Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Price is for one lens, for a pair change quantity to 2. Natural lenses take 4-5 weeks to make

demiş...

tek bir lens için....

bu da pahalı... iyi ki solotica var yani. hem kaliteli hem bunlara göre uygun. renk kısıtlı diye mi solotica düşünmüyorsunuz?

ayyy ben bu siteden çok korktum. var mıdır bunları takan film yapanlar dışında. korkunç yaaa...natural olanlar dışındakilerden çooook korktum

bugün nc ocrelerim geldi..tam istediğim gibi çok hoşuma gitti..yarın makyaj yapıp koyucam resimleri

ben aslında mavi gri istiyordum hep öyle tarif ediyorum ama yok diye cyristale razı oldum. aylıktaki renk harikaymış e tabii bundan sonra diğer lensin yetmiyor değil mi? o daha belirsiz. bu güzel ama yaaaaaa.....

Cor meller dogal olmasina karsin neden mutlu etmiyor ben size soyliyim cor melde gozun beyazina sari tasiyor da o yuzden benim ailem sen sarilik olmus gibisin dedi malesef kucuk gozlu bayanlarda lens gozun beyazina tasiyor ve boyle cirkin goruntu olusuyor()

ben aslında mavi gri istiyordum hep öyle tarif ediyorum ama yok diye cyristale razı oldum. aylıktaki renk harikaymış e tabii bundan sonra diğer lensin yetmiyor değil mi? o daha belirsiz. bu güzel ama yaaaaaa.....

Amyler iyi gunler nacizhane fikrim gozunden tasmis ve kotu bir goruntu yaratmis sen rahatsiz degil misin? Bu durumdan beyazi belli oluyor:/

adriana limanınki cyristal degil mii?

aslında en iyisi solotica nın tüm renklerine ayrı konu açmak. şimdi ben geçmiş resmlere bakayım desem iki günümü alır:)

hanımlar pardon... ben quartzo istemiştim yanlışlıkla burada keyifkeyif i görünce aklım başımdan gitti cyristal sipariş ettim diye yazmışım. düzeltiyorum; ben quartzo alacağım.

şaşırdım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…