Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar fxeyes pupili kaynastirma olayini yapiyor siparis verirken eger "feathered pupil" olsun derseniz normal pupilden sonra yari opak bir gecis alani yapiyorlar mel'lerdeki gibi o zaman keskin bir yuvarlak pupil olmuyor.

ilkk resiimde benim esmeraldalariiimm
obur ikiside desio desert dream arkadaslar fikir olsun die ekliorumm

Eklentiler

• $lens1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $leins2.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $lnes3.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 54

evt gözünüze direkt takmayın yakar:)solusyonla durulayıp takın lensleri ben denedim birkez çok feci yaktı gözümü kör olucam sandım kavurdu resmen:26:

merhaba canım siparişleri için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz...forumdan birşey yapamam

arzu ablacım bende mel aşığı olarak bişey sormak istiyorum ben bu seriyi beğendim bu seri ne zamana kadar devam eder tahmini olarak bende alacağım ama malum öğrenciyim ne kadar geç o kadar iyi :)

merhaba Blah:)canım solotica firması (orjinal soloticalar) lenslerin rengini yazın ve bahar döneminde genelde açıyor yaz sonu ve son bahar gibi bir koyultmaya gidiyor o yüzden şu an renkleri güzel ama ileride koyultabilirler yani birkaç ay daha meller böyle güzel gider diye düşüyorum:)

inşallah nehircim değiştirmezler çünkü meller şu an çok güzel begenmene bu kez rengi tuturmana çok sevindim

ama kimse resim paylaşmıyor resim isterizzz

videolardan izledigim kadarıyla pupillerin gecişleti hşç keskin degil sfx lerde,ben alıcam oli,ve greeni foto koyarım gelince:)

ARZUCUĞUMM ; bana en son yolladıgın yeni seri charm mel den önce 07/2017 tarihli bir önceki seriden rengi daha koyu olan hıdrocor mel yollamıstın. brinci sorum bunu ne zaman aldıgımı hatırlamıyorum 1 yılı ne zman dolacak ? belkı bı fatura kaydı falan yaptıysa yada gönderilerini kaydettıysen belkı bilebilirsin dıye düşündüm. gelelım en son yolladgın charm lara. renk ınanılmaz ama dedıgım gıbı daha bombelı ve ne yazıkki corlar kadar rahatta deıl şımdı ben hazır mellerın rengı açılmışken bu yenı seriden cor mel alayım dıyorum. bu arada allah nasıp ederse agustosta dugunum olcakkkk elımdekı cor a guvenıp süresı gecmıs sekılde elımde kalmasın ondannn dugunde yemyeşilll olayım dıye:)

Teşekkürler, sipariş isteğimi gönderdim mail adresine :)

Alınca lütfen foto ekleyin olur mu

Bana özelden soru sormuşsunuz mesaj atamıyorum özelden ancak şöyle cevaplayabilirim buradan. Solotica topazio yıllık bir lens ve yıllık rensler aylık lensler kadar rahat tabi ki değil ancak diğer yıllık lenslere göre daha rahat. Batma iyi temizlenmeyen lenslerde olabiliyor bir de bosch and lomb un yıllıkları batma yaptı bende. Kayma yok. Net görebiliyor muyum: hayır çünkü bende miyop yanında astimat da var :) Lensler belli oluyor mu: tabi ki güneşli havada yakından belli olur. Ayrıca ben sarışın ela gözlüyüm. İyi duruyor bence. Ben rengin çok cart durduğunu düşünmüyorum ama tabi ki bakış açısı.

arkadaşlar merhaba mart başında crystal aldım rengi koyu yeşil duruyor bu arada gözlerim koyu kahverengi son zamanlarda hidrosummer gloss azul alan var mı rengi çok etkileyici ama çok fake durmasın istiyorum ve soloticanın renkleri marttan bu yana açıldı mı orjinaline dönse biran önce

her insan mavi gozlu olarak doguyor fakat sonra bunun uzerinde kahverengini veren Melanin pigmentleri olusuyor. bu uygulamaya göre gözün ust kismina yani iris tabakasina 20 Saniye sureyle belli bir frekansta lazer isini tutuluyor ve bu enerji Melanin adi verilen kahverengi pigmenti kaldirarak iki veya uc hafta icinde altindaki mavi rengi ortaya cikariyor. gormeyle ilgili bir risk tasimiyor cunku lazer isini gormeyi saglayan goz bebegine etki etmiyor yani derine inmiyor.

Nerde yapıyolar bunu ilk defa duydum bende

bildigim kadariyla hala baslamadi, henuz sadece denekler uzerinde calisiliyormus. ben de acikcasi dusunmuyorum degil. ama ne zaman hangi ulkelerde bu uygulama baslar bilemiyorum bekleyip gorecegiz

saglik bakanligindan izin alindi ve uygulamaya baslandi istanbulda yapiliyor bu operasyon Emrah bey gelistirdi turkiyede Doktor suan amerikada yazin doncek ve hazirandan itibaren islermler baslayacak. emreh bey kendi tek gozune uyguladi farki gorebilmemiz icin. Emrah koc Google plustan bakabilirsiniz. bende yillardir lens kullaniyorum ve zararlarini goruyorum bu konuyu yillardir arastiriyorum goz bu tehlikeye atilacak bir sey degil cok az risk olsa bile. ben arastirdim icim cok rahat sadece bilgilendirmek istedim dusunenler icin.

Yani şuanda yapılıyo mu kim nerde ve ne kadara yapıyo bilgi verirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…