Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

dizaynını degistirmiceklermiş,herhangi bi element eklemek yada cıkarmak söz konusu dilmiş ama ,eger daha koyu renk istiyorsanız rengini koyultmamızı isticeksiniz ,eger baska sorunuz varsa sorun demiş özetle:))

teki üçyüz canım,pupili daraltmıolar lime green istemissin bence sfx olive green düsün derim yeşil olarak

2013 seri quartzo ve diğer seri kullanan arkadaşlar ; ve sevgili Arzu abla quartzolar bu videodaki kadar doğal duruyor mu gerçekten ? Ve videodaki gibi kayma çok sık gerçekleşiyor mu ya da bir süre sonra göze oturur mu lensler ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :26:

[video=youtube;q9VOTV2BhyI]https://www.youtube.com/watch?v=q9VOTV2BhyI[/video]

Son düzenleme:
arzucuğummm merhaba, konu mel olunca dayanamadım atladım. son seri yolladığım charm mel renk olrak gercekten süper açılmış ve cok guzel . gecen senekı serilerle kıyaslandıgında oldukça açık bır renk. ben bu renkten yedeklemek istiyorum fakat tek tereddütüm elımdekı charm melller gecen seneye göre sanki daha fazla bombeli duruyor gözde. eskı seriyi kımse anlamıyordu lens oldugunu fakat bu daha belırgın bır durusu var. o nedenle sence nc mı cor mu yenı seride daha aza bombeli sen hangısını önerirsen onu alayım. tabi renk tonlarıda önemli.

dezenfektan solusyondan farklı bir şey onun sepeti var lensleri sepetine takıyorsunuz 17 saat dezenfektanda bekliyor gözle görülmeyen tortuları protein birikimlerini alıyor.Bende kullanıyorum dezenfektanı..:)
Bu tabletlerden farklı mı arzucum .Ayda bir temizleme işlemini yapacagız değil mi ?

Whlk Enzym Lens Temizleme Tableti 10 Tablet | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik

Sen neden cor grafiteyi kullanmıyorsun kı :) en azından pastel tonda ve kaynaşması cok guzel bir lens .
Ben de ısmarladım ,koyulaşana kadar 1-2 ay opti freede bekleyecegim .

hiç belli dil boslk

Seninle begenilerimiz cok benzeşiyor .Bugune kadar kullandıgın lenslerde de bunu anlıyorum .

Evet bosluk belli değil ,zaten ona gore ayarlamasını yaparlar .

Fxeyeslardan bir tek bellayı begeniyorum ama sadece bu videodakini .
Boyamasıda dikey değil ,rengi de açık olmadığından pek sırıtmıyor .

Bella Outside (www.fxeyes.com) - YouTube

evet bi o güzel ama genede sfx i tek gecerimm:))

cres-girl cüm eski hıdrocharm meller çok koyuydu( eskii derken geçen senekiler 3 sene öncekiler değil)o yüzden farkedilmiyordu o zaman silik oldukları için öyle gelmiştir kimse farketmediği için yoksa ilk çıkan hıdrocharm mellerde böyleydi 3 sene öncekilerde bu tondaydı o yüzden yadırgamışsınızdır.Ancak hıdrocor serisi daha düz çünkü haresi yok eğer açık tonları kaçırmayayım diyorsan hıdrocor şu anda açık ve güzel tonda onuda tavsiye ederim sen açık seviyorsun çünkü biliyorum

evt gerçekten quartzolar böyle duruyor mjacksoncum:)ama bu çocuk bu lensleri yeni takmış ve farkettiysen gözlerini kapatıp yumdukdan sonra açarken kayıyor normalde gözünü kırptıgında kayma yok birde yeni göz lenslerle beraber biraz kurudugunda lens göze yapışıyor zaten bir kaç saat içerisinde..

Dün akşam fx eyes firmasına 2 çift jasmine ve 1 çift adriana siparişi verdik ...

fx eyes jasmine aynen seda sayanın göz rengi gibi duruyor modelin gerçek göz rengi siyah gibi..

Son düzenleme:

anladım cnm benım.. evet öncekı charmlar bunlara göre oldukça koyu renktı. ondan bombelıgı farkedılmiyordu demekki..peki ben bu açıklıgı sevdım bu acık tonda almak ıstersem bombesız olarak cor mu nc mi önerirsinn

Cres_girlcim eğer gözünüzde doğal hare varsa hıdrocor eğer doğal hare yoksa nc serisi olsun..ama en düz hıdrocor serisi bence hıdrocor güzelken hıdrocoru kaçırmayın derim:)

Dün akşam fx eyes firmasına 2 çift jasmine ve 1 çift adriana siparişi verdik ...

Eki Görüntüle 708029 fx eyes jasmine aynen seda sayanın göz rengi gibi duruyor modelin gerçek göz rengi siyah gibi..

İzmirden alan var mı hiç senden vetmancım ? Biz berrylips ile canlı canlı bir kişinin gözünde görmek istiyoruz.
Eğer alan olursa bize haber ver olur mu ?

kızlrrrrr cok açıl cevap verırmsınız bana..goz çapı kucuk olupta nc mel kullanan varmı nasıl oluyor?ben charm kullandm ama nc kullnmadım bılemıyorum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…