Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanim mumkunse kahve rengi gozde cristal rengin fotosunu paylasabilir misiniz son haliyle?

solotica lensler zamanla renk değiştiriyomu ? bana öyle gibi geliyo ilk gün çok daha kahveydi şimdi yni nc ocreden bahsedıyorum şimdi sankı daha bi yeşilimsi duruyor,ve çok üzülüyorum ben kahvenın tonlarnda dursun istiyorum eski rengıne dönemz mi ? yoksa ben mı algı yanılması hissediyorum

kızlar brezilyadan gelen arkadaşım bana yeni solotica hidrocor ice getirdi. ben solotica natural colours crystal kullandığım için elinizde crystal varsa değiştirmeyi planlıyorum. bana mesaj atabilirsiniz

ya kızlar yıllık topazio aldım mavi renk hastasıyım tenim esmer gri lensler mavi lensler hoş duruyo ama burda yorumlarda quartzoların çok daha doğall çok daha güzel oılduunu okuyunca tereddütte kaldım.yaa şimdiden isteksiz oldum çok mu belli edio kendimi ben lensim die.renginn koyu olması kendini belli etmesi sorun deil gözlerim orta kahve çokmu srıtır.arzu hanımcım 1 haftaya lenslerimn geleceini söyledi 1,5 ay olcak bekliorum sabırsızlıkla.gelince resimlerini koycam hemen

Topazio larım pazartesi (dün) elime ulaştı. Arzu Hanım'dan aldım. Ancak ben sipariş verdikten sonra göz doktoruna gittim ve numaralarımın yükselmiş olduğunu öğrendim. Bu lenslerin kabını hiç açmadım, dokunmadım bile :) Eğer isteyen arkadaş varsa satmak istiyorum. Aldığım fiyattan biraz daha ucuza verebilirim. Ben izmir'de oturuyorum. İsteyen arkadaş olursa ya buradan veya fuzzygirly@hotmail.com adresinden bana mesaj atabilirler.

Kızlar merhana,
Uzun zaman sonra konuya ilk defa katılıyorum (=
Daha önce, 3 farklı seri topazio, 2 farklı seri quartzo, charm mel, cor mel, crystal, charm ice, cor ice kullanmış biri olarak, 2 gün önce Arzucumdan hidrosummer azul aldım... Fotoyu sizlerle paylaşmak istedim.. Aşağıda gün ışığında ve kapalı (oda içinde) 2 çeşit görüntü var.. Fotoları telefondan çektim sonra gözümü kırpınca biraz kalitesi düştü kusura bakmayın ama özetle anlatmak gerekirse, fotolarda görüldükleri gibi hiç damar yok, bazıları nokta nokta görünümden de şikayet ederler ancak kesinlikle öyle bir görünüm de yok.. Yani çok çok yakından bile biri gözünüzün içine baksa, kesinlikle "ıyh" diyebileceği kötü bir görüntü yok.. Renk hafif menekşe rengi.. Yani mavi-mor karışımı (tabikii mavi ağırlıklı).. Fotolarda belli olmamış ancak gerçekte belli oluyor, yakınlarım hep bu yönde yorum yaptı, ben de fark ettim, zaten Arzu da beni bu yönde bilgilendirmişti.. Rhatlığı açısından ben kesinlikle sorun yaşamadım.. Hatta bana denk gelen bir seri quartzo beni çok daha fazla rahatsız etmişti.. gözlerim de hassas değildir aslında benim.. dediğim gibi, ben hidrosummer azulda hiç batma, yanma, kuruluk yaşamadım.. kalınlığı ise, his olarak rahatsız edici değil, ancak görüntü olarak (bu kadar açık bir mavi elde etmek için zorunlu olarak opaklığı yüksek lensin) çok opak olduğu için, diğer serilerden daha belli oluyor.. yani alttan kendi gözünüz görünmediği için, bir tabaka halinde gözün üstünde duruyormuş gibi duruyor.. Bu durum zaten (bence) solotica hariç bütün markalarda olan bir durum.. solotica'nın yalnızca bu renginde böyle bir durumla karşılştım ancak dediğim gibi gözü bu kadar açması için çok opak olması gerekiyor ve çok opak olunca da beklenen durum zaten böyle..
Özetlemek gerekirse, olumlu ve olumsuz yönlerini tartınca, başarılı bir lens kesinlikle..
Ancak ben de hem Arzu dan hem de sizden yardım isteyeceğim.. genel olarak renkler yine açılmış... benim efsane olmuş (çevremde) ve bir daha asla değiştirmem dediğim topaziom vardı birkaç sene evvel.. 3 sene öne almıştım... rengi fevkalade açıktı ve inanılmaz doğaldı, yani opak değildi, yarı şeffaftı, gözümde inanılmaz kaynaşıyordu ancak gözümle birleştiğinde çok açık, biraz turkuaza kaçan harika bir mavi oluyordu.. Sonrasında aldığım bütün topaziolar beni hayal kırıklığına uğrattı, koyu, bulanık mavi, hatta uzaktan fazla belli olmayan bir lacivert durdurlar.. Onları hiç kullanmadan attım.. Ben de topaziodan tamamen vazgeçmiştim.. Şimdi tekrar açıldı diyince, aklım onda kaldı açıkcası.. Sizden rica, lütfen ama lütfen, son seri topaziosu olanlar resim yükleyebilir mi??? ne kadar çok foto olursa o kadar emin olurum ve kesin karar veririm.. daha önce yüklenmiş olabilir fotolar ama çok geriye gidip tek tek okuyamadım.. yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.. arzucum sen de istediğim kadar yükleme yapabilirsin (((=

son seri topaziolar değişmiş ama nagihancımm dokusu daha açıllmış ve daha canlı gibi geldi bana

arzu hanımcım eminm çok güzellerdir,önce bi topazio ile başlayımda aklımd abi dolu var:) şunuda düşünmüo değilim insanları o renge alıştırıpta sonrasında farklı renk denersem nası bi etki olcak bilemiyorum.ama solotica nın renkleri kesnlkle harika.okuduklarımdanda henüz gözde rahatsızlık yaptıını görmedim.bi gelsin lensleriimde:) sonrasında devam:)

çokkk beenndim mel charme galiba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…