- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.961
Eki Görüntüle 671744 Eki Görüntüle 671744
kızlar makyaj çok acele yaptım buraya resim koymak için.. çok kötü oldu makyajı dikkate almayın:)
arzucum peki elinde en en açık seriden grafite varmı?
grafiteyi beğeniyorum ama lacivertte durmasını istemiyorum.
en açık seri hangisi ?
Daha açık yeşil almak istiyorum en iyi doğal marka sizce hangisi arkadaşlar?
ne kadar güzel bir yüzünüz var eğer gözleriniz açık kahverengiyse esmeralda sizde çok güzel durur arkadaşlar esmeralda hakikaten açık tabanda harika duruyor ..
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için,özel msj hakkım yok yanıtlayamadım mesajını.Çok koyu durmuş ocrelerumarım bende böyle durmaz ve rengi açılmıştır biraz.Senin kendi göz rengin nedir?
Eki Görüntüle 732567
Arkadaşlar sophistic yeşil aldım bir kaç gün önce (yıllık) çok hoşuma gitti şuana kadar gördüğüm en doğal lens buydu
arzuuu cnm fxeyesler ne kadarr ha bıde foxx rengını cok begendım sence dogal dururmu kahve gozde
merhaba gozlerim koyu kahve bugday tenliyim guzel acik yesil lens almak istiyorum solotica nin hangi rengi uygun olur acaba yardimci olabilir misiniz iyice kafam karisti esmeralda, crystal, icemint ya da quartzio saniyorum nc
evet çok halısın nem çok önemli fxeyeste nemi fazlasıyla vermiş bende fxeyes ten ilk lensim light blue greydi hemen ikkinci gün gönderip koyutum baby blue grey oldu muhteşem tam istedigim bir renk ocak ayının başlarında ikkinci fxeyes lensimi sipariş verdim adriana geri göndermeme gerek yoktu çok güzel tam kıvamımda bir mavi tam hülya avşar gözü grey mavi yeşil ve nadiren ela tonlarını yakalıyor işıga göre renk degiştiriyor karanlıkta pupili büyüyor ışıkta küçülüyor gerçek göz gibi yapılmış fxeyes lensin hakını veriyor bence 10 numara ben fxeyese okadar baglandım nerdeyse aşık oldum mayısın 16 sında üçüncü lensimi sipariş verdim ikki lensim biri açık mavi biri koyu bebek mavisi ydi üçüncü lensimde STELLA oldu parlak mavimsi yeşil hep grey mavi tonları kulandım 20 seneye aşkındır şimdide mavimsi yeşil merakı sardı fxeyeste seçenek çok insanın hepsini alası geliyor evet biraz pahalı ama fazlasıyla degiyor helal olsun parasını hak ediyor senede ikki adet sipariş veriyorum steladan sonra siparişim heavean olabilir ama stelayla yakın tonlarda gibi geliyor bana erkek arkadaşım söyledi sadece aralarındaki fark stela daha belirgin çizgileri var heaveanında biraz daha dagınık sana kesinlikle aosept kulanmanı tavsiye ediyorum lenslerimiz herşeyden önce gözümüz kıymetli kulanmasını bildikten sonra aosept çok iyi fxeyes öneriyor tam dezenfeksiyon gözde oluşan protein lense inanılmaz zarar veriyor bunuda en iyi aosept ne bakteri ne mikrop ne protein herşeyi öldürüyor bu arada chole çok açık bi renk gibi sen çok akılı birisin bunu farketmişsindir ilk siparişim de tecrübem yoktu fakat artık fxeyes katalogunda ne sipariş verecegimi biliyorum lensler cup diye göze oturuşu çok güzel biz fxeyes kulanıcıları bunu seviyoruz zombiymiş ne zombisi dogru seçimi yaptıktan sonra alamayınca kıskanclıktan zombi diyolar normal solisyondada solo care aqua en iyisi tam nem ama aosept gibiside youtupta videosunu izleyip nasıl kulanacagını ögrenebilirsin ben öyle ögrendim önce beceremiyodum kapını salıyodum taşıyodu taştıgı içinde nötürize etmiyodukesinlikle zombi hali yok iste bak benim siparis ettigim lens mesela orta aciklikta bir lens (rihanna da oyle) yani cok acik ve asiri canli bir renk degil. ten rengine gitmeyince mesela bugday tene acik mavi lens cok asiri siritiyor zombi gibi durma olayi o zaman oluyor. benim lensi gordun iste benimki tonu orijinal ben koyultmadim, bana da guzel gitti bence - gercek hayatta daha da guzel. gunluk rahat rahat takilabilecek bir lens, burada biri gece takilir anca demisti de kesinlikle alakasi yok. video yapip youtube'a koymami istediler fxeyes'tan cunku hic livia videosu yokmus musterilerden, zaten yeni bir renk. o videda daha da iyi gorursun yapinca linkini atarim buraya, fotograftan daha net oluyor oyle.
hele rihanna'nin zombi gibi durmasi mumkun degil o zaten orta/koyu bir renk. ben de chloe ve rihannayi cok begeniyorum ikinci alacagim lens onlardan biri olacak heralde ileriki zamanlarda :)
lens kalinligi ayarlanmiyor o sabit, ama cok kalin bir lens degil ben takabiliyorsam herkes takabilir. cok hassas cunku gozlerim. ayrica lensin kalinligi kadar su icerigi de onemli, solotica 30% civari mesela, kuru bir lens yani yapi olarak en kalitelisi degil. freshlook soloticadan daha rahattir cunku sanirim onun su icerigi 50-55% civarinda. bu fxeyes'in su icerigi 55%. yani nemi daha iyi tutuyor gozyasi gecisi daha kolay oluyor gozde rahatsizlik hissi daha az oluyor boylece.
Arzu hanim bende nc cristal düşünüyorum bende koyu kahve gözlüyüm ama tabi YEŞİL duruyorsa gercekten..cünkü daha önce sizden aldığım mel için sarı olmasın dedin sapsari geldi ocre icin gri ela dedim rengi bile olmayan bisey geldi quartzo mavi durmasın dedim yeşil gri dendi masmavi cıktı:))cok memnuniyetsiz bi insan degilimdir ama deneme fırsatım olmadığı icin birebir net bir bilgi almak zorundayim cristaller gercekten gri yeşil bir renk mi...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?