Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ıcemintleri çok beğeniyorum ama tek korkum soluk durması inş. bendede aşağıdaki arkadaştaki gibi güzel durur

Son düzenleme:

mükemmel olmuşlar çok yakında bende alacağım mintlerden inş.bendede böyle güzel durur benim gözlerimde açık kahve sabırsızlıkla bekliyorum ıcemintleri takmayı

bunlarda icemintlerin cor yüzleri...arzu hanıma ve yakamoz a çok teşekkür ederim eğer çok beyaz tenli değilseniz kesinlikle soluk durmuyor ben biraz bronzlaştığım için çevremdekiler söylesen lens olduğunu kimse inanmaz diyorlar ama bilemem tabi kişiden kişiye değişir eminim sizde de çok güzel duracaktır...

Göz çapı 8.60 olup da solotica lens kullanan var mı?çok heves edip göz çapımı öğrenince vazgeçmek zorunda kalmıştım

sanki önceki resimlerde daha yeşil ağırlıklı çıkmış fotoğraflarda gerçektede öylemi ? yani nc tarafı ile cor tarafı arasında ton farkı varmı? çok beyaz değilim buğday beyaz arası bişyim :) bi kaç güne almış olurumbende teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için:)

Ben epey beyazım, soluk mu durur icemint diyorsun yani canım? :44:
Acep crystal nasıl durur ki? :26:
Derecemi güncelleyip sipariş vereceğim inşAllah ben de..

evet nc ile cor tarafı ile renk tonu farkı var.nc çok beyaz tenliye de gider ki ben bildiğiniz sarışın tenliyim yani çok beyaz ten.son derece canlı gösteren bir renk ama gözüm kedi gözü gibi dursun diyorsan cor tarafı hem mavi hem yeşil bir renk ve bana gittyise çoğu kişiye gider özellikle de buğdaya yakınsan yakamozcum benden de güzel durur.asla sarıya çalan çiğ bir renk değil gelince bayılacaksın...

Ben epey beyazım, soluk mu durur icemint diyorsun yani canım? :44:
Acep crystal nasıl durur ki? :26:
Derecemi güncelleyip sipariş vereceğim inşAllah ben de..

asla soluk durmaz çok beğeneceğine eminim.ben crystal da kullanmıştım tabi göz rengine ve tene göre değişir ama bence icemint daha tatlı bir renk...arkadaş crystal da eklemiş ona da o renk çok yakışmış...2 renk de mevcut zaten resim olarak sen karar ver bence sottile zaten resim ekleme amacımız rahat seçim yapmanız umarım herkes lens resimlerini ekler

Kızlar merhaba lens almak istiyorum ve gonderdiğiniz fotoraflardan mel rengini cok begendim.
Analdıgım kadarıyla NC me en dogal duranı. Hidrocharme kenarları cizgi seklinde daha belirgin. Cor goz rengini baya bi acan lens. Ama solfex diye bir sey var o nasıl onu bulamadım yorumlardan
Ben bronz tenliyim ve gözlerimde koyu kahve sizce benim ten rengime ve göz rengimde en iyi hangisi durur. En dogal duranı tam olrak hangisi sizce? Yardım ederseniz coook sevinimm

bende çok beyazım ve cristal muhtesem duruo.cristal canlı bi renk fotoları var forumda bende eklemiştim

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım, ikisi arasında çok kaldım ben yaa.. ):
Hangisini almalıyım bilmiyorumm.. :/

Aynen canım crystal de çok tatlı bir renk ama icemint de öyle hakikaten..
Resimleri daha rahat seçim yapalım diye koyuyorsunuz ama iyice kafamız karışıyor, hepsi birbirinden güzel..
Derecemi güncelleyene kadar doğru kararı verebilirim umarım..
Göz rengim de epey koyu kahve bu arada.. (;
Herkesin lensi mükemmel duruyor, rahatlıkla takın hanımlar, çok beğendim ben..

çok teşekkürler canım inşallah ...bu kadar güzel dursa razıyım ben :) haftaya alacağım inş. alınca hemen yüklerim bende resimleri bide sizden duyarım nasıl durduğunu ama sende çok çok hoş durmuş gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…