- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.061
arzu hanım ...elinizde numaralı cor mel veye nc cyrıstal var mı..acil lazım:)))....lüften var diyin
adriana süpermiş. Ama pupil boşluğundan görebildiğim kadarıyla mavi gözlü birine takmışlar, soru işareti uyandırdı. Gerçi o kadar para ile doğal durduğuna şüphem yok :)
Eki Görüntüle 469815
ela açık kahverengi bal rengi arası bir tonda duruyor hıdrocor ocre siyah gözü açıyor:)
arzu hanım elinizde yeni seri cor mel varmı ?
ben yeni seri cor mellerin yenıden boyandığını duydum daha sarıymıs doğrumu?
topazio ve hıdrocor grafite birde mvi yeşil arası marine olabilir:)arzu hanım benim göz rengimi biliyorsunuz daha mavi duracak hangi seri olabilir sizce bende?
benim elimde hıdrocor ıce var ve son serileri malesef koyu ben alacak olanlara söyleyip vazgeçiriyorum resmen koyu çünkü satmakhidrocor ice'ların az önce elime ulaştı 1 şişesini açtım koyu kahve gözümde koyu mavi durdu anlamadım bu işi videolarda zencilerde bıle açık mavı dururken bende aynı solfleks crystal gbı durdu ilginçç..
evt var emilycim nasıl ıcemintlerini kullanıyormusunuz :)arzu hanım elinizde yeni seri cor mel varmı ?
ben yeni seri cor mellerin yenıden boyandığını duydum daha sarıymıs doğrumu?
beni unutmadınız dimi arzu hn
bu tonda charme ocre istiyorum
elimde bazı numaralı renkler var :) numaranız kaç olucaktı?
soloticacenter@hotmail.com adresime mail gönderebilirsiniz:)
BArzu Hanımcım..Merhabalar tekrar..Durup durup quartzo krizim tutuyo da benim..Yeni quartzoları tekrar sorucam ama bu eklediğiniz resimlerdeki gibi mi acaba son hali? yani yeşil ağırlıklı mı duruyor..? Sizden rica etsem varsa son seriden birkaç foto daha yükleyebilir misiniz? teşekkürler..
B
Bagetçi merhaba canımson quartzolar açık mavi ve yeşil arası doğal bir tonda ama yüzde 80 gri mavi duruyor resim ekleyeyim kendi gözümde duruşunu:)
Eki Görüntüle 744263
B
Bagetçi merhaba canımson quartzolar açık mavi ve yeşil arası doğal bir tonda ama yüzde 80 gri mavi duruyor resim ekleyeyim kendi gözümde duruşunu:)
Eki Görüntüle 744263
sevgili kirpinin hıdrocor melleri ok yakışmış:)
Eki Görüntüle 744273
Eki Görüntüle 744274
Eki Görüntüle 744273
Eki Görüntüle 744275
son seri hıdrocor meller
Emily bende yeni cor mel aldim bugun fotolari gonderdim arzu hanima o eklicek buraya fotolari ama gozde öyle sapsarı durmuyo tam ela duruyo aksam isikta yada guneste yesilimsi duruyo ama cokkkk guzel renkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?