- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.121
Sevgili hyt nin resimlerini tekrar kopyalıyorum arkadaki sayfalarda kaldıgı için resimler için çok teşekkürler hyt
Eki Görüntüle 748557
Eki Görüntüle 748558
Eki Görüntüle 748559
Sevgili hyt nin resimlerini tekrar kopyalıyorum arkadaki sayfalarda kaldıgı için resimler için çok teşekkürler hyt
Eki Görüntüle 748557
Eki Görüntüle 748558
Eki Görüntüle 748559
Ya bu renk muhteşem yaa..
HYT güle güle kullan canım, bayıldım hakikaten..
Benim göz tabanım koyu, seninki kadar güzel durmazlar muhtemelen..
İnanılmaz soft bir renk..
Bir de lensin düz kısmını mı ters kısmını mı taktın HYT?
Hafif gare var gibi duruyor, sanırım ters kısmı takılı?
Tşklr canımm
Benim gözler orta kahve sarı alt tonlu bende böyle durdu
Koyu gözde nasıl dururlar bilemem muhtemelen az daha koyu olur ve kendi gözünle kaynaşır hangi tonda birşey çıkar bilmem
çünkü yanar döner bir renk yeşillik baskın olsada
ama şöyle ki alıpta asla pişman olunmucak bir lens
yapısı itibariyle damar falan söz konusu olmadığından yakından bile hiç belli olmuyor
Lens dediğim hiç kimse inanmadı ortada kahve gözüktüğü halde:)
Çapı gözlerime büyük olduğu halde gözümle çok iyi kaynaştı
Yeşil tonlarında düşünüyorsan mutlaka denemelisin dediğin gibi çok kibar ve soft bir renk
Aynen canım muhteşem bir renk bu crystal..
Sen tersini mi takıyorsun düzünü mü?
Fotodaki ters kısmı sanki hafif hare gördüğüm için söylüyorum..
bunlarda arzu hanımdan aldığım icemintlerim almayı düşünenlere fikir olması amacıyla ekliyorum...arzu hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum çevremdekiler çok beğendi ve çok doğal buldu bende bayıldım
Eki Görüntüle 749779 Eki Görüntüle 749780 Eki Görüntüle 749781 Eki Görüntüle 749782
bunlarda arzu hanımdan aldığım icemintlerim almayı düşünenlere fikir olması amacıyla ekliyorum...arzu hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum çevremdekiler çok beğendi ve çok doğal buldu bende bayıldım
Eki Görüntüle 749779 Eki Görüntüle 749780 Eki Görüntüle 749781 Eki Görüntüle 749782
Canım ben cor tarafnı kullanıyorum nc tarafından pek rahat edemedim
canım ya lenlserin harika bayıldım
bende almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgi,m yok
senin kullandığın lens kaç aylık nerden aldın ve nekadara aldın diye sorsam
ayıp etmem demi
Evet icemint ve crystal ikilemindeyim.. :18:
iceminti ben neden mavimsi hatırlıyorum yaa, resmen yeşil ve çok doğal duruyor..
Göz tabanın ne renk, koyu mu açık mı?
Bir de tersini mi düz kısmını mı taktın canım fotoğraflarda? hareli duruyor çünkü.. (;
Tatlım cor olmasına rağmen hareli duruyor, çok beğendim göz renginle duruşunu, mükemmel kaynaşmış..
Güle güle kullan..
sevgili sottile yayınladığım resimlerde nc tarafını kullandım göz tabanım orta kahve ve dediğin gibi hareli durma sebebi nc olmasıcor tarafı daha da doğal bir ara zaman bulabilirsem onu da yayınlarım...çok teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?