- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.541
eşim dahil kimse yakıştırmadı arzu ablacım ,tenime saçıma kaşıma gözüme uymadı
9mm ler fx eyesdan daha dogal sanki .
9mm Sfx Theatrical Contact Lenses - Natural Lenses
fiyatları 300 dolar mı yoksa teki mi ?
9mm ler fx eyesdan daha dogal sanki .
9mm Sfx Theatrical Contact Lenses - Natural Lenses
fiyatları 300 dolar mı yoksa teki mi ?
aylık cristalle resmim var canım ama aylıklar yılıklara göre daha mavimsi duran renkteler, benim göz siyah olunca lens karışacak bi renk bulamadı direk kendi rengini verdi :)
Eki Görüntüle 669034 Eki Görüntüle 669035 Eki Görüntüle 669036 Eki Görüntüle 669037
ben aslında mavi gri istiyordum hep öyle tarif ediyorum ama yok diye cyristale razı oldum. aylıktaki renk harikaymış e tabii bundan sonra diğer lensin yetmiyor değil mi? o daha belirsiz. bu güzel ama yaaaaaa.....
Amyler iyi gunler nacizhane fikrim gozunden tasmis ve kotu bir goruntu yaratmis sen rahatsiz degil misin? Bu durumdan beyazi belli oluyor:/
Eki Görüntüle 669503 quartzonun son halinin siyah gözde duruşu..
bende quartzo düşünüyordum ki bu resmi görene dek acaba bulanık olduğundan mı bu kadar koyu duruyor. adriana lima göz rengini beğeniyorum en uygunda bu renk görünüyordu. acaba artık uygun değil mi.. geçen üretimlere göre mutasyona uğramış gibi..
keyif keyif bayıldım sana da lenslerine de maşallah:)
ben de birkaç gün önce cristal istemiştim senin resimleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi anladım...
senin lensler numaralı değil değil mi? numaralılarda arka yüzünü kullanabiliyor muyuz yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?