Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar bende kararsız kaldım ya kullananlar fikir versin
Ben hareli lens seviyorum nc de sanırım bombe kayma söz konusu oluyor
cor serisi daha rahat sanırım ama seçim yapamıyorum
Düşünüğüm renk CRYSTAL bu rengin nc nu veya cor u kullanan varmı aradaki farkı sölicek

cor serisi daha rahat sanırım ama seçim yapamıyorum
Düşünüğüm renk CRYSTAL bu rengin nc nu veya cor u kullanan varmı aradaki farkı sölicek[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

merhabaHyt:)soloticanın cristal rengi çift taraflıdır hem hıdrocor yüzü hemde nc yüzü vardır ön yüzü hıdrocordur bu yüzden haresi alta basıldıgı için haresiz miş gibi durmaktadır..

Arkadaşlar benm göz rengim ela bende solocita lensleri denemek istiyorum ela gözde mavinin hangi tonu daha gerçekçi durur hareli haresiz olması neyi değiştirir hangisini tercih etmeliyim şimdiden sağolun kızlaar:) bir de son olarak arzu Hanım'dan fiyat bilgisi alabilirmiyim:)

vetmancım nc melin şuanki renk tonu nedir son 2 alışımdada rengi baya koyuydu öncekine göre açıldımı yada şuan rengi açıkmı ? yoksa ıcemint düşüneceğim ...şuan ki tonuyla nc mel ce ıcemintin gün ışığı resmini koyarsan iksinden birini almayı düşünüyorum Arzucum

arzu merhaba, bana da solotica da hareli gri tonunda bir lens önerin olabilir mi ?
kendi göz rengim orta kahve..

öznurplt merhaba canım harelilerde sana önerebileceğim renkler ıcemint yada cristal rengi ekleyebilirsem açık kahverengi gözlerde duruşunu resim olarak fikir alabilirsin:)

arzu daha önce senden charme ice almıştım ama bende çok açık durdu kullanamadım,
emin değilim ama icemint ve cristal benim istediğim tondan açık durur diye düşünüyorum
peki hareli koyu yada orta gri tonlarında önerebileceğin bir solotica varmı ?
bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum

tamam canım nc melin son hali

Bende öyle düşünyorum aslında açık kalabilir cnm :)orta gri tonlarda birazda mavimsi grafite olur aslında

Bende öyle düşünyorum aslında açık kalabilir cnm :)orta gri tonlarda birazda mavimsi grafite olur aslında Eki Görüntüle 728802

arzucum peki elinde en en açık seriden grafite varmı?
grafiteyi beğeniyorum ama lacivertte durmasını istemiyorum.
en açık seri hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…