- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.161
canım cep telefonundan çektim çok net çıkmadı ama koyu kahverengi gözde natural colourrs ocre
Eki Görüntüle 752900
Eki Görüntüle 752901
eski ocrelerle aynı tondaydı koyu değildi oldukça açıktı hatta gözümü 3-4 ton açtı ben begendim:))
canım cep telefonundan çektim çok net çıkmadı ama koyu kahverengi gözde natural colourrs ocre
Eki Görüntüle 752900
Eki Görüntüle 752901
eski ocrelerle aynı tondaydı koyu değildi oldukça açıktı hatta gözümü 3-4 ton açtı ben begendim:))
merhaba Angel teniniz koyu oldugu için cristal öneririm daha çok yakışacaktır...
cidden mi güzlmiş o zazamn normalde lenslere pek ilgi duymazdım ama bu renk hoşuma gitti.blueswan benm gözler zaten kahve rengi açıkta degil koyu siyahada kaçmıyo direk kahve aynen böyle duruyo güzel açıyo yani mel
kullanıyorum icemintlerimi arzu hanım bayıldım onlara ama suresu dolcak kısa bı sure sonra bıde rengi artık daha koyu.solusyondan heralde... sımdı mel denemek ısyıtorum ama korkuyorum yemyeşil dursunda istemıyorum boyle bıraz koyu fln dursun aşşadaki fotodaki resimde mel ama eskı serı galiba boyle dursun işte noluur
Eki Görüntüle 744351
kullanıyorum icemintlerimi arzu hanım bayıldım onlara ama suresu dolcak kısa bı sure sonra bıde rengi artık daha koyu.solusyondan heralde... sımdı mel denemek ısyıtorum ama korkuyorum yemyeşil dursunda istemıyorum boyle bıraz koyu fln dursun aşşadaki fotodaki resimde mel ama eskı serı galiba boyle dursun işte noluur
Eki Görüntüle 744351
merhaba kızlar..yaklaşık 2-3 gün önce arzu hanımdan quartzo aldım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım..lenslerin gri-yeşil daha ağırlıklı olmasını beklerken bebek mavisi gibi oldu gözümde grilik çok az yeşillik hiç yok.göz rengim koyu kahve..acaba renk değişimi olur mu zamanla..bu durumda kullanabileceğimi pek sanmıyorum..gri-yeşil renkte ya da koyu renk göz için önerebileceğiniz lens rengi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
şu an hıdrocor meller sevgili luthenin gözündekiler gibi sarımsı değil :)
merhaba arzu hn
charm ocreli resimde varsa elinizde yükliyebilirmisiniz
charm ocre deneyemedim ama aynı seri oldugu için renk aynı duracaktır
Bana özelden dönüş yapar mısınız
darkgirl merhaba posta girişin doluydu mesaj göndermeye çalıştım
dark girl mail gönderebilirsiniz soloticacenter@hotmail.com telefonum 0507 923 59 60
Eki Görüntüle 752900
Eki Görüntüle 752901
arzucugum canım ben mellere bayıldım gercekten cok guzel yenı serı cor meller hem acık hem bombesiz:) şimdi de ocreye takıldım ben ya :) hastalık yaptı bu soloticalar bende. gözlerim oldukca koyu renk sence yenı serı ocreler nasıl olur dersın ; cok açmaz ama doğal bi açıklık olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?