Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fx eyes bc degerlerı ve fıyatları nedır ? ayrıca
vıdeo ve resımlerde cok doğal oldugu ama gun ısıgında cok kotu durdugu soylenıyor kullanan arkadaslar goruslerınızı merak edıyorum

fx eyes bc degerlerı ve fıyatları nedır ? ayrıca
vıdeo ve resımlerde cok doğal oldugu ama gun ısıgında cok kotu durdugu soylenıyor kullanan arkadaslar goruslerınızı merak edıyorum

Fiyatlari 450 dollar bildigim kadar, sitesine baka bilirsiniz FXEyes - Home Page... Bazi kisilerde cok dogal duruyor, fakat bazilarinda (cogu kisi'de) kedi gözü gibi duruyor, hic dogal gözükmüyor - oyüzden ben riske girip almadim, sonucta cok para :) hatta yabanci sitelerinde, lensin cok kalin oldugunu ve rahat olmadigini söylüyorlar..
Saygilarimla..

ben soloticalardan almak istiyorum yalnız numaralı gerekli bana ne kadar sürede elime gçmiş olur

Ben de yabancı sıtelerde okudugum kadarıyla dedıgınız gb ama arzu hanım gayet ıddıalı konusmus en ıyı lens falan dıye o yuzden sordum sonucta tr. kullanan ve elınde olan bırı suan da belkı bır umut ıyıdır guzeldır dıye :)

En iyi lens'midir bilemem sahsen ben alacaktim o lensleri, youtube'daki videolari görünce vazgectim - bence hic ama hic dogal durmuyor, resmen lensim diye bagriyor. Videolari gectim, google'deki resimlerdede pek dogal gözükmuyor - az buz para degil sonucta 475 dollar Ama arzu hanim daha iyi bilir, sonucta resimler ve videolar yanilta bilir

BAYRAM İÇİN KAMPAMYA YAPTIK ARKADAŞLAR!

ORJİNAL BREZİLYA SOLOTİCALARI TÜM NUMARASIZ RENKLER YILLIK 170 TL YE DÜŞÜRDÜM KAMPANYAMIZ STOKLARLA SINIRLIDIR İLETİŞİM 0507 923 59 60 MAİL soloticacenter@hotmail.com WATS UP TANDA NUMARAMI EKLEYEBİLİRSİNİZ..)

Son düzenleme:

fxeyes ıcygreen 3 ton koyultulmuş lenslerim

sizce dogal duruyormu (uzaktan)? eger dogal gözüküyorsa bende almak isterim, fakat videolar benim kafami gercekten karistirdi - cogu kisi zombie benziyor - sadece bir kac kiside dogal duruyor

solotica daha doğal.ve daha kullanışlı derim ben

hemen teslim numaralı lens varmı varsa hangi renk ve numaralar fiyatları nedir numaralı olanların Arzu hanım onlarıda yazarsanız uyanlar varsa arkadaşlarla değerlendirelim

selam bende yaklaşık bir buçuk sene oldu fxeyes kulanıyorum . fxeyeste ikki adet lensim var baby blue grey ve adriana çok rahatlar arzu hanım dogru söylüyor en iyi lens fxeyes hem konfor hem rahatlık hemde renk açısından oldukça canlı ve dogal ötesi kim diyor gündüz dogal olmadıgını ten rengine uygun lensi bulursan muhteşem lensler cırt renkler kulanılırsa kedi gibi olursun evet lensler biraz kalın çok degil ama solotica dahil bütün lenslerden hem rahat hem dogal hemde konforlu fxeyes %55 su içeriyor buda gözün nemli kalmasını saglıyor diger lensler yüzde kaç su içeriyor bi araştırın evet en iyi lens fxeyes arzu hanıma şidetle katılıyorum ikki adet fxeyes lensim var biri açık mavi biri koyu mavi ikki ay öncede üçüncü fxeyes lensimi sipariş verdim stela mavimsi yeşil yani turkuz bu hafta ellimde olur çok kalınsa rahat degilse ben neden kulanayımki düşün ikki adet fxeyesten sonra üçüncüyü sipariş verdim demeki çok rahatki kulanıyorum ve bütün lens kulanıcılarınada şidetle tavsiye ederim fxeyes lens kulandıktan sonra başka marka kulanılmıyor bikaçgün göze alışma süresi var en fazla 5 gün sonra yaklaşık 10 veyahut 12 saat gözümde kaldıgını biliyorum soloticalar 7 saaten sonra rahatsız etmeye başliyor çünkü 7 saaten sonra kuruma yapıyor korkmadan fxeyes lens alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…