- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.921
Ben koyu gözlerde mavi tonu doğal bulmuyorum, yani kötü durmuyor ama evet gözünde lens var diyebiliyoruz. Bence mel almalısın, ben charm mel almıştım ve koyu seri denk gelmesine rağmen çok sevmiştim. Tam yeşil olmamıştı gözüm ela olmuştu ama lens olduğunu anlamamışlardı ben çok beğenerek kullanmıştım... Tabi charmın koyu ve kalın bir haresi var ben seviyorum ama:)
Eki Görüntüle 719093 Eki Görüntüle 719096
holy bu renk süper durmuş bu eski seri mel galiba bikaç ay önceki koyu olanalrdan ama tam istedigim bu renk aslında yeni seriler aşırı yeşil duruyo bu renk süper vetman elinde eski bu serilerden hidrocor mel kaldımı
evet bu eski seri ama neredeyse bir sene oluyor ben alalı
attım maalesefŞisesini attın mı ?
Daha önce farklı bir lenste bombe şikayeti yaşayıp Soloticayı cuk diye gözüne oturtan oldu mu??
Yani farklı bir marka gözünde pörtlek durup da Solotica`yı çok doğal bulan arkadaş var mı???
Fikri olan arkadaş varsa ve cevap verirse çook sevinirim..
tabikide hatta çoğumuz böylediriz yani solotica zaten tamamen bombesiz mükemmel bir lens ama önceden baska markalarda pörtlek bombe duranlar cogu kişi vardır yani bu tamamen lensin kalitesinden kaynanklanan ve marka farkıdır gözde sorun yoktur yani
daha önce freshlook kullandım bildigin bombe portlektim ama solotica mükemmel hiç bombe yok lens taktıgınızı anlıcak tek insanlar anca gözünüzün dibine girip makyaj yaoan kuaförler olur
Benim gördüğüm fxeyeslarda da ciddi bombe var yanılıyor muyum
Öncesi ve sonrası diye ekliyorum...sanki değişmemiş gibi hissediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 720478 Eki Görüntüle 720479 Eki Görüntüle 720480 enson resim gözümün kendi hali...diğerleri flashlı ve flashsız:)umarım fikir edinmenize yardımcı olmuştur...hidrocor mel...
teşekkür ederimmm:))hayatımda ilk kez lens taktım gözüme,inanılmaz korkuyordum:)ama kolay oldu 3-4 dakika yandı..sonra hemen makyaj yapıp paylaştımharika olmus bayildim! gule gule kullan canim
çok doğal durmuş güle güle kullan :)Öncesi ve sonrası diye ekliyorum...sanki değişmemiş gibi hissediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 720478 Eki Görüntüle 720479 Eki Görüntüle 720480 enson resim gözümün kendi hali...diğerleri flashlı ve flashsız:)umarım fikir edinmenize yardımcı olmuştur...hidrocor mel...
lensi orta parmakla sağa veya sola çekip baş parmağıyla da tutarak pıt diye alıyorum benÇok komik... lens takma videolarını o kadar izlemişim ki şıp diye taktım.Keşke nasıl çıkarıldığınıda izleseymişim:)15 dakika debelendim:)
Benim mellerin süresi doldu artık, aklım quartzoda acaba yakışır mı...Yeni serilerde grilik daha mı fazla acaba quartzolarda?
Göz rengimi ekleyeyim, kahve...
Eki Görüntüle 720600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?