm hatta saçlarımı bir iki ton koyultsam mı dedim ama yok tepkiler çok güzel herkes çok yakıştırdı, zaten ben eskiden de lens kullanıyordum genellikle gri tonları ama yeni rengim crystal:):) güzel duracağına emin ol, hatta crystalin açık renk gözle daha iyi kaynaştığını okudum daha yeşilimsi durur diye düşünüyorum aslında keşke deneme şansı olsa ama imkansız, o yüzden almadan fikir sahibi olamıyor insan ve ya param çöpe giderse ziyan olursa diye tedirgin olarak alıyosun biraz şans işi:)
Eki Görüntüle 668169 Eki Görüntüle 668175 Eki Görüntüle 668176
resimler pek net değil ama yinede fikir olur belki
Eki Görüntüle 668169 Eki Görüntüle 668175 Eki Görüntüle 668176
resimler pek net değil ama yinede fikir olur belki
02-1018 seri cor mel lenslerimi 4-5 gün önce arzu hanımdan aldım, lensler kusursuz çok güzel açtı gözümü ama eşim dahil kimse yakıştırmadı, kullanamicamaylık cristal kullanıyodum onu daha çok beğeniyo herks, yıllık cristal istiyorum şuanda şiddetle!
bu melleri kullanamicam hiç, zaten 1 saat taktım foto fln çektim kötü yorumları duyunca hemen çıkardım
sorusu olanlar özel mesaj atsınlar kızlar
Eki Görüntüle 667890 Eki Görüntüle 667891
2. resim kendi göz rengim nerdeyse siyah
elegancecim ne yalan söylüyeyim beklediğimdende güzel açmış senin gözlerin bendende siyahmış canım ama yeşili ne tatlı durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?