Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yeni ocrelerin elinizde fotoları varsa bizde bekliyoruz arzu ablacım :)

canım cep telefonundan çektim çok net çıkmadı ama koyu kahverengi gözde natural colourrs ocre

eski ocrelerle aynı tondaydı koyu değildi oldukça açıktı hatta gözümü 3-4 ton açtı ben begendim:))

Son düzenleme:

Ben de nc ocrelerimi çok beğendim,kesinlikle koyu durmuyo bayağı bayağı açık.yani bana öyle geliyo:) bulanık görmem de azalsa tam süper olucak :):)

Benim gözlerim siyah renk fotolarda cok iyi Durmuş bu fotolardaki asıl göz rengi ne ? Acaba bendede böyle durur mu

Canım numarasız ise eğer ben senden alabilirim benim goZ rengimde siyah renk senin ki ne renk

arzucugum canım ben mellere bayıldım gercekten cok guzel yenı serı cor meller hem acık hem bombesiz:) şimdi de ocreye takıldım ben ya :) hastalık yaptı bu soloticalar bende. gözlerim oldukca koyu renk sence yenı serı ocreler nasıl olur dersın ; cok açmaz ama doğal bi açıklık olurmu

yeni almış olduğum faturalı hidrocor ice larımı vermek ıstıorum düşünen olursa uygun fıyata vercem 1 tekı takıldı

evet aynen böyle hatta daha da açık duruyo ( benım aklım hala kullanamadıgım eskı ocrelerde kaldı arzu abla benı unutma lutfen eskı kullnlmamıs ocre varsa degiştirelım bu ackları kullanmıcam bı kere taktım sadce ben 1 en fazla 2 ton acsn ıstemıstım bu resmen 3-4 ton acıyo eskısı cok güzeldi

doğal bir açıklık olur göz rengini bir iki ton açar crescim koyu gelmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…