Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

emrah koc u bulamadım ben resmini de bulamadım göremedim dolayısıyla iletişim adresi olsa aslında iyi olur yaptıran varmı hiç? fiyat nedir?

2 başlıkta da emrah beyin reklamını yapmanıza kaç puan ?
Ayan beyan ortada yapmayın böyle şeyler, komik.

ne diye ameliyatla gözümün rengini ebediyen değiştireyim ki.
ben gözümün
renginide seviyorum.
ve renkli lensi sadece değişiklik olsun diye kulanıyorum. bir aksesuar gibi...
kahve yada bal göz, çirkin bir renk deği ki.
nasıl sıkıldık, hadi saçımızın tonunu değiştirelim diyorsak, lenslerde öyle kullanılıyor.
bu ameliyatın geriye dönüşü yok.bazen insanlar kahve gözlü olmak isterler kendi gözlerinin renginde yani,bazende hadi bugün yeşil olayım derler.
bıkıyorsun nede olsa renkli lensten de. kendi gözünü özleyebiliyorsun.
şahsen ben karşıyım bu ameliyatlara.
zaten bir 5 yada 10 yıl sonra komplikasyon olursa nolacak peki gözünüzde. gözlerinizi kaybederseniz.
hiçmi hiç değmez. çeşit çeşit lensim var. canım isterse yeşil isterse mavi ,gri oluyor. istersem kendi gözüm. bence böylesi daha doğru

Son düzenleme:

kaydına baktım canım:)31 aqustosda almışsın tamda hıdrocor mellerin eylülde koyuldugu dönemde aldıgın için oldukça koyu idi hıdrocor mellerin:konuşmuştuk hatta canım bu konuyu hatırladınmı -0.75 getirtmiştik önce -1.75 getirtmiştik hatırladınmı :))cor meller şu an açıkken bencede alma zamanı hep söylüyorum yaza doğru renkler açılıyor allah tamamına erdirsin canım şimdiden tebrik ederim

daha amerikada bile yapılmaya başlanmadı ki bulan doktor amerikalı diye biliyorum burda yapan var mı kim ne kadara yapıyor?

daha amerikada bile yapılmaya başlanmadı ki bulan doktor amerikalı diye biliyorum burda yapan var mı kim ne kadara yapıyor?

yok canim, henuz baslanmadi sadece 17 kisi uzerinde denemisler o da denekler uzerinde sadece. uygulanmaya henuz baslanmadi daha bir de izin alinacak vesaire. o izin cikip da baslayip da turkiye'ye gelene kadar yillar gecer. doktor olup olmadigi bile belli olmayan birinin reklami yapiliyor gercek de degil iddia ettikleri sey (bu yontemi biz gelistirdik demelerinden bile belli zaten)

arkadaşlar burdaki konu solotica lensler başka konulara bölünmesin burda alınan lensler paylaşılıyo ve bizler bunu bekliyoruz kac sayfadır fx lens yok diger lensler falan tartısılıyo ama biz solocia bekliyoruz ayrıca allahın verdigiyle fazla oynamamak gerek tamam degişiklik olsun diye lens takılır falan filan ama allahın verdigi dogal gözü tamamen degistirmek cok riskli batıl düşünce olabilir ama birazda günah gibi geliyo bana yani degişiklik için saclar gözler degişir ama kalıcı olmaması lazım lütfen solotica lensleri paylaşın yawww :)))

cnm benım guzel dıleklerın ıcın cook teşekkür:) evet hatırlamazmıyım o donemı. O zaman hazırrrrr renkkler bu kadar guzel ve açıkkennn alma zamanı :=:=:):):):):) ararımm senı ben. Cok optm cnm saol

merhaba vetman.

acaba ben de cor mel alsam ya da ıcemint alsam quartzo gibi beni rahatsız edebilir mi ki? ne yapsam ne yapsaaammmm,,,

merhaba vetman.

acaba ben de cor mel alsam ya da ıcemint alsam quartzo gibi beni rahatsız edebilir mi ki? ne yapsam ne yapsaaammmm,,,

amyle canım senin hıdrocor mellerinin süresi bitti ise elimde senin derecende hıdrocor mel var beklemeden alabilirsiniz fiyat olarakda yardımcı olurum ...

haklısınız kirpi resim istiyoruz solotica resimleriii

arzu abla kendı gözunde yenı serı cor mel paylasablrmsn lutfennnnnnnn :) bır tek senın gözundekı durusu ıstıorum :)

arzu merhaba, bana da solotica da hareli gri tonunda bir lens önerin olabilir mi ?
kendi göz rengim orta kahve..

amyle canım senin hıdrocor mellerinin süresi bitti ise elimde senin derecende hıdrocor mel var beklemeden alabilirsiniz fiyat olarakda yardımcı olurum ...

aa süpermiş. ben mel hiç kullanmadım grafite kullandım cor serisi daha rahat sanki nc ye göre... 1 derece miyop varsa hemen görüşelim o zaman:))

Brezilya numarasız soloticalarda indirim yaptı arkadaşlar sahibinden comda solotica lenslerin fiyatları düştü HEMDE VADE FARKSIZ TAKSİTLE ALABİLİRSİNİZ ilgilenenlere duyurulur:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…