- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.861
arkadaslar fxeyes pupili kaynastirma olayini yapiyor siparis verirken eger "feathered pupil" olsun derseniz normal pupilden sonra yari opak bir gecis alani yapiyorlar mel'lerdeki gibi o zaman keskin bir yuvarlak pupil olmuyor.
canm bunu sfxlerde yapior muu bi bilgiin var miii
yardım istiyorum arkadaşlar....
şimdi ben solo care aqua solusyon aldım.
arkasından solo care batma yaptığı için souflon all in one light solüsyon aldım.
makyaj ile kullandığım için sanırım yine batıyor ve dezenfekte etmek istiyorum.
ao sept alsam, onunla haftada bir mi dezenfekte edeceğim? yani ondan çıkarıp lenslerimi yine souflon a koyabilir miyim?
internette aoseptin gözü yaktığı ve direkt olarak lensleri ondan çıkarıp takmamamız gerektiği gibi yorumlar yapılmış ama lens tanıtımında böyle bir bilgi yok.
kafam çok karıştı imdaaaaaaatttttt
merhaba canım siparişleri için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz...forumdan birşey yapamamKusura bakmayın alıntı ile yazıyorum da özel mesaj yollayamadığımdam. Dün yazmıştım gerçi aynen yazayım : Merhaba Arzu Hanım gene geçen dene bu zamanlar bir çift numaralı solotica topazio siparişi vermiştim. Ben yine sizden bir çift solotica topazio - 1.50 (miyop) (iki göz de) lens almak istiyorum. Adım Deniz. İzmirdenim, hatırlamayabilirsiniz, sahibinden den sipariş vermiştim geçen yıl. İyi akşamlar.
arzu ablacım bende mel aşığı olarak bişey sormak istiyorum ben bu seriyi beğendim bu seri ne zamana kadar devam eder tahmini olarak bende alacağım ama malum öğrenciyim ne kadar geç o kadar iyi :)
arzu hanm mellerm elime ulastı tesekkürler charmdan sonra acıkcası hic umudum yoktu artık bu son soloticam fln diyerek gittim aldım ama taktıgım anda sok oldum bosyere ugrasmısım meger rengi fln harika cok cok begendm quartzo aldım yesil gibi olsun diye mavi cıkmıstı charm mel desen kopkoyu ama istedigim yesili buldum umarım hic degismez seneye ve sonraki senelere:)
9mm ler daha doğal duruyo fxlere göre ama pupil ayarı yapılmıyormu? yapılmıyorsa doğal duramaz ki alttan kendi rengimiz çıkar ? toplam ne kadar oluyo birde? lime green sanırım biri paylaşmıştı çok doğal duruyodu gerçekten ama pupili sanki kaynaşmış gibiydi ayarlatılmış gibi yani ?
evt gözünüze direkt takmayın yakar:)solusyonla durulayıp takın lensleri ben denedim birkez çok feci yaktı gözümü kör olucam sandım kavurdu resmen:26:
merhaba canım siparişleri için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz...forumdan birşey yapamam
Alınca lütfen foto ekleyin olur mu
her insan mavi gozlu olarak doguyor fakat sonra bunun uzerinde kahverengini veren Melanin pigmentleri olusuyor. bu uygulamaya göre gözün ust kismina yani iris tabakasina 20 Saniye sureyle belli bir frekansta lazer isini tutuluyor ve bu enerji Melanin adi verilen kahverengi pigmenti kaldirarak iki veya uc hafta icinde altindaki mavi rengi ortaya cikariyor. gormeyle ilgili bir risk tasimiyor cunku lazer isini gormeyi saglayan goz bebegine etki etmiyor yani derine inmiyor.
Yani şuanda yapılıyo mu kim nerde ve ne kadara yapıyo bilgi verirsen sevinirim :)saglik bakanligindan izin alindi ve uygulamaya baslandi istanbulda yapiliyor bu operasyon Emrah bey gelistirdi turkiyede Doktor suan amerikada yazin doncek ve hazirandan itibaren islermler baslayacak. emreh bey kendi tek gozune uyguladi farki gorebilmemiz icin. Emrah koc Google plustan bakabilirsiniz. bende yillardir lens kullaniyorum ve zararlarini goruyorum bu konuyu yillardir arastiriyorum goz bu tehlikeye atilacak bir sey degil cok az risk olsa bile. ben arastirdim icim cok rahat sadece bilgilendirmek istedim dusunenler icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?