Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba arkadasım nekadar ıstıyosun senı cok ıyı anlıyorum aynı olayın benzerınıde ben yasamıstım 0 lenslerımı hıc kullanamadım cok uzucu bır durum sımdı tekrar cesaret edemıyorum acıkcası sımdı 2. el olarak senda daha uygunsa dusunucem

arkadaslar ozel mesaj gonderemedıgım ıcın buradan yazdım,kusura bakmayın:)

merhaba canım oncelikle hayırlı olsun:) bende suan pek batma yapmıyor nedense,sadece lenslerı cıkadıktan sonra acayıp batıyor garıp bı sekılde,acaba cızdı mı dıye dusunuyorum:), goz kurulugundan kaynaklanıyo olabılır, eger makyajlı falan cok kullanıyorsan o da proteın bırıkımı yapar,benım mellerım battıgında lense dısardan baktıgımda proteın bırıkmelerını gormustum ve buyuklerdı,solusyonla gecmedı:/ umarım kuruluktandır,sen en ıyısı hem goz damlası hem solusyon kullan,bu arada solusyon dedıgım de proteın tabletın ısını yapıyo galıba,adı aosept yanlıs olmasın 15-20 lıraya almıstım,aynı lens solusyonuna benzıyo, ama bole sepet gıbı bıseysı var,lensını ona yerlestırıyosun,solusyonda bekletıyosun 1 gun 2 gun falan,hatta koyunca boyle kabarmaya baslıyo hanı etkılı bısey galıba:)eger kucuk proteın bırıkmelerı varsa alır bence,makyajlıyken de goz damlası kullanmak zor olabılır ama batıyosa ve ıyı gelıyosa mutlaka kullan, goz ıhmale gelmez:)

kızlrrrrr cok açıl cevap verırmsınız bana..goz çapı kucuk olupta nc mel kullanan varmı nasıl oluyor?ben charm kullandm ama nc kullnmadım bılemıyorum nasıl oluyor

göz çapım küçük crame ve nc taşma yaptı fakat cor tam oldu, kesinlikle kaymıyor. damardan eser yok! pupil boşluğu belirgin değil kaynaşıyor gözle,gerçek göz gibi kesinlikle. 200 TL aldım, faturası var. 150 TL ye vermeyi düşünüyorum, yada takas. Kadıköy civarı elden teslim edebilirim.

benim değiştirme istediğimin nedeni, gören herkes gözümün içine giriyor, inanamıyor lenslere.ki ben ilgiden sıkıldım. kararsızdım alırkende pek renkli göz merakım yok değişiklik olsun diye aldım ama kullamıcam anladım. Ocre pek belli olmuyor, ama ton açıyor. benim tarzıma çok daha uygun.

Son düzenleme:

takas yada 2. el satış yasakmış, kusura bakmayın, silemiyorum mesajı

Son düzenleme:
İzmirden alan var mı hiç senden vetmancım ? Biz berrylips ile canlı canlı bir kişinin gözünde görmek istiyoruz.
Eğer alan olursa bize haber ver olur mu ?

var canım izmirden bir arkadaşa fx eyes bety blue rengi yaptırdık hemde oda kadınlar klübü forumdan ama bety blue lensleri koyultmak için geri gönderdik lensler döndüğünde ben kendisine söylerim çok iyi hanımefendi birisi kendisi görebilirsiniz diye düşünüyorum

Son düzenleme:

ayy bende görmek istiyorum, bende izmirdeyim!

arzu ablacım bende mel aşığı olarak bişey sormak istiyorum ben bu seriyi beğendim bu seri ne zamana kadar devam eder tahmini olarak bende alacağım ama malum öğrenciyim ne kadar geç o kadar iyi :)

arzu hanm mellerm elime ulastı tesekkürler charmdan sonra acıkcası hic umudum yoktu artık bu son soloticam fln diyerek gittim aldım ama taktıgım anda sok oldum bosyere ugrasmısım meger rengi fln harika cok cok begendm quartzo aldım yesil gibi olsun diye mavi cıkmıstı charm mel desen kopkoyu ama istedigim yesili buldum umarım hic degismez seneye ve sonraki senelere:)

Merhaba Arzu Hanım gene geçen dene bu zamanlar bir çift numaralı solotica topazio siparişi vermiştim. Ben yine sizden bir çift solotica topazio - 1.50 (miyop) (iki göz de) lens almak istiyorum. Adım Deniz. İzmirdenim, hatırlamayabilirsiniz, sahibinden den sipariş vermiştim geçen yıl. İyi akşamlar.

Kusura bakmayın alıntı ile yazıyorum da özel mesaj yollayamadığımdam. Dün yazmıştım gerçi aynen yazayım : Merhaba Arzu Hanım gene geçen dene bu zamanlar bir çift numaralı solotica topazio siparişi vermiştim. Ben yine sizden bir çift solotica topazio - 1.50 (miyop) (iki göz de) lens almak istiyorum. Adım Deniz. İzmirdenim, hatırlamayabilirsiniz, sahibinden den sipariş vermiştim geçen yıl. İyi akşamlar.

Alınca lütfen foto ekleyin olur mu

benim cor graffite nin miadı doldu. attım zaten. ama bir hevesle quartzo aldım o da nc serisinden olduğu için tam oturmadı gözüme batıyor biraz da. ona çare arıyorum. solo care aqua aldım , sonra all in one souflon aldım. bir de aosept alacağım:)) lensten pahalıya gelecek benim solüsyonlar

ben toplasan 5-6 defa taktım. kayma çok oldu bende de bakalım bu ara solusyonda bekletiyorum. bir de dezenfektan alacağım.

yardım istiyorum arkadaşlar....

şimdi ben solo care aqua solusyon aldım.
arkasından solo care batma yaptığı için souflon all in one light solüsyon aldım.
makyaj ile kullandığım için sanırım yine batıyor ve dezenfekte etmek istiyorum.

ao sept alsam, onunla haftada bir mi dezenfekte edeceğim? yani ondan çıkarıp lenslerimi yine souflon a koyabilir miyim?

internette aoseptin gözü yaktığı ve direkt olarak lensleri ondan çıkarıp takmamamız gerektiği gibi yorumlar yapılmış ama lens tanıtımında böyle bir bilgi yok.

kafam çok karıştı imdaaaaaaatttttt

9mm ler daha doğal duruyo fxlere göre ama pupil ayarı yapılmıyormu? yapılmıyorsa doğal duramaz ki alttan kendi rengimiz çıkar ? toplam ne kadar oluyo birde? lime green sanırım biri paylaşmıştı çok doğal duruyodu gerçekten ama pupili sanki kaynaşmış gibiydi ayarlatılmış gibi yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…