Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrocor ice'ların az önce elime ulaştı 1 şişesini açtım koyu kahve gözümde koyu mavi durdu anlamadım bu işi videolarda zencilerde bıle açık mavı dururken bende aynı solfleks crystal gbı durdu ilginçç..

adriana süpermiş. Ama pupil boşluğundan görebildiğim kadarıyla mavi gözlü birine takmışlar, soru işareti uyandırdı. Gerçi o kadar para ile doğal durduğuna şüphem yok :)

fxeyeslerin altı diger lenslere göre farklı bembeyaz boyamışlar koyu gözdede açık gözdede aynı rengi veriyor fark etmiyor lensler en koyu gözde bile bayagı belirgin benim gözümde çok koyu ama adriana lensler bende masmavi hülya avşar mavisi yaptı bunu bilki fxeyes lensler koyu gözde de aynı renk mavi gözün üstüne tak yine aynı fark etmiyor muhteşem lensler çok opaklar bende baby blue ve adriana var geçen ayda stella sipariş verdim fxeyesten önce kulanmadıgım marka kalmadı ama gerçekten fxeyes lens kulanan başka lens kulanamıyor hem çok dogal çok rahat çok kulanışlı ve çok renkli ya renge doyuruyorlar teredütsüz alabilirsin

arzu hanım elinizde yeni seri cor mel varmı ?
ben yeni seri cor mellerin yenıden boyandığını duydum daha sarıymıs doğrumu?

Emily bende yeni cor mel aldim bugun fotolari gonderdim arzu hanima o eklicek buraya fotolari ama gozde öyle sapsarı durmuyo tam ela duruyo aksam isikta yada guneste yesilimsi duruyo ama cokkkk guzel renkk

arzu hanım benim göz rengimi biliyorsunuz daha mavi duracak hangi seri olabilir sizce bende?
topazio ve hıdrocor grafite birde mvi yeşil arası marine olabilir:)

benim elimde hıdrocor ıce var ve son serileri malesef koyu ben alacak olanlara söyleyip vazgeçiriyorum resmen koyu çünkü satmak
istemiyorum son seriler koyu evt ilanlarımdan kaldırdım ıceları bu yüzden hıdrocor ıcelar koyu yanlız diğer serileri daha açık..
evt var emilycim nasıl ıcemintlerini kullanıyormusunuz :)
beni unutmadınız dimi arzu hn

bu tonda charme ocre istiyorum

unutmadı bekliyorum elimde hıdrocharm ocre var ama yenileri bekliyorum nokta atışı yapalım

B

Bagetçi merhaba canım son quartzolar açık mavi ve yeşil arası doğal bir tonda ama yüzde 80 gri mavi duruyor resim ekleyeyim kendi gözümde duruşunu:)

B

Bagetçi merhaba canım son quartzolar açık mavi ve yeşil arası doğal bir tonda ama yüzde 80 gri mavi duruyor resim ekleyeyim kendi gözümde duruşunu:)

Eki Görüntüle 744263

Ay çok teşekkürler Arzu Hanımcım...en hızlısından resim ve cevap için.. Benim son aldıklarıma benziyor bunlar..maviş maviş..zaten onları kullanıyorum da bi tane de yeşil tonu olsun dedimdi..ama quartzoyu yeşertmeye şimdilik niyetleri yok sanırım.. Neyse aklınızda olsun da, yeşil quartzo görürseniz ''bir bagetchi vardı yeşil quartzo aranıp duruyodu'' deyip bana haber ederseniz çoook mutlu olurum topiği takipteyim..

Emily bende yeni cor mel aldim bugun fotolari gonderdim arzu hanima o eklicek buraya fotolari ama gozde öyle sapsarı durmuyo tam ela duruyo aksam isikta yada guneste yesilimsi duruyo ama cokkkk guzel renkk

kullanıyorum icemintlerimi arzu hanım bayıldım onlara ama suresu dolcak kısa bı sure sonra bıde rengi artık daha koyu.solusyondan heralde... sımdı mel denemek ısyıtorum ama korkuyorum yemyeşil dursunda istemıyorum boyle bıraz koyu fln dursun aşşadaki fotodaki resimde mel ama eskı serı galiba boyle dursun işte noluur
Eki Görüntüle 744351

arzu hanım solflexlerın numaralıları varmı ?? 3 aylıkmış galiba.. fıyatı ne kadr solflex mellere bittimde ben bıraz once gordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…