Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

holy bu renk süper durmuş bu eski seri mel galiba bikaç ay önceki koyu olanalrdan ama tam istedigim bu renk aslında yeni seriler aşırı yeşil duruyo bu renk süper vetman elinde eski bu serilerden hidrocor mel kaldımı

evet bu eski seri ama neredeyse bir sene oluyor ben alalı

Daha önce farklı bir lenste bombe şikayeti yaşayıp Soloticayı cuk diye gözüne oturtan oldu mu??
Yani farklı bir marka gözünde pörtlek durup da Solotica`yı çok doğal bulan arkadaş var mı???
Fikri olan arkadaş varsa ve cevap verirse çook sevinirim..

tabikide hatta çoğumuz böylediriz yani solotica zaten tamamen bombesiz mükemmel bir lens ama önceden baska markalarda pörtlek bombe duranlar cogu kişi vardır yani bu tamamen lensin kalitesinden kaynanklanan ve marka farkıdır gözde sorun yoktur yani
daha önce freshlook kullandım bildigin bombe portlektim ama solotica mükemmel hiç bombe yok lens taktıgınızı anlıcak tek insanlar anca gözünüzün dibine girip makyaj yaoan kuaförler olur

İşte aradığım kıyaslama buydu tatlım!
O absürd freshlooktan ben de denedim, göz fırlıyo resmen..
Sonrasında başka marka aldım, onda bombelik olmadı..
Ben de BC den dolayı demek ki diye düşündüm.. Solotica ve Freslook un BC leri aynı, tereddütte kaldım o sebepten..
Solotica da çok merak ettiğim ve beğendiğim bir marka hakikaten..
Teşekkür ederim canım.. (;

Öncesi ve sonrası diye ekliyorum...sanki değişmemiş gibi hissediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum... enson resim gözümün kendi hali...diğerleri flashlı ve flashsız:)umarım fikir edinmenize yardımcı olmuştur...hidrocor mel...

Eklentiler

• $DSCN1993.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 39
Çok komik... lens takma videolarını o kadar izlemişim ki şıp diye taktım.Keşke nasıl çıkarıldığınıda izleseymişim:)15 dakika debelendim:)
lensi orta parmakla sağa veya sola çekip baş parmağıyla da tutarak pıt diye alıyorum ben

Benim mellerin süresi doldu artık, aklım quartzoda acaba yakışır mı...Yeni serilerde grilik daha mı fazla acaba quartzolarda?
Göz rengimi ekleyeyim, kahve...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…