Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

soloticaları uzun zamandır merak ediyordum ancak denemek amaçlı almak için pahalı olduğunu düşündüğümden bir türlü cesaret edememiştim. solflexlerin daha uygun fiyatlı olduğunu görünce denemek için önce cristal rengini aldım ve bingo! gerçekten bayıldım. hem renk harika, doğal, hem de inanılmaz rahat. yaklaşık iki senedir freshlook, elegance ve bausch lomb lenslerinin çeşitli renklerini denedim. en son bl'un grey'inde karar kıldım. renk olarak güzel, ancak damarları çok belirgin olduğundan gözleriniz lens mi sorusunu duymaktan bıkmıştım. ayrıca hiç rahat değil. gün içinde yanma, batma yapıyor. solflex ise tek kelimeyle harika:)

soloticadan aldığım ikinci lensim solflex topazio. renk olarak güzel ancak pek doğal durduğunu söyleyemem. şimdilik fotoğraf ekleyemiyorum ama şu anda aklıma geldi bir blog açıp lensli fotoğraflarımı paylaşabilirim:)

arzu hanım size bir konuda danısmak istiyorum solotica cor melleri cok begeniyorum cok dogal duruyorlar fakat youtubeda melle ilgili videolar izlerken bir sey ile karsılastım.bayanin biri meli gozune takınca etrafında sarı bır halka olustugunu soyluyor ve bir video eklemis videoya burdan ulaşabilirsiniz 2013 New Solotica Hidrocor Mel "bleeding through" problems for people with small irises. - YouTube ben bu problemin kadının gozunun kucuk olmasından dolayı kaynaklandıgını dusundum yanı lensın bir kısmı gozunun beyaz kısmına tasmıs olabılır eger boyle ıse benım gozlerimde cok kucuk bnde de mı bole durur ya da lensın buyuklugunu yanı olcusunu kucultme sansımız var mı cevap verirseniz cok sevinirim :44:

girl64 bende farkettım onu. buda baska bı vıdeo aynı sıkıntı burdada var. mel hidrocor solotica old v/s new opacity JoLens Review HD sunlight - YouTube cor melin eskı ve yeni boyanmıs halini gösterıyor ve yenısınde etrafında sarı bır cızgı olusmus.
arzu hanım bızı bu konuda bilgilendırır mısın lütfen bende cor mel almayı dusunuyorum

Lenslerim 2günde elime ulaştı
Ancak yeni foto çekinebildim
Arzu hanıma ilgisinden ötürü tşklr
Açık kahve gözümde crystl:)

Eklentiler

• $20130627_175240.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 47
ooow hyt bayıldım crystallerını ...bendemı crystal alsam kendi göz rengının resmını koyar mısın
iyice kararsız kaldım ben yaa öff

ooow hyt bayıldım crystallerını ...bendemı crystal alsam kendi göz rengının resmını koyar mısın
iyice kararsız kaldım ben yaa öff

Tşklr canım bu daha ilk takışım
Zamanla daha çok kaynaşıp güzelleşecek...
Kendi göz rengim sarı alt tonlu açık kahve yarın eklerim göz rengimi
Bu arada bir tık daha açık durmasını isterdim fakat böylede çok hoşlar
Bende yeşil duruyor mavilik hiç yok ama yeşil yeşil değil çok soft kibar bir tonu var :)
Kesinlikle tavsiye ederim fazla düşünüp beklemeye gerek yok gerçekten çok doğal ve güzeller
Göz çapıma büyük olmalarına rağmen güzel kaynaştı gözümle

emily bu videoyu bende izlemistim dikkatli bakınca eski mellerdede sarı bir halka olustugu goruluyor fakat yenı meller kadar belirgin degil acaba yenı ve eskı mellerın olculerimi farklı?:44:

çook güzel durmuş :)) güle güle kullan:)

benim gözlerim koyu kahve ama bende de buna benzer şekilde gri-yeşil durdu, daha önce hiç yeşil tonlarında lens kullanmayı düşünmemiştim ama bayıldım renge:) çok çok doğal ve rahat bir lens gerçekten herkese tavsiye ediyorum:) tekrar güle güle kullan canım:)

Vetman grafiteler ne zaman bu ton kadar koyulaşacak kı ?
Bunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Sen hangisini kullanıyorsun canım? :44:

merhaba kızlar..yaklaşık 2-3 gün önce arzu hanımdan quartzo aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım..lenslerin gri-yeşil daha ağırlıklı olmasını beklerken bebek mavisi gibi oldu gözümde grilik çok az yeşillik hiç yok.göz rengim koyu kahve..acaba renk değişimi olur mu zamanla..bu durumda kullanabileceğimi pek sanmıyorum..gri-yeşil renkte ya da koyu renk göz için önerebileceğiniz lens rengi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…