Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzucum quartzolar ne durumda? Açıldı demiştin sanki? onun için örnek bir foto yüklemen mümkün mü acaba canım? En son seri ve biliyorsun ama yine de hatırlatayım, gözlerim koyu kahverengi (=

yeni topazioları biraz daha bekliyceksin tcydat cim:) onlar yeni gelmeye başladılar numarasızları daha gelmedi bende dün gördüm serisi değişmiş daha kimsenin haberdar oldugunu sanmıyorum bu durumdan:)

Fatmagül fakının kullandığı lensten olan varsa kullanmayan özelden mesaj atarlarsa almak isterim şimdiden teşekkür ederim

Alın size yüksek kalite flaşlı cor ocre. :) Makyajımı temizledikten hatta lenslerin tekini çıkardıktan sonra çektim.

Eklentiler

• $DSC01667.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
Alın size yüksek kalite flaşlı cor ocre. :) Makyajımı temizledikten hatta lenslerin tekini çıkardıktan sonra çektim.

Güzel görünüyo,bayağı açık geldi bana acaba yüksek kalite flaştan dolayı mı :)Benim nc ocrelerim de gelsin artık bir an önce yaa sabırsızlanıyorum fotoları gördükçe

Güzel görünüyo,bayağı açık geldi bana acaba yüksek kalite flaştan dolayı mı :)Benim nc ocrelerim de gelsin artık bir an önce yaa sabırsızlanıyorum fotoları gördükçe

Ben bundan önce rainbow elite line hazel kullanıyordum onun da resmini ekleyeyim hatta. Lens alırken araştırıyorum pek resim bulamıyorum. Fikir olsun herkese. Rainbow da çok güzeldi ama rahatsız edip batıyordu. Solotica kadar rahat bir lens kullanmadım. Numararalı benim ayrıca asla bulanık görme olayı da olmadı. Çok memnunum ben. Bu arada flaştan dolayı açık renk görünüyor. Uzaktan renkli olduğu belli olmuyor. Çok açık kahve gibi, hafif ela duruyor. Flaşlı ve yakın resimde ancak belli oluyor. Nokta nokta yapısı var denildiği için korkarak aldım ama hiç de noktalı durmuyor. Rainbow daha gri sarı kahveydi. Rainbow elite line hazel şu an resmini eklediğim.

Eklentiler

• $292076_296130063854734_1877620674_n.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Bugün çekip akşam koyarım farklı ışıklarda cor ocre. :) İyi günler. :)

Cor ocre lenslerimi dört gözlen bekliyen biri olarak bende merak ettim :) haresiz olmasi cok göze batiyormu?

Haresiz olması çok daha iyi. Charme ve hatta nc bile bence doğal görünmüyor. Simsiyah bir hare ben sevmiyorum ayrıca gözlerin irisin küçükse o siyah hare çok yapay duruyor sağa sola bakarken gözün beyazına denk gelip çok kötü görünüyor. Ocre cor aldım mel de alacağım o da cor olacak. Hareli istiyorsan rainbow elite line al kendi gözünün haresini kullanıyor. Üstte resim yükledim.

evet bende bu yüzden cor serisini siparis ettim riske girmemek icin.. flashli fotorafda yesilimsi duruyor
gercekten öyle mi?
Bende kahverengi göze böyle hafif bir elalik verir diye düsünmüsdüm gözlerimi bir ton felan acar diye tahmin ettim ama sanki yesil gibi duruyor acaba flashdanmi?

Resim yükleyeceğim. İçin rahat olsun çok çok güzel. :) Ve numaralı olduğu için sürekli takıyorum çok rahat.

Lensleri arzu hanımdan aldım. Elinde -2 cor ocre varmış şansıma. :) Beklemek zorunda kalmadım ertesi gün bana ulaştı.

Eklentiler

• $DSC01670.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $DSC01671.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSC01672.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 144
Arzu Hanim benim gözlerim siyah renk mavilik olsun istiyorum aslında biraz böyle cok güzel bir yeşilde olabilir doğal Dursun istiyorum ben harelilerin yapay durdurula inanıyorum bana yardımcı olur musun ?

merhaba dark girl aslında haresiz istiyorsanız size icemint yada cristal rengini önerebilirim 2 side haresizdir..ama natural colours serisinden üretilmişlerdir bu yüzden nc serisi olmalarına rağmen hareleri alta basıldıgı için haresiz gibi durmaktadırlar kendi koyu kahverengi gözümde cristal renginin resimlerini ekliyorum sizin için benim gözlerimde siyah gibidir sizdede böyle duracaktır:)

yıllık cristal rengi haresizdir aylığında çerçeve vardır aylıkla yıllık farklıdır cristal renginde ama iki modelide çok begeniliyor çok doğal:)

alttaki resimlerde natural colours ıcemint rengi vardır ıcemint biraz daha mavidir cristale göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…