- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.881
saglik bakanligindan izin alindi ve uygulamaya baslandi istanbulda yapiliyor bu operasyon Emrah bey gelistirdi turkiyede Doktor suan amerikada yazin doncek ve hazirandan itibaren islermler baslayacak. emreh bey kendi tek gozune uyguladi farki gorebilmemiz icin. Emrah koc Google plustan bakabilirsiniz. bende yillardir lens kullaniyorum ve zararlarini goruyorum bu konuyu yillardir arastiriyorum goz bu tehlikeye atilacak bir sey degil cok az risk olsa bile. ben arastirdim icim cok rahat sadece bilgilendirmek istedim dusunenler icin.
saglik bakanligindan izin alindi ve uygulamaya baslandi istanbulda yapiliyor bu operasyon Emrah bey gelistirdi turkiyede Doktor suan amerikada yazin doncek ve hazirandan itibaren islermler baslayacak. emreh bey kendi tek gozune uyguladi farki gorebilmemiz icin. Emrah koc Google plustan bakabilirsiniz. bende yillardir lens kullaniyorum ve zararlarini goruyorum bu konuyu yillardir arastiriyorum goz bu tehlikeye atilacak bir sey degil cok az risk olsa bile. ben arastirdim icim cok rahat sadece bilgilendirmek istedim dusunenler icin.
ARZUCUĞUMM ; bana en son yolladıgın yeni seri charm mel den önce 07/2017 tarihli bir önceki seriden rengi daha koyu olan hıdrocor mel yollamıstın. brinci sorum bunu ne zaman aldıgımı hatırlamıyorum 1 yılı ne zman dolacak ? belkı bı fatura kaydı falan yaptıysa yada gönderilerini kaydettıysen belkı bilebilirsin dıye düşündüm. gelelım en son yolladgın charm lara. renk ınanılmaz ama dedıgım gıbı daha bombelı ve ne yazıkki corlar kadar rahatta deılşımdı ben hazır mellerın rengı açılmışken bu yenı seriden cor mel alayım dıyorum. bu arada allah nasıp ederse agustosta dugunum olcakkkk elımdekı cor a guvenıp süresı gecmıs sekılde elımde kalmasın ondannn dugunde yemyeşilll olayım dıye:)
her insan mavi gozlu olarak doguyor fakat sonra bunun uzerinde kahverengini veren Melanin pigmentleri olusuyor. bu uygulamaya göre gözün ust kismina yani iris tabakasina 20 Saniye sureyle belli bir frekansta lazer isini tutuluyor ve bu enerji Melanin adi verilen kahverengi pigmenti kaldirarak iki veya uc hafta icinde altindaki mavi rengi ortaya cikariyor. gormeyle ilgili bir risk tasimiyor cunku lazer isini gormeyi saglayan goz bebegine etki etmiyor yani derine inmiyor.
daha amerikada bile yapılmaya başlanmadı ki bulan doktor amerikalı diye biliyorum burda yapan var mı kim ne kadara yapıyor?
kaydına baktım canım:)31 aqustosda almışsın tamda hıdrocor mellerin eylülde koyuldugu dönemde aldıgın için oldukça koyu idi hıdrocor mellerin:konuşmuştuk hatta canım bu konuyu hatırladınmı -0.75 getirtmiştik önce -1.75 getirtmiştik hatırladınmı :))cor meller şu an açıkken bencede alma zamanı hep söylüyorum yaza doğru renkler açılıyor Allah tamamına erdirsin canım şimdiden tebrik ederim
kaydına baktım canım:)31 aqustosda almışsın tamda hıdrocor mellerin eylülde koyuldugu dönemde aldıgın için oldukça koyu idi hıdrocor mellerin:konuşmuştuk hatta canım bu konuyu hatırladınmı -0.75 getirtmiştik önce -1.75 getirtmiştik hatırladınmı :))cor meller şu an açıkken bencede alma zamanı hep söylüyorum yaza doğru renkler açılıyor allah tamamına erdirsin canım şimdiden tebrik ederim
merhaba vetman.
acaba ben de cor mel alsam ya da ıcemint alsam quartzo gibi beni rahatsız edebilir mi ki? ne yapsam ne yapsaaammmm,,,
arkadaşlar burdaki konu solotica lensler başka konulara bölünmesin burda alınan lensler paylaşılıyo ve bizler bunu bekliyoruz kac sayfadır fx lens yok diger lensler falan tartısılıyo ama biz solocia bekliyoruz ayrıca allahın verdigiyle fazla oynamamak gerek tamam degişiklik olsun diye lens takılır falan filan ama allahın verdigi dogal gözü tamamen degistirmek cok riskli batıl düşünce olabilir ama birazda günah gibi geliyo bana yani degişiklik için saclar gözler degişir ama kalıcı olmaması lazım lütfen solotica lensleri paylaşın yawww :)))
amyle canım senin hıdrocor mellerinin süresi bitti ise elimde senin derecende hıdrocor mel var beklemeden alabilirsiniz fiyat olarakda yardımcı olurum...
Brezilya numarasız soloticalarda indirim yaptı arkadaşlar sahibinden comda solotica lenslerin fiyatları düştü HEMDE VADE FARKSIZ TAKSİTLE ALABİLİRSİNİZ ilgilenenlere duyurulur:)
arzu merhaba, bana da solotica da hareli gri tonunda bir lens önerin olabilir mi ?
kendi göz rengim orta kahve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?