Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar merha cok uzun zamandır lens kullanıyorum b&l hareli gri yaklaşık son 5 senedir bu renkte takılı kaldım.ancak oksıjen geçirgenliği çok yuksek olmadıgından artık onu kullanmak ıstemıyorum.solotıcaların lens gecırgenlıgı ıcın daha ıyı dıyolar.e malum oksıjen gecırgenlıgı ne kadar yuksek olursa goz o kadar saglıklı oluyor.benım artık gozlerım kızarıyor...eskıden 15 saat gozumde dururdu yıne de bısey olmazdı o derece ..herneyse sımdı solotıcaya geçicem ..bakın su tek gozlu olan benım. hareli gri.bu bana gıden en ıyı renk.solotıcada boyle bı renk arıyorum.dıger ıkı fotoyuda forumdan gordum cok begendım bu lensler solotıca da hangi renge tekabul ediyor.ıkısı de aynı renk mi değılse hangisi hangi renk.cevaplarsanız cok memnun olurum.acilen solotıca marka su anda kullandıgım kadar bana ıyı yakısabılecek grı tonlarında bır lense ıhtıyacım war:))

bunları ılk mesajda atamadım.yenıden mesaj attım..

Eklentiler

• $n1218184596_73740_6147.webp
    2 KB · Görüntüleme: 49
  • $2yzhjjc.webp
    9 KB · Görüntüleme: 57
  • $103x1k6.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
arzu hanım merhaba,
Koyu kahve gözde gri- mavi duran hidrocor grafite galiba ya da önerebileceğiniz var mı? Elinizde -3,5 hidrocor grafite var mı ve fiyatı nedir öğrenebilir miyim?

cristal gri-yeşil duruyor benim gözlerim de koyu kahve hem aylık hem de yıllık cristal aldım,ikisi de gir-yeşil durdu. bence tam istediğin gibi. solotica solflex cristal konusunda fotoğraf paylaştım.

Emilycim bu renk yıllık cristalle elde edersin canım

Arzu Hanim merhaba ben ve kardesim solotica siparisi vermek istiyoruz bazi sorularim olacakti

Kardesim yillik numarali icemint istiyor sag ve sol goz 1.25

Bende yillik numarali nc crystal istiyorum sag ve sol goz 1.25 acaba elinizde var mi yoksa siparis verirsek ne kadar zamanda elimize ulasir, fiyati nedir ve odemeyi nasil aliyorsunuz?

arzu hanım merhaba,
Koyu kahve gözde gri- mavi duran hidrocor grafite galiba ya da önerebileceğiniz var mı? Elinizde -3,5 hidrocor grafite var mı ve fiyatı nedir öğrenebilir miyim?

merhaba hıdrocor grafite gri mavi duruyor ıcemint olabilir elimde o numaralar yok normalde numaralı lensleri bu markanın bayiliği olmadıgı için siparişle getirtiyoruz her renkde her numaralıyı getirebiliriz..
sadece aylık seride numaralı üretim yok numarasız üretim zaten aylık serilerde renk kısıtlı cristal ,mel ve topazioda 6 aylık seri var ..
fiyat için mail adresimden ulaşırsanız daha iyi olur soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yardımcı olurum..:)

Son düzenleme:

merhaba mignosh :)normalde numaralıları siparişle getirtiyoruz ama şanslısınız elimde -1.25 ıcemint var beklemeden alabilirsiniz kardeşiniz şanslı :)ayrıntılar için soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz telefonla arayabilirseniz 0507 923 59 60 ödeme hakkında bilgi verebilirim :)

Son düzenleme:

Vetmancım -1 ve -0,75 icemint veya crystal var mı elinde?
Sağ-sol numaralarım farklı benim..
Gerçi sol ilerledi sanırım, lensle bulanık görüyorum -0,75`te.. :/

cok sevindim :) peki benim icin 1.25 crystal var mi yillik ayni anda siparis vermek istiyoruz ok kardesime soyleyeyim yarin arasin sizi tesekkurler

Vetmancım -1 ve -0,75 icemint veya crystal var mı elinde?
Sağ-sol numaralarım farklı benim..
Gerçi sol ilerledi sanırım, lensle bulanık görüyorum -0,75`te.. :/

sottilecim farklı numaralar yok elimde aslında siparişle getirtiğimiz için çok fazla numarada yok sadece -1.00 hıdrocor melde var -1.25 hıdrocor melde var elimde birde -1.25 ıcemint var başka numara yok :)ama getiriyoruz tüm renkler tüm numaralar Brezilyada var..:)

Çok teşekkür ederim canım, ben göz muayenemi yaptırayım tekrar ona göre söyleyeyim sana..
Şeffaflarımı yenilemiştim, sol gözüm bulanık hala..
İlerledi demek ki..
Sağ gözüm 1de durdu.. Sol da 1 olma çabasında sanırsam.. :/

bunlar yeni quartzolar koyu kahve gözümde..telefon çekimidir..lensler inanılmaz doğal duruyor soloticada mükemmel bir derinlik var.renk tenime yakışsaydı asla vazgeçmezdim lens demeye şahit lazım gerçekten:)

Vetmancım son seri charme ocreler ,cor meller ve cor verde marine nasıl oldu renklerinde açılma veya koyulaşma var mı ne zamandır bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…