- 26 Eylül 2010
- 17.560
- 32.870
- 798
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.941
sizinki ela benimki kahverengi amabenim gözlerime ne kadar benziyor gözleriniz:)
arzu merhaba, bana da solotica da hareli gri tonunda bir lens önerin olabilir mi ?
kendi göz rengim orta kahve..
öznurplt merhaba canım harelilerde sana önerebileceğim renkler ıcemint yada cristal rengi ekleyebilirsem açık kahverengi gözlerde duruşunu resim olarak fikir alabilirsin:)
Bana özel mesaj gönderemeyen yeni arkadaşlar için mail adresim: soloticacenter@hotmail.com cep telefon numaram 0 507 923 59 60
arzu daha önce senden charme ice almıştım ama bende çok açık durdu kullanamadım,
emin değilim ama icemint ve cristal benim istediğim tondan açık durur diye düşünüyorum
peki hareli koyu yada orta gri tonlarında önerebileceğin bir solotica varmı ?
bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum
Bende öyle düşünyorum aslında açık kalabilir cnm :)orta gri tonlarda birazda mavimsi grafite olur aslında Eki Görüntüle 728802
arzu daha önce senden charme ice almıştım ama bende çok açık durdu kullanamadım,
emin değilim ama icemint ve cristal benim istediğim tondan açık durur diye düşünüyorum
peki hareli koyu yada orta gri tonlarında önerebileceğin bir solotica varmı ?
bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum
Bende öyle düşünyorum aslında açık kalabilir cnm :)orta gri tonlarda birazda mavimsi grafite olur aslında Eki Görüntüle 728802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?