- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.021
Kızlar merhana,
Uzun zaman sonra konuya ilk defa katılıyorum (=
Daha önce, 3 farklı seri topazio, 2 farklı seri quartzo, charm mel, cor mel, crystal, charm ice, cor ice kullanmış biri olarak, 2 gün önce Arzucumdan hidrosummer azul aldım... Fotoyu sizlerle paylaşmak istedim.. Aşağıda gün ışığında ve kapalı (oda içinde) 2 çeşit görüntü var.. Fotoları telefondan çektim sonra gözümü kırpınca biraz kalitesi düştü kusura bakmayın ama özetle anlatmak gerekirse, fotolarda görüldükleri gibi hiç damar yok, bazıları nokta nokta görünümden de şikayet ederler ancak kesinlikle öyle bir görünüm de yok.. Yani çok çok yakından bile biri gözünüzün içine baksa, kesinlikle "ıyh" diyebileceği kötü bir görüntü yok.. Renk hafif menekşe rengi.. Yani mavi-mor karışımı (tabikii mavi ağırlıklı).. Fotolarda belli olmamış ancak gerçekte belli oluyor, yakınlarım hep bu yönde yorum yaptı, ben de fark ettim, zaten Arzu da beni bu yönde bilgilendirmişti.. Rhatlığı açısından ben kesinlikle sorun yaşamadım.. Hatta bana denk gelen bir seri quartzo beni çok daha fazla rahatsız etmişti.. gözlerim de hassas değildir aslında benim.. dediğim gibi, ben hidrosummer azulda hiç batma, yanma, kuruluk yaşamadım.. kalınlığı ise, his olarak rahatsız edici değil, ancak görüntü olarak (bu kadar açık bir mavi elde etmek için zorunlu olarak opaklığı yüksek lensin) çok opak olduğu için, diğer serilerden daha belli oluyor.. yani alttan kendi gözünüz görünmediği için, bir tabaka halinde gözün üstünde duruyormuş gibi duruyor.. Bu durum zaten (bence) solotica hariç bütün markalarda olan bir durum.. solotica'nın yalnızca bu renginde böyle bir durumla karşılştım ancak dediğim gibi gözü bu kadar açması için çok opak olması gerekiyor ve çok opak olunca da beklenen durum zaten böyle..
Özetlemek gerekirse, olumlu ve olumsuz yönlerini tartınca, başarılı bir lens kesinlikle..
Ancak ben de hem Arzu dan hem de sizden yardım isteyeceğim.. genel olarak renkler yine açılmış... benim efsane olmuş (çevremde) ve bir daha asla değiştirmem dediğim topaziom vardı birkaç sene evvel.. 3 sene öne almıştım... rengi fevkalade açıktı ve inanılmaz doğaldı, yani opak değildi, yarı şeffaftı, gözümde inanılmaz kaynaşıyordu ancak gözümle birleştiğinde çok açık, biraz turkuaza kaçan harika bir mavi oluyordu.. Sonrasında aldığım bütün topaziolar beni hayal kırıklığına uğrattı, koyu, bulanık mavi, hatta uzaktan fazla belli olmayan bir lacivert durdurlar.. Onları hiç kullanmadan attım.. Ben de topaziodan tamamen vazgeçmiştim.. Şimdi tekrar açıldı diyince, aklım onda kaldı açıkcası.. Sizden rica, lütfen ama lütfen, son seri topaziosu olanlar resim yükleyebilir mi??? ne kadar çok foto olursa o kadar emin olurum ve kesin karar veririm.. daha önce yüklenmiş olabilir fotolar ama çok geriye gidip tek tek okuyamadım.. yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.. arzucum sen de istediğim kadar yükleme yapabilirsin (((=
Eki Görüntüle 738969 Eki Görüntüle 738970
Kızlar yok mu topazio (yeni seri) alan ve foto paylaşabilecek olan ?
Eki Görüntüle 739176 bugün gelen NC ice-mintlarım
Canım göz tabanın ne renk? Icemintler mavimsi duruyor sanıyordum..
Bir de haresi epey belirgin çıkmış (çok hoş durmuş yani bence)..
Gün ışığında da fotoğraf çekip ekleyebilir misin sana zahmet?
yeni topazioları biraz daha bekliyceksin tcydat cim:) onlar yeni gelmeye başladılar numarasızları daha gelmedi bende dün gördüm serisi değişmiş daha kimsenin haberdar oldugunu sanmıyorum bu durumdan:)
kızlarrrrrrr sonunda hidrocor mellerim geldi hayatımda ilkkez lens kullanıyorum tabi 10 dk sürdü takmam off amma zormuş neyse sonunda takabildim lensin tersi düzü olayını arastırdım düz taktıgımı düşünüyorum ama genede bitürlü tam çözemedim elimdeyken düzmü tersmi diye bide okadar zorlandımki zaten elimde sürekli oynadı bilemiyorumneyse renk mükemmelll flaslı flassız cektim fotoları arzu hanıma göndericem o buraya koysun ama bir sorun var sag gözüm acıyo yaaa acaba cok zorlandım diyemi oldu gerci bazılarından duydum bikaç günde anca takıyolamruış ben gene 10 dk da hallettim ama acaba gözümü cok yordugum içinmi acıyo anlamadım dün akşam taktım yatarken geri cıkardım sabahta kalktım bi yarım saat sonra taktım ama sag gözüm yinede acıyo bide gözümü yana falan hareket ettigimde lens biraz oynuyo içindek kahve hafif gözüküyo ama normalde düz duruyo acaba gözüme küçükmü geldi lens yada büyükmü geldi yaa alışkın olmadıgım içinmi böyle bilemedim sizce neden oynuodur lens gözümde ters takmış olabilirmiyim
vetman hnm siz anlarsınız fatmagülün gözleri solotica hidrocor ıce marka lensmı sizce?..3.50 dk dan sonra buyuterek bakarmısınız videoya
Fatmagül, Survivor'da neler yaşadı? - YouTube
Koyu kahverengi, gün ışığında çektiğim bi fotoğraftı aslında ama ben de anlamadım karanlık gibi biraz, evet mavilik de var ama daha çok yeşile kaçtılar bende, açık yeşil gibi biraz
[sıze=3]üst üste çok yazdım ama vetman10 canım icemintlerin düz tarafı hareli olan mı?
Yoksa ters çevirince mi hareli kısmı oluyor?[/sıze]
çift taraflı aslında canım ıcemintler ama ön yüzü haresiz kısmı
vetman hnm siz anlarsınız fatmagülün gözleri solotica hidrocor ıce marka lensmı sizce?..3.50 dk dan sonra buyuterek bakarmısınız videoya
fatmagül, survivor'da neler yaşadı? - youtube
Üst üste çok yazdım ama vetman10 canım icemintlerin düz tarafı hareli olan mı?
Yoksa ters çevirince mi hareli kısmı oluyor?
Çok enteresan, ben crystal düşünüyordum ama bu renk de çok tatlı durmuş hakikaten..
Koyu kahve gözlerim var benim de..
Peki haresi var mı etrafında? Fotoğrafta var gibi duruyor..
çift taraflı kullananlr var numaralı olarak çift taraflı takan kişileri biliyorum ama nasıl olur bilmiyorum ama ben numarasız olarak çift taraflı kullanıordum hatta bir gün farketmemişim bir yüzü ters bir yüzü düz çıkmışım evden bir gözümde hare vardı diğerinde yoktu eşim uyardı
o fotoğrafta sanırım tersini takmışım, tersten olunca hareli gib geldi bana sanki
Eki Görüntüle 739176 bugün gelen NC ice-mintlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?