- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.101
bu renk kahverengi gözde de böyle durur mu?
bunları ılk mesajda atamadım.yenıden mesaj attım..
cristal gri-yeşil duruyor benim gözlerim de koyu kahve hem aylık hem de yıllık cristal aldım,ikisi de gir-yeşil durdu. bence tam istediğin gibi. solotica solflex cristal konusunda fotoğraf paylaştım.merhaba kızlar..yaklaşık 2-3 gün önce arzu hanımdan quartzo aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım..lenslerin gri-yeşil daha ağırlıklı olmasını beklerken bebek mavisi gibi oldu gözümde grilik çok az yeşillik hiç yok.göz rengim koyu kahve..acaba renk değişimi olur mu zamanla..bu durumda kullanabileceğimi pek sanmıyorum..gri-yeşil renkte ya da koyu renk göz için önerebileceğiniz lens rengi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Emilycim bu renk yıllık cristalle elde edersin canım
arzu hanım merhaba,
Koyu kahve gözde gri- mavi duran hidrocor grafite galiba ya da önerebileceğiniz var mı? Elinizde -3,5 hidrocor grafite var mı ve fiyatı nedir öğrenebilir miyim?
Arzu Hanim merhaba ben ve kardesim solotica siparisi vermek istiyoruz bazi sorularim olacakti
Kardesim yillik numarali icemint istiyor sag ve sol goz 1.25
Bende yillik numarali nc crystal istiyorum sag ve sol goz 1.25 acaba elinizde var mi yoksa siparis verirsek ne kadar zamanda elimize ulasir, fiyati nedir ve odemeyi nasil aliyorsunuz?
merhaba mignosh :)normalde numaralıları siparişle getirtiyoruz ama şanslısınız elimde -1.25 ıcemint var beklemeden alabilirsiniz kardeşiniz şanslı :)ayrıntılar için soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz telefonla arayabilirseniz 0507 923 59 60 ödeme hakkında bilgi verebilirim :)
merhaba mignosh :)normalde numaralıları siparişle getirtiyoruz ama şanslısınız elimde -1.25 ıcemint var beklemeden alabilirsiniz kardeşiniz şanslı :)ayrıntılar için soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz telefonla arayabilirseniz 0507 923 59 60 ödeme hakkında bilgi verebilirim :)
Vetmancım -1 ve -0,75 icemint veya crystal var mı elinde?
Sağ-sol numaralarım farklı benim..
Gerçi sol ilerledi sanırım, lensle bulanık görüyorum -0,75`te.. :/
cok sevindim :) peki benim icin 1.25 crystal var mi yillik ayni anda siparis vermek istiyoruz ok kardesime soyleyeyim yarin arasin sizi tesekkurler
sottilecim farklı numaralar yok elimde aslında siparişle getirtiğimiz için çok fazla numarada yok sadece -1.00 hıdrocor melde var -1.25 hıdrocor melde var elimde birde -1.25 ıcemint var başka numara yok :)ama getiriyoruz tüm renkler tüm numaralar Brezilyada var..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?