- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.821
canimm bu sitede bazi arkadaslar fx eyes artikk custom calsmadigini yazmisslarr bende fx eyes bir mail attimm ve su cevabii verdilerr
The company policy is that the artists will follow our control samples. They will not change the designs, they will not change the colors in the designs, nor will they combine, add or remove design elements. If you order LIME GREEN it will match our control sample. If you want it to be darker than the control sample you need to request that it be toned down. Let me know if you have more questions or need assistance placing an order.
ama tamm anlamadimm ben limelerin koyulastirilmasini talep etmistimm.. bide bu lensler dedkleri gibi gunduzlerii zombii gibi mii duruyorr yahuu herkes biseyler soyluyo kfam coook karistiii..
cevapp icin cok tesekkur ederiimm,evet herkes zombi gibi duuruyor dms . kafam cok karistii acaba sfx ler pupil boslugu ile ilgili degisiklik yapabiliyorlarr miii daraltiyorlar mi acaba . ne zman aliyosuun bende alicam insallh piyassa arastirmasi yapiyorumm tabii bi gun bu kadar arastirip kfayi yemezsem :) :) :) :) birde sitede 300 $ bu cift i mi te kii mi
teki üçyüz canım,pupili daraltmıolar lime green istemissin bence sfx olive green düsün derim yeşil olarak
yaaa ama pupil sikintii olmaz miii
hiç belli dil boslkyaaa ama pupil sikintii olmaz miii
hiç belli dil boslk
Bu tabletlerden farklı mı arzucum .Ayda bir temizleme işlemini yapacagız değil mi ?dezenfektan solusyondan farklı bir şey onun sepeti var lensleri sepetine takıyorsunuz 17 saat dezenfektanda bekliyor gözle görülmeyen tortuları protein birikimlerini alıyor.Bende kullanıyorum dezenfektanı..:)
doğal olsun diyenler mel alıyor genelde. bir de haresiz olan seri risksiz çap bakımından. benim açık kahve mesela. cor grafite kullanmıştım. şu an nc quartzo aldım ama şimdiki aklım olsa yine cor serisinden alırdım...
hiç belli dil boslk
Seninle begenilerimiz cok benzeşiyor .Bugune kadar kullandıgın lenslerde de bunu anlıyorum .
Evet bosluk belli değil ,zaten ona gore ayarlamasını yaparlar .
Fxeyeslardan bir tek bellayı begeniyorum ama sadece bu videodakini .
Boyamasıda dikey değil ,rengi de açık olmadığından pek sırıtmıyor .
Bella Outside ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
cok sagol canm cevabin icinn dogallikta daha iyi evett umarimm rahattirrr da sen ne zaman siparis veriyorsuunn :
Bu tabletlerden farklı mı arzucum .Ayda bir temizleme işlemini yapacagız değil mi ?
Whlk Enzym Lens Temizleme Tableti 10 Tablet | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik
lovelycim bunlar yokmuş artık piyasada çok eskiden varmış şimdi aosept kullanılıyor artık bu tabletlerin yerine..
arzucuğummm merhaba, konu mel olunca dayanamadım atladım. son seri yolladığım charm mel renk olrak gercekten süper açılmış ve cok guzel . gecen senekı serilerle kıyaslandıgında oldukça açık bır renk. ben bu renkten yedeklemek istiyorum fakat tek tereddütüm elımdekı charm melller gecen seneye göre sanki daha fazla bombeli duruyor gözde. eskı seriyi kımse anlamıyordu lens oldugunu fakat bu daha belırgın bır durusu var. o nedenle sence nc mı cor mu yenı seride daha aza bombeli sen hangısını önerirsen onu alayım. tabi renk tonlarıda önemli.
2013 seri quartzo ve diğer seri kullanan arkadaşlar ; ve sevgili Arzu ablaquartzolar bu videodaki kadar doğal duruyor mu gerçekten ? Ve videodaki gibi kayma çok sık gerçekleşiyor mu ya da bir süre sonra göze oturur mu lensler ?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim :26:
[video=youtube;q9VOTV2BhyI]https://www.youtube.com/watch?v=q9VOTV2BhyI[/video]
cres-girl cüm eski hıdrocharm meller çok koyuydu( eskii derken geçen senekiler 3 sene öncekiler değil)o yüzden farkedilmiyordu o zaman silik oldukları için öyle gelmiştir kimse farketmediği için yoksa ilk çıkan hıdrocharm mellerde böyleydi 3 sene öncekilerde bu tondaydı o yüzden yadırgamışsınızdır.Ancak hıdrocor serisi daha düz çünkü haresi yok eğer açık tonları kaçırmayayım diyorsan hıdrocor şu anda açık ve güzel tonda onuda tavsiye ederim sen açık seviyorsun çünkü biliyorum
Dün akşam fx eyes firmasına 2 çift jasmine ve 1 çift adriana siparişi verdik ...
Eki Görüntüle 708029 fx eyes jasmine aynen seda sayanın göz rengi gibi duruyor modelin gerçek göz rengi siyah gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?