- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.841
arkadaşlar mrb ben quartzolarımı yeni aldım ancak satmak istiyorum çünkü göz derecem küçük olmasına rağmen net göremiyorum bu yüsden numaralısını sipariş etmek istiyorum beklemek istemediğim için arzu hanımdan numarasızları sipariş ettim o yüsden kendisini arayıp sorabilirsiniz,ilgilenmek isteyen varsa bekliyorum
keyfikeyf .!.:canm merhaba..
sen crystallerini aldığında protein tableti aldığını söylemiştin lenslerin bakımı için? benim lenslerim iki saat gözümde durduktan sonra birazcık batma yapıyor, rahatsız ediyor, bunun göz kuruluğundan mı yoksa protein birikmesinden mi kaynaklandığını bilmiyorum sen böyle bir sorun yaşıyor musun? protein tableti haricinde herhangi bir şey kullanıyor musun ya da hangi solüsyonu kullanıyorsun? bu arada kuruluğua karşı bi göz damlası kullanmayı düşünüyorum... ama geçen gün optikçide protein tableti sordum bana kaldırıldığını söyledi sen neden aldın? markası vs var mı birde fiyatını merak ettim canım..?
kızlrrrrr cok açıl cevap verırmsınız bana..goz çapı kucuk olupta nc mel kullanan varmı nasıl oluyor?ben charm kullandm ama nc kullnmadım bılemıyorum nasıl oluyor
göz çapım küçük crame ve nc taşma yaptı fakat cor tam oldu, kesinlikle kaymıyor. damardan eser yok! pupil boşluğu belirgin değil kaynaşıyor gözle,gerçek göz gibi kesinlikle. 200 TL aldım, faturası var. 150 TL ye vermeyi düşünüyorum, yada takas. Kadıköy civarı elden teslim edebilirim.
benim değiştirme istediğimin nedeni, gören herkes gözümün içine giriyor, inanamıyor lenslere.ki ben ilgiden sıkıldım. kararsızdım alırkende pek renkli göz merakım yok değişiklik olsun diye aldım ama kullamıcam anladım. Ocre pek belli olmuyor, ama ton açıyor. benim tarzıma çok daha uygun.
düşünürseniz elimde 16.01.2013 tarihinde aldığım cor ocre var
İzmirden alan var mı hiç senden vetmancım ? Biz berrylips ile canlı canlı bir kişinin gözünde görmek istiyoruz.
Eğer alan olursa bize haber ver olur mu ?
var canım izmirden bir arkadaşa fx eyes bety blue rengi yaptırdık hemde oda kadınlar klübü forumdan ama bety blue lensleri koyultmak için geri gönderdik lensler döndüğünde ben kendisine söylerim çok iyi hanımefendibirisi kendisi görebilirsiniz diye düşünüyorum
Dün akşam fx eyes firmasına 2 çift jasmine ve 1 çift adriana siparişi verdik ...
Eki Görüntüle 708029 fx eyes jasmine aynen seda sayanın göz rengi gibi duruyor modelin gerçek göz rengi siyah gibi..
cres-girl cüm eski hıdrocharm meller çok koyuydu( eskii derken geçen senekiler 3 sene öncekiler değil)o yüzden farkedilmiyordu o zaman silik oldukları için öyle gelmiştir kimse farketmediği için yoksa ilk çıkan hıdrocharm mellerde böyleydi 3 sene öncekilerde bu tondaydı o yüzden yadırgamışsınızdır.Ancak hıdrocor serisi daha düz çünkü haresi yok eğer açık tonları kaçırmayayım diyorsan hıdrocor şu anda açık ve güzel tonda onuda tavsiye ederim sen açık seviyorsun çünkü biliyorum
var canım izmirden bir arkadaşa fx eyes bety blue rengi yaptırdık hemde oda kadınlar klübü forumdan ama bety blue lensleri koyultmak için geri gönderdik lensler döndüğünde ben kendisine söylerim çok iyi hanımefendibirisi kendisi görebilirsiniz diye düşünüyorum
Merhaba Arzu Hanım gene geçen dene bu zamanlar bir çift numaralı solotica topazio siparişi vermiştim. Ben yine sizden bir çift solotica topazio - 1.50 (miyop) (iki göz de) lens almak istiyorum. Adım Deniz. İzmirdenim, hatırlamayabilirsiniz, sahibinden den sipariş vermiştim geçen yıl. İyi akşamlar.
Alınca lütfen foto ekleyin olur mu
duruyorsa, ocre ile ilgilenirim, özelden mesaj atamıyorum :/
bu arada esmeralda resmi ekledim istmiştin cep telefonuyla iyi çıkmamış
Eki Görüntüle 705774
Eki Görüntüle 705778
Bu tabletlerden farklı mı arzucum .Ayda bir temizleme işlemini yapacagız değil mi ?
Whlk Enzym Lens Temizleme Tableti 10 Tablet | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik
Sen neden cor grafiteyi kullanmıyorsun kı :) en azından pastel tonda ve kaynaşması cok guzel bir lens .
Ben de ısmarladım ,koyulaşana kadar 1-2 ay opti freede bekleyecegim .
2013 seri quartzo ve diğer seri kullanan arkadaşlar ; ve sevgili Arzu ablaquartzolar bu videodaki kadar doğal duruyor mu gerçekten ? Ve videodaki gibi kayma çok sık gerçekleşiyor mu ya da bir süre sonra göze oturur mu lensler ?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim :26:
[video=youtube;q9VOTV2BhyI]https://www.youtube.com/watch?v=q9VOTV2BhyI[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?