- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.901
öznurplt merhaba canım harelilerde sana önerebileceğim renkler ıcemint yada cristal rengi ekleyebilirsem açık kahverengi gözlerde duruşunu resim olarak fikir alabilirsin:)
numaralıların fiyatı nasıl ? :26:
Günlerdir neredeyse solotica hakkında tüm yorumları okudum.Hayatımda ilk kez lens kullanmaya heves ettim,doğal durmayan her şeye karşıyım çünkü.(doğal durduğu sürece problem yok tabiki)Ama baktım ki bu soloticaların çoğu gayet doğal duruyor,karar verdim almaya.Derdim şu:Gözlerim normalde ela,ışıkta bal rengi gibi ve büyük...hidrocor mel düşünüyorum ama az önce çok açık durduğunu okudum,kedi gibi sarı gözlü olmak istemiyorum.Tam yeşil olabilecek bir renk lazım...ve mesleğim gereği onları aynı tonda sürekli yenileyeceğim...Çok radikal bir renk olmaması gerek yanive o kadar cahilim ki bu konuda,pupil boşluğu nedir? bombeli durması neye göre değişiyor?Bunları bile bilmiyorum.Bir yardımcı olabilirseniz,özellikle vetman:))
not:haresiz,gözle kaynaşabilecek ela gözü yeşile en doğal çevirebilen solotica rengi nedir?Birde solotica lens konusunun altına cevap yadım,umarım yeni bir başlık açmıyorumdur şu anda :)
Günlerdir neredeyse solotica hakkında tüm yorumları okudum.Hayatımda ilk kez lens kullanmaya heves ettim,doğal durmayan her şeye karşıyım çünkü.(doğal durduğu sürece problem yok tabiki)Ama baktım ki bu soloticaların çoğu gayet doğal duruyor,karar verdim almaya.Derdim şu:Gözlerim normalde ela,ışıkta bal rengi gibi ve büyük...hidrocor mel düşünüyorum ama az önce çok açık durduğunu okudum,kedi gibi sarı gözlü olmak istemiyorum.Tam yeşil olabilecek bir renk lazım...ve mesleğim gereği onları aynı tonda sürekli yenileyeceğim...Çok radikal bir renk olmaması gerek yanive o kadar cahilim ki bu konuda,pupil boşluğu nedir? bombeli durması neye göre değişiyor?Bunları bile bilmiyorum.Bir yardımcı olabilirseniz,özellikle vetman:))
not:haresiz,gözle kaynaşabilecek ela gözü yeşile en doğal çevirebilen solotica rengi nedir?Birde solotica lens konusunun altına cevap yadım,umarım yeni bir başlık açmıyorumdur şu anda :)
çok teşekkür ederim...hala debeleniyorum,forumun içinde kayboldum diyebilirim:)verde ye de kayıyor aklım şuan da.Tek derdim cırtlak bir şey olmasın.:)yani çok çok açılmasını istemiyorum.Acaba mavi tonu nasıl olur gözümde?Maviler koyu gözde güzel duruyor sanırım.Bu gece rüyama girecek bütün baktığım gözler:)
Ben koyu gözlerde mavi tonu doğal bulmuyorum, yani kötü durmuyor ama evet gözünde lens var diyebiliyoruz. Bence mel almalısın, ben charm mel almıştım ve koyu seri denk gelmesine rağmen çok sevmiştim. Tam yeşil olmamıştı gözüm ela olmuştu ama lens olduğunu anlamamışlardı ben çok beğenerek kullanmıştım... Tabi charmın koyu ve kalın bir haresi var ben seviyorum ama:)çok teşekkür ederim...hala debeleniyorum,forumun içinde kayboldum diyebilirim:)verde ye de kayıyor aklım şuan da.Tek derdim cırtlak bir şey olmasın.:)yani çok çok açılmasını istemiyorum.Acaba mavi tonu nasıl olur gözümde?Maviler koyu gözde güzel duruyor sanırım.Bu gece rüyama girecek bütün baktığım gözler:)
Ben koyu gözlerde mavi tonu doğal bulmuyorum, yani kötü durmuyor ama evet gözünde lens var diyebiliyoruz. Bence mel almalısın, ben charm mel almıştım ve koyu seri denk gelmesine rağmen çok sevmiştim. Tam yeşil olmamıştı gözüm ela olmuştu ama lens olduğunu anlamamışlardı ben çok beğenerek kullanmıştım... Tabi charmın koyu ve kalın bir haresi var ben seviyorum ama:)
Eki Görüntüle 719093 Eki Görüntüle 719096
Magic top lavanda bence belli olacak bir lens, damarlı duruyor. Ama renk olarak çok hoş...Soloticada boyamalar nokta nokta olduğu için daha güzel kaynaşıyor, örnek olması açısından kendi göz rengim ve çok yakın çekimleri de ekledim:)Benim gözlerim açık ela-bal arası...koyu değil.Mavi nasıl durur diye merak ediyorum çok.Hele magic topun lavandasına bittim:)sağolsun 255 tl cik:)Şimdi ilk lens için o kadar ödeyip riske girmek istemiyorum.Birazdan sorduğum sorunun cevabını aldıktan sonra hidrocore mel siparişi vereceğim Arzu hanım'a.Taktıktan sonra çekip kesin koyarım buraya öncesi sonrası diye...Bu arada sanada yakışmış lenslerin.ben hare sevmiyorum.zaten doğal bir hare var sanırım bende.O azıcık beni kurtarır umarım.Yukarıda gözümün fotosu var,incede olsa hare var mı bana mı öyle geliyor acaba?Yorumlarınızı bekliyorum
29 martta aldığım nc ocre lenslerimi kullanmadığımdan dolayı satıyorum..sadece 2 defa kullanıldı solüsyonu ile birlikte göndericem isteyen bana ulaşsın özelden
canım benım fıatı ne su anda numaralı cor melin?? Ya benım elimdekı cor meli (suresi 31 agustosta bitecek olan ) bı haftadır fln takamıyorum sol gözumde cok kanlanma yaptı rahatsız ettı sanırım enfeksıyonel bı durum oldu. Cıkarttım lenslerı gtmedımde doktora bı temızleyıcı damla fln kullandım sımdı braz daha ıyı gözum. Sımdı ıyıleştıkten snra aynı mellerden korktum ben mıkrop fln kaptıysam ondan dıye.. Bıde bana son yolladıgın charm mellerr rahatsızz kuzum yafıatta düştü dıosun olmazsa ben hazır renkte guzelken cor mel alayımm
kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..
.Eki Görüntüle 373043 Eki Görüntüle 373044 Eki Görüntüle 373045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?