Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bana yardım edin lütfennnn!!! elimde topazio quartzo esmeralda hidrocor mel ve charm ocre var fakat ben hiçbirini kullanamadım hepsinden farklı şikayetlerim oldu... 3lü opak seri çok fazla yapay ,cor mel resmen sapsarı sarılıklı gibi durdu gözlerim ,ocrede gözümü çok soluk gösterdi ama ben yılmadım ve aklım charm mellerde kaldı yakın zamanda charm mel alan varsa lütfen rengi konusunda bana fikir versin ben doğal duran canlı bir yeşil istiyorum sarı gibi istemiyorum..bu arada gözlerim çok koyu kahve....

Ben yeşil almak istiyorum hatırlamadığım bi markanın koyu yeşilini aldım açığı çok açıktı lens olduğu belli olur dedim almadım keşke alsaydım kendi gözüm zaten kopkoyu kahve siyah gibi ,koyusu da çok yapay durdu tavsiye eder misiniz doğal duruyor mu açık yeşil bir renk istiyorum
bu sefer takmayı başaracağım inşallah

ne kadar güzel bir yüzünüz var eğer gözleriniz açık kahverengiyse esmeralda sizde çok güzel durur arkadaşlar esmeralda hakikaten açık tabanda harika duruyor ..

İnanmazsın gözlerim koyu kahve :) amazon süper ama önceki gün sophistic yeşil aldım. Birine amazon birine sophistic takıp eşime sordum saniyede anladı markaları. Amazon makine baskı renkleri , sophistic elle boyama . Sophistic seçilmeyecek kadar doğal durdu ve amazona göre yeşilden fazla pupilden yeşile bağlanan kahve kısmı daha fazla. Daha doğalar yakından bakıldığında ki beni en çok rahatsız eden de buydu, öne çıkan bi renk kirliliği yok. Tavsiye ederim çok memnun kaldım yeşil ve çok doğal

merhaba gozlerim koyu kahve bugday tenliyim guzel acik yesil lens almak istiyorum solotica nin hangi rengi uygun olur acaba yardimci olabilir misiniz iyice kafam karisti esmeralda, crystal, icemint ya da quartzio saniyorum nc

anzerbali malesef mesajina cevap veremedim henuz mesaj gonderemiyorum ama evet goruldugu uzere karar verirsem hemen almak istiyorum

arzuuu cnm fxeyesler ne kadarr ha bıde foxx rengını cok begendım sence dogal dururmu kahve gozde

rewendcim istediğiniz çap model ve renge numaralı numarasız olmasına göre fiyat değişiyor mail gönderirsen fx e sorar fiyat isteriz:)

merhaba gozlerim koyu kahve bugday tenliyim guzel acik yesil lens almak istiyorum solotica nin hangi rengi uygun olur acaba yardimci olabilir misiniz iyice kafam karisti esmeralda, crystal, icemint ya da quartzio saniyorum nc

canımm gözleriniz koyu kahverengi olduğu için önerim cristal rengi olur:)

Arzu hanim bende nc cristal düşünüyorum bende koyu kahve gözlüyüm ama tabi YEŞİL duruyorsa gercekten..cünkü daha önce sizden aldığım mel için sarı olmasın dedin sapsari geldi ocre icin gri ela dedim rengi bile olmayan bisey geldi quartzo mavi durmasın dedim yeşil gri dendi masmavi cıktı:))cok memnuniyetsiz bi insan degilimdir ama deneme fırsatım olmadığı icin birebir net bir bilgi almak zorundayim cristaller gercekten gri yeşil bir renk mi...:)

evet çok halısın nem çok önemli fxeyeste nemi fazlasıyla vermiş bende fxeyes ten ilk lensim light blue greydi hemen ikkinci gün gönderip koyutum baby blue grey oldu muhteşem tam istedigim bir renk ocak ayının başlarında ikkinci fxeyes lensimi sipariş verdim adriana geri göndermeme gerek yoktu çok güzel tam kıvamımda bir mavi tam hülya avşar gözü grey mavi yeşil ve nadiren ela tonlarını yakalıyor işıga göre renk degiştiriyor karanlıkta pupili büyüyor ışıkta küçülüyor gerçek göz gibi yapılmış fxeyes lensin hakını veriyor bence 10 numara ben fxeyese okadar baglandım nerdeyse aşık oldum mayısın 16 sında üçüncü lensimi sipariş verdim ikki lensim biri açık mavi biri koyu bebek mavisi ydi üçüncü lensimde STELLA oldu parlak mavimsi yeşil hep grey mavi tonları kulandım 20 seneye aşkındır şimdide mavimsi yeşil merakı sardı fxeyeste seçenek çok insanın hepsini alası geliyor evet biraz pahalı ama fazlasıyla degiyor helal olsun parasını hak ediyor senede ikki adet sipariş veriyorum steladan sonra siparişim heavean olabilir ama stelayla yakın tonlarda gibi geliyor bana erkek arkadaşım söyledi sadece aralarındaki fark stela daha belirgin çizgileri var heaveanında biraz daha dagınık sana kesinlikle aosept kulanmanı tavsiye ediyorum lenslerimiz herşeyden önce gözümüz kıymetli kulanmasını bildikten sonra aosept çok iyi fxeyes öneriyor tam dezenfeksiyon gözde oluşan protein lense inanılmaz zarar veriyor bunuda en iyi aosept ne bakteri ne mikrop ne protein herşeyi öldürüyor bu arada chole çok açık bi renk gibi sen çok akılı birisin bunu farketmişsindir ilk siparişim de tecrübem yoktu fakat artık fxeyes katalogunda ne sipariş verecegimi biliyorum lensler cup diye göze oturuşu çok güzel biz fxeyes kulanıcıları bunu seviyoruz zombiymiş ne zombisi dogru seçimi yaptıktan sonra alamayınca kıskanclıktan zombi diyolar normal solisyondada solo care aqua en iyisi tam nem ama aosept gibiside youtupta videosunu izleyip nasıl kulanacagını ögrenebilirsin ben öyle ögrendim önce beceremiyodum kapını salıyodum taşıyodu taştıgı içinde nötürize etmiyodu

aynur hanım merhaba mellerin sarı olmaması mümkün değil çünkü meller sarı :)ocre için koyu çıkmış olabilir quartzoda bazı kişilerde doğal göz rengine ten rengine göre gri oldugu için değişim gösteriyor malesef quartzo esnek bir renk bazı kişilerde gri bazılarında yeşil bazılarındada mavi duruyor ..Cristalde gri yeşil duruyor ama hafifden maviyede dönüyor yanar döner bir renk tıpkı quartzo gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…