Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar yok mu topazio (yeni seri) alan ve foto paylaşabilecek olan ?

kızlarrrrrrr sonunda hidrocor mellerim geldi hayatımda ilkkez lens kullanıyorum tabi 10 dk sürdü takmam off amma zormuş neyse sonunda takabildim lensin tersi düzü olayını arastırdım düz taktıgımı düşünüyorum ama genede bitürlü tam çözemedim elimdeyken düzmü tersmi diye bide okadar zorlandımki zaten elimde sürekli oynadı bilemiyorum neyse renk mükemmelll flaslı flassız cektim fotoları arzu hanıma göndericem o buraya koysun ama bir sorun var sag gözüm acıyo yaaa acaba cok zorlandım diyemi oldu gerci bazılarından duydum bikaç günde anca takıyolamruış ben gene 10 dk da hallettim ama acaba gözümü cok yordugum içinmi acıyo anlamadım dün akşam taktım yatarken geri cıkardım sabahta kalktım bi yarım saat sonra taktım ama sag gözüm yinede acıyo bide gözümü yana falan hareket ettigimde lens biraz oynuyo içindek kahve hafif gözüküyo ama normalde düz duruyo acaba gözüme küçükmü geldi lens yada büyükmü geldi yaa alışkın olmadıgım içinmi böyle bilemedim sizce neden oynuodur lens gözümde ters takmış olabilirmiyim

Koyu kahverengi, gün ışığında çektiğim bi fotoğraftı aslında ama ben de anlamadım karanlık gibi biraz, evet mavilik de var ama daha çok yeşile kaçtılar bende, açık yeşil gibi biraz

yeni topazioları biraz daha bekliyceksin tcydat cim:) onlar yeni gelmeye başladılar numarasızları daha gelmedi bende dün gördüm serisi değişmiş daha kimsenin haberdar oldugunu sanmıyorum bu durumdan:)

Ah Arzu Hanım yeni topazio mu Bir dahaki lensim o olabilir seri güzel olursa

Son düzenleme:

kirpicim tersinimi taktın acaba 10 dk lens takmak için çok uzun bir süre gözünüde tahriş etmişsindir takarken

alışınca 10 sn de takarsın

Koyu kahverengi, gün ışığında çektiğim bi fotoğraftı aslında ama ben de anlamadım karanlık gibi biraz, evet mavilik de var ama daha çok yeşile kaçtılar bende, açık yeşil gibi biraz

Çok enteresan, ben crystal düşünüyordum ama bu renk de çok tatlı durmuş hakikaten..
Koyu kahve gözlerim var benim de..
Peki haresi var mı etrafında? Fotoğrafta var gibi duruyor..

Üst üste çok yazdım ama vetman10 canım icemintlerin düz tarafı hareli olan mı?
Yoksa ters çevirince mi hareli kısmı oluyor?

Üst üste çok yazdım ama vetman10 canım icemintlerin düz tarafı hareli olan mı?
Yoksa ters çevirince mi hareli kısmı oluyor?

çift taraflı kullananlr var numaralı olarak çift taraflı takan kişileri biliyorum ama nasıl olur bilmiyorum ama ben numarasız olarak çift taraflı kullanıordum hatta bir gün farketmemişim bir yüzü ters bir yüzü düz çıkmışım evden bir gözümde hare vardı diğerinde yoktu eşim uyardı

Çok enteresan, ben crystal düşünüyordum ama bu renk de çok tatlı durmuş hakikaten..
Koyu kahve gözlerim var benim de..
Peki haresi var mı etrafında? Fotoğrafta var gibi duruyor..

o fotoğrafta sanırım tersini takmışım, tersten olunca hareli gib geldi bana sanki

(( Güldürdün vallahi, Allah da seni güldürsün..
Gözlerim dereceli olmasa sıkıntı değil ama derecelide ters taktığımda herhangi bir ters etkisi olur mu acep?
Hareli kısmını hakikaten çok beğendim.. Videolara da baktım hareli kısmı vardı hep..
Icemint sadece cor şeklinde mi üretiliyor ki? Yani çift taraflı diye NC üretimi yok anladığım kadarıyla..
Nedense ben gök mavisi bir renk hatırlıyorum bunu, zannedersem başka lensin rengi kalmış aklımda..
Arkadaşın gözünde de senin gözünde de çok hoş durmuş..
Bir de ters takınca batma olmuyor mu? Normal bir lensi ters takınca gözüme kirpik kaçmış gibi oluyorum.. Bunlarda öyle bir sıkıntı yok sanırsam ki rahat bir şekilde takabiliyorsunuz değil mi?

o fotoğrafta sanırım tersini takmışım, tersten olunca hareli gib geldi bana sanki

Evet ters olunca hareliymiş, bence o kısmı çok daha güzel, hep ters takmalısın.. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…