- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.141
bunlarda arzu hanımdan aldığım icemintlerim almayı düşünenlere fikir olması amacıyla ekliyorum...arzu hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum çevremdekiler çok beğendi ve çok doğal buldu bende bayıldım
Eki Görüntüle 749779 Eki Görüntüle 749780 Eki Görüntüle 749781 Eki Görüntüle 749782
bunlarda icemintlerin cor yüzleri...arzu hanıma ve yakamoz a çok teşekkür ederimeğer çok beyaz tenli değilseniz kesinlikle soluk durmuyor ben biraz bronzlaştığım için çevremdekiler söylesen lens olduğunu kimse inanmaz diyorlar ama bilemem tabi kişiden kişiye değişir eminim sizde de çok güzel duracaktır...
Eki Görüntüle 751605 Eki Görüntüle 751604
bunlarda icemintlerin cor yüzleri...arzu hanıma ve yakamoz a çok teşekkür ederimeğer çok beyaz tenli değilseniz kesinlikle soluk durmuyor ben biraz bronzlaştığım için çevremdekiler söylesen lens olduğunu kimse inanmaz diyorlar ama bilemem tabi kişiden kişiye değişir eminim sizde de çok güzel duracaktır...
Eki Görüntüle 751605 Eki Görüntüle 751604
Ben epey beyazım, soluk mu durur icemint diyorsun yani canım? :44:
Acep crystal nasıl durur ki? :26:
Derecemi güncelleyip sipariş vereceğim inşAllah ben de..
sanki önceki resimlerde daha yeşil ağırlıklı çıkmış fotoğraflarda gerçektede öylemi ? yani nc tarafı ile cor tarafı arasında ton farkı varmı? çok beyaz değilim buğday beyaz arası bişyim :) bi kaç güne almış olurumbende teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için:)
Ben epey beyazım, soluk mu durur icemint diyorsun yani canım? :44:
Acep crystal nasıl durur ki? :26:
Derecemi güncelleyip sipariş vereceğim inşAllah ben de..
Quartzocum ocreler için haber bekliyordunuzya buldum görüşelim
0507 923 59 60
bende çok beyazım ve cristal muhtesem duruo.cristal canlı bi renk fotoları var forumda bende eklemiştim
asla soluk durmaz çok beğeneceğine eminim.ben crystal da kullanmıştım tabi göz rengine ve tene göre değişir ama bence icemint daha tatlı bir renk...arkadaş crystal da eklemiş ona da o renk çok yakışmış...2 renk de mevcut zaten resim olarak sen karar ver bence sottile zaten resim ekleme amacımız rahat seçim yapmanızumarım herkes lens resimlerini ekler
evet nc ile cor tarafı ile renk tonu farkı var.nc çok beyaz tenliye de gider ki ben bildiğiniz sarışın tenliyim yani çok beyaz ten.son derece canlı gösteren bir renk ama gözüm kedi gözü gibi dursun diyorsan cor tarafı hem mavi hem yeşil bir renk ve bana gittyise çoğu kişiye gider özellikle de buğdaya yakınsan yakamozcum benden de güzel durur.asla sarıya çalan çiğ bir renk değil gelince bayılacaksın...
yeni ocrelerin elinizde fotoları varsa bizde bekliyoruz arzu ablacım :)
Gözlerim çok koyu kahve rengi siyah gibi.cristal ve charm mel arasında kaldım hangisini önerirsiniz.tenim koyu yanık tenliyim bayagı koyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?