- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.981
Dün aksam Arzu hnm dan verdıgım sıparıs bu sabah bana ulastı :) 2 yıl kadar önce solotica hidrocharam ocre almıstım ama gozumde cok buyuk durdugu ıcın kullanamadım Bu sefer hidrocor ocre aldım çok memnunum Kahverengi gözlerimi bir ton fln açtı dıyebılırım benımde ıstedıgım dogal durmasıydı saatlerce aynaya baktım Hani şu lensin şeffaf kenarları olmasa kendi gözüm gibi durdu
Arzu hanım son olarak bisey daha sormak istiyorum malum kimi soloticada pupil kare gibi kiminde yuvarlak ....elinizde pupili yuvarlak olan crystal serisi var mi???
aynurcum ben yarın gün ışıgında cristallere bir daha bakayım benim bildiğim hepsi yuvarlak ama yarın inceliyeyim pupillerini:26:
güle güle kullan meyzi senin tarif ettiğin istediğin ton hıdrocor ocreye uyuyordu mel alsaydın istediğin tonun üzerinde bir açıklık yakalacaktın begenmene çok sevindim resim eklersen en azından tek gözünde seviniriz:)
Dün aksam Arzu hnm dan verdıgım sıparıs bu sabah bana ulastı :) 2 yıl kadar önce solotica hidrocharam ocre almıstım ama gozumde cok buyuk durdugu ıcın kullanamadım Bu sefer hidrocor ocre aldım çok memnunum Kahverengi gözlerimi bir ton fln açtı dıyebılırım benımde ıstedıgım dogal durmasıydı saatlerce aynaya baktım Hani şu lensin şeffaf kenarları olmasa kendi gözüm gibi durdu
Eki Görüntüle 733913 Eki Görüntüle 733912 Eki Görüntüle 733915
2. fotograf eski hidrocharm ocrelerim diğerleri yeni hidrocor ocre fotograflarda renk tam olarak bellı olmuyor gıbı cunkü cok dogal durdular
Çok güzel görünüyolar,ben de nc ocre siparişi verdim numaralı olduğu için beklemem gerekiyo umarım bende de böyle durur :)
Teskkr edrm :) Umarım istediğiniz gibi durur Benim gözlerimin zaten haresi var O yüzden haresiz ocre çok iyi durdu alttan hafif hare gorünüyor
Umarım...Evet hafif hareli görünüyo,hidrocor almamamın sebebi hareli olmayışıydı ama sizde gayet güzel durmuş.Kendi göz renginiz koyu kahverengi mi ?
sıze özelden mesaj göndermıstımde görmedınız sanırım maıl adresıme gıremıyorum cor mel sıparişi vrıcektm :)
Eki Görüntüle 734089 Eki Görüntüle 734090
merhaba arzu hn
nasılsınız
elinizde orta kahverengi gözlerimde bu renk duracak charm ocre varmı
ben tatlı bir ela renk istiyorum sadece 1-2 ton gözlerimi açacak :)
vetman, numarali lenslerin elimize gecmesi ne kadar suruyor? Yani numarasizlara bakarak dahmi uzun suruo?
bu konuda çalışmam lazım quartzocum emin olmadan almanı istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?