Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanım son olarak bisey daha sormak istiyorum malum kimi soloticada pupil kare gibi kiminde yuvarlak ....elinizde pupili yuvarlak olan crystal serisi var mi???

Dün aksam Arzu hnm dan verdıgım sıparıs bu sabah bana ulastı :) 2 yıl kadar önce solotica hidrocharam ocre almıstım ama gozumde cok buyuk durdugu ıcın kullanamadım Bu sefer hidrocor ocre aldım çok memnunum Kahverengi gözlerimi bir ton fln açtı dıyebılırım benımde ıstedıgım dogal durmasıydı saatlerce aynaya baktım Hani şu lensin şeffaf kenarları olmasa kendi gözüm gibi durdu

güle güle kullan meyzi senin tarif ettiğin istediğin ton hıdrocor ocreye uyuyordu mel alsaydın istediğin tonun üzerinde bir açıklık yakalacaktın begenmene çok sevindim resim eklersen en azından tek gözünde seviniriz:)

Teskkr ederm Arzu hnm bende kararsızdım Ela gibi durmasını ıstıyordum mel alıcaktım ama bu konuda yönlendirmeniz çok iyi oldu :) fotografımı eklıcem birazdn

2. fotograf eski hidrocharm ocrelerim diğerleri yeni hidrocor ocre fotograflarda renk tam olarak bellı olmuyor gıbı cunkü cok dogal durdular

Eklentiler

• $ocre6.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

merhaba arzu hn
nasılsınız
elinizde orta kahverengi gözlerimde bu renk duracak charm ocre varmı
ben tatlı bir ela renk istiyorum sadece 1-2 ton gözlerimi açacak :)

güle güle kullan bende gecenlerde arzu hanima siparis verdim hidrocor ocre insallah benimkide istedigim gibi durur..
üff ya gelse keske biranönce

Teskkr edrm :) Umarım istediğiniz gibi durur Benim gözlerimin zaten haresi var O yüzden haresiz ocre çok iyi durdu alttan hafif hare gorünüyor

Umarım...Evet hafif hareli görünüyo,hidrocor almamamın sebebi hareli olmayışıydı ama sizde gayet güzel durmuş.Kendi göz renginiz koyu kahverengi mi ?

Umarım...Evet hafif hareli görünüyo,hidrocor almamamın sebebi hareli olmayışıydı ama sizde gayet güzel durmuş.Kendi göz renginiz koyu kahverengi mi ?

Hayır çok koyu kahverengi değil kızılımsı bir kahverengi aslında :) ben bu renk olayını söyle degerlendırıyorm aslında kendı goz rengım cok koyu kahvrengı degıl ama hani günese cıkgımda hare kısmına dogru daha sarımsı oluyo acık gorunuyo işte bu ocre ile de gunese cıkmadan bile o parlaklıgı almıs oluyosun :)

meyzi benim gözümde senle aynı renk kızılımsı kahve sadece benmi böyle düşünüyorum diyodum meğerse başkalarıda varmış dedigin gibi aynen kızıl kahve gibi hatta bazı fotolarda resmen tavşan kanı çay rengi oluyo annem diyo sende hafif tavşan gözü var diyo güneşe cıktıgımda ise kenarındaki koyu hare ortaya cıkıyo göz rengim acık kahve sarıya dönüyo güneşte bende dün cor mel sipariş verdim arzu hanıma bakalım bikaç güne elimde olur foto çekip arzuya göndericem o buryaa koyar

sıze özelden mesaj göndermıstımde görmedınız sanırım maıl adresıme gıremıyorum cor mel sıparişi vrıcektm :)

vetman, numarali lenslerin elimize gecmesi ne kadar suruyor? Yani numarasizlara bakarak dahmi uzun suruo?

tabiki çünkü bu marka dünyaya bayilik vermiyor herkez aynı şekilde temin ediyor o yüzden numaralı varsa stokda hemen teslim edilir ama yoksa yeniden üretim yeri Brezilyadan sipariş verileceği için bekleniliyor 25 günde geliyor genelde :)

Arkadaşlar benm göz rengim ela ben doğal duracak bi mavi tonu istiyorum cor icemint mi istediğim sonucu verir grafiteler mi bu arada bunların son rengine göre soruyorum bazılarının rengi değişiyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…