- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.081
arzu hanım size bir konuda danısmak istiyorum solotica cor melleri cok begeniyorum cok dogal duruyorlar fakat youtubeda melle ilgili videolar izlerken bir sey ile karsılastım.bayanin biri meli gozune takınca etrafında sarı bır halka olustugunu soyluyor ve bir video eklemis videoya burdan ulaşabilirsiniz 2013 New Solotica Hidrocor Mel "bleeding through" problems for people with small irises. - YouTube ben bu problemin kadının gozunun kucuk olmasından dolayı kaynaklandıgını dusundum yanı lensın bir kısmı gozunun beyaz kısmına tasmıs olabılır eger boyle ıse benım gozlerimde cok kucuk bnde de mı bole durur ya da lensın buyuklugunu yanı olcusunu kucultme sansımız var mı cevap verirseniz cok sevinirim :44:
Lenslerim 2günde elime ulaştı
Ancak yeni foto çekinebildim
Arzu hanıma ilgisinden ötürü tşklr
Açık kahve gözümde crystl:)
Eki Görüntüle 744363 Eki Görüntüle 744364
Eki Görüntüle 744365 Eki Görüntüle 744366
Eki Görüntüle 744367
ooow hyt bayıldım crystallerını ...bendemı crystal alsam kendi göz rengının resmını koyar mısın
iyice kararsız kaldım ben yaa öff
girl64 bende farkettım onu. buda baska bı vıdeo aynı sıkıntı burdada var. mel hidrocor solotica old v/s new opacity JoLens Review HD sunlight - YouTube cor melin eskı ve yeni boyanmıs halini gösterıyor ve yenısınde etrafında sarı bır cızgı olusmus.
arzu hanım bızı bu konuda bilgilendırır mısın lütfen bende cor mel almayı dusunuyorum
çook güzel durmuş :)) güle güle kullan:)
Eki Görüntüle 217662 Eki Görüntüle 217660 Eki Görüntüle 217659 Eki Görüntüle 217658 Eki Görüntüle 217661
inşallah yükleyebilmişimdir.
hanımlar bunlar da benim yeni gelen charm grafitelerim. nasıl buldunuz...
çok koyu oldular bence. 4 parmak yakından bakan bile anlamıyo gözümde lens olduğunu :)
keske biraz daha açık olsalardı.
bir dahaki sefere daha açık bir renk denicem.
çok teşekkür ederim arzu hanım yardımlarınız için...
fikirlerinizi bekliyorum..
Öncesi ve sonrası diye ekliyorum...sanki değişmemiş gibi hissediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 720478 Eki Görüntüle 720479 Eki Görüntüle 720480 enson resim gözümün kendi hali...diğerleri flashlı ve flashsız:)umarım fikir edinmenize yardımcı olmuştur...hidrocor mel...
çook güzel durmuş :)) güle güle kullan:)
kimse cavap vermiyo..fiyatı nedir bu marka lenslerin
benim gözlerim koyu kahve ama bende de buna benzer şekilde gri-yeşil durdu, daha önce hiç yeşil tonlarında lens kullanmayı düşünmemiştim ama bayıldım renge:) çok çok doğal ve rahat bir lens gerçekten herkese tavsiye ediyorum:) tekrar güle güle kullan canım:)
Lenslerim 2günde elime ulaştı
Ancak yeni foto çekinebildim
Arzu hanıma ilgisinden ötürü tşklr
Açık kahve gözümde crystl:)
Eki Görüntüle 744363 Eki Görüntüle 744364
Eki Görüntüle 744365 Eki Görüntüle 744366
Eki Görüntüle 744367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?