- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.041
yeni topazioları biraz daha bekliyceksin tcydat cim:) onlar yeni gelmeye başladılar numarasızları daha gelmedi bende dün gördüm serisi değişmiş daha kimsenin haberdar oldugunu sanmıyorum bu durumdan:)
Alın size yüksek kalite flaşlı cor ocre. :) Makyajımı temizledikten hatta lenslerin tekini çıkardıktan sonra çektim.
Güzel görünüyo,bayağı açık geldi bana acaba yüksek kalite flaştan dolayı mı :)Benim nc ocrelerim de gelsin artık bir an önce yaa sabırsızlanıyorum fotoları gördükçe
Alın size yüksek kalite flaşlı cor ocre. :) Makyajımı temizledikten hatta lenslerin tekini çıkardıktan sonra çektim.
çok güzel . bir de flaşsız koysan çok yardımcı olursun bizlere :)
Bugün çekip akşam koyarım farklı ışıklarda cor ocre. :) İyi günler. :)
evet bende bu yüzden cor serisini siparis ettim riske girmemek icin.. flashli fotorafda yesilimsi duruyor
gercekten öyle mi?
Bende kahverengi göze böyle hafif bir elalik verir diye düsünmüsdüm gözlerimi bir ton felan acar diye tahmin ettim ama sanki yesil gibi duruyor acaba flashdanmi?
Lensleri arzu hanımdan aldım. Elinde -2 cor ocre varmış şansıma. :) Beklemek zorunda kalmadım ertesi gün bana ulaştı.
Lensleri arzu hanımdan aldım. Elinde -2 cor ocre varmış şansıma. :) Beklemek zorunda kalmadım ertesi gün bana ulaştı.
Arzu Hanim benim gözlerim siyah renk mavilik olsun istiyorum aslında biraz böyle cok güzel bir yeşilde olabilir doğal Dursun istiyorum ben harelilerin yapay durdurula inanıyorum bana yardımcı olur musun ?
Eki Görüntüle 742612
birde hıdrocor grafite rengi vardır haresizdir ve koyu kahverengi gözdede aynen bu tonda durmaktadır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?