Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bir de lensin düz kısmını mı ters kısmını mı taktın HYT?
Hafif gare var gibi duruyor, sanırım ters kısmı takılı?

yaklaşık 1.5 senedir şeffaf kullanıyorum çok sıkıldım biraz da depresyonu abartınca değişikliğe gitmek istedim artık yalnız renk seçemiyorum bir türlü daha önce yeşil gri ve bal rengi kullanmıştım farklı markaların ama soloticalar çok doğal görünüyor kendi göz rengim
natural colors quartzo ve ice hoşuma gitti ama ben de o kadar açık dururlar mı

Son düzenleme:
ooow hyt bayıldım crystallerını ...bendemı crystal alsam kendi göz rengının resmını koyar mısın
iyice kararsız kaldım ben yaa öff

Canımm k.bakma yeni fırsatım oldu foto eklemeye
Doğal göz rengim

Bunlarda daha önce eklediğim gibi bitanecik hergün güzelleşen crystallerimmm

Ya bu renk muhteşem yaa..
HYT güle güle kullan canım, bayıldım hakikaten..
Benim göz tabanım koyu, seninki kadar güzel durmazlar muhtemelen..
İnanılmaz soft bir renk..

Bir de lensin düz kısmını mı ters kısmını mı taktın HYT?
Hafif gare var gibi duruyor, sanırım ters kısmı takılı?

Tşklr canımm
Benim gözler orta kahve sarı alt tonlu bende böyle durdu
Koyu gözde nasıl dururlar bilemem muhtemelen az daha koyu olur ve kendi gözünle kaynaşır hangi tonda birşey çıkar bilmem
çünkü yanar döner bir renk yeşillik baskın olsada
ama şöyle ki alıpta asla pişman olunmucak bir lens
yapısı itibariyle damar falan söz konusu olmadığından yakından bile hiç belli olmuyor
Lens dediğim hiç kimse inanmadı ortada kahve gözüktüğü halde:)
Çapı gözlerime büyük olduğu halde gözümle çok iyi kaynaştı
Yeşil tonlarında düşünüyorsan mutlaka denemelisin dediğin gibi çok kibar ve soft bir renk

Slm, ben de kontakt lens kullanmaya yeni başladım. İlk kontakt lensimi uzun araştırmalarım sonucunda lensmarket.com ‘dan satın aldım ve uğrak yerim burası artık. Astigmatım olduğu için torik lens kullanıyorum. Gözüme takarken ilk seferde alışana kadar zorlandım tabii ama gözlüğe göre lens daha rahat bence. :)

Aynen canım muhteşem bir renk bu crystal..
Sen tersini mi takıyorsun düzünü mü?
Fotodaki ters kısmı sanki hafif hare gördüğüm için söylüyorum..

bunlarda arzu hanımdan aldığım icemintlerim almayı düşünenlere fikir olması amacıyla ekliyorum...arzu hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum çevremdekiler çok beğendi ve çok doğal buldu bende bayıldım

canım ya lenlserin harika bayıldım
bende almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgi,m yok
senin kullandığın lens kaç aylık nerden aldın ve nekadara aldın diye sorsam
ayıp etmem demi

Evet icemint ve crystal ikilemindeyim.. :18:
iceminti ben neden mavimsi hatırlıyorum yaa, resmen yeşil ve çok doğal duruyor..
Göz tabanın ne renk, koyu mu açık mı?
Bir de tersini mi düz kısmını mı taktın canım fotoğraflarda? hareli duruyor çünkü.. (;

Canım ben cor tarafnı kullanıyorum nc tarafından pek rahat edemedim

Tatlım cor olmasına rağmen hareli duruyor, çok beğendim göz renginle duruşunu, mükemmel kaynaşmış..
Güle güle kullan..

Son düzenleme:
canım ya lenlserin harika bayıldım
bende almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgi,m yok
senin kullandığın lens kaç aylık nerden aldın ve nekadara aldın diye sorsam
ayıp etmem demi

çok teşekkür ederim arzu hanımdan aldım buradaki ismi vetman...kargo ile 200 tl ye geldi.lensler yıllık icemint

sevgili sottile yayınladığım resimlerde nc tarafını kullandım göz tabanım orta kahve ve dediğin gibi hareli durma sebebi nc olması cor tarafı daha da doğal bir ara zaman bulabilirsem onu da yayınlarım...çok teşekkür ederim bu arada

arzu hanım -1.5 cor mel siparişi vermek istiyordum da mellerın son durumu hakkında bılgı verırmsniz en son acık tondalardı baya koyuysa farklı tonları dsncem

Son düzenleme:

Müsait bir vaktinde cor kısmının fotoğrafını da bekliyorum tatlım, güle güle kullan.. (;

graphite hidrocharme ı merak edenler için paylaşmak istedim gözlerim koyu kahve olmasına rağmen güzel durdu ve biraz göz bebeklerimi olduğundan büyük gösterdi bu renk güzel ama çok yakından bakılınca azıcık ortadaki kahve renk belli oluyor ama herkes doğal durduğunu söyledi grimsi bir mavi tnlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…