- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.181
Eki Görüntüle 759153
Eki Görüntüle 759153
dünyanın en iyi renkli lensi fx eyes arkadaşlar
yeni hidrocor mel resimleri bekliyorum keyfiyefcim ekliycem
Eki Görüntüle 759153
Eki Görüntüle 759153
dünyanın en iyi renkli lensi fx eyes arkadaşlar
yeni hidrocor mel resimleri bekliyorum keyfiyefcim ekliycem
fx eyes bc degerlerı ve fıyatları nedır ? ayrıca
vıdeo ve resımlerde cok doğal oldugu ama gun ısıgında cok kotu durdugu soylenıyor kullanan arkadaslar goruslerınızı merak edıyorum
Fiyatlari 450 dollar bildigim kadar, sitesine baka bilirsiniz FXEyes - Home Page... Bazi kisilerde cok dogal duruyor, fakat bazilarinda (cogu kisi'de) kedi gözü gibi duruyor, hic dogal gözükmüyor - oyüzden ben riske girip almadim, sonucta cok para :) hatta yabanci sitelerinde, lensin cok kalin oldugunu ve rahat olmadigini söylüyorlar..
Saygilarimla..
ben soloticalardan almak istiyorum yalnız numaralı gerekli bana ne kadar sürede elime gçmiş olur
Fiyatlari 450 dollar bildigim kadar, sitesine baka bilirsiniz FXEyes - Home Page... Bazi kisilerde cok dogal duruyor, fakat bazilarinda (cogu kisi'de) kedi gözü gibi duruyor, hic dogal gözükmüyor - oyüzden ben riske girip almadim, sonucta cok para :) hatta yabanci sitelerinde, lensin cok kalin oldugunu ve rahat olmadigini söylüyorlar..
Saygilarimla..
Ben de yabancı sıtelerde okudugum kadarıyla dedıgınız gb ama arzu hanım gayet ıddıalı konusmus en ıyı lens falan dıye o yuzden sordum sonucta tr. kullanan ve elınde olan bırı suan da belkı bır umut ıyıdır guzeldır dıye :)
Ben de yabancı sıtelerde okudugum kadarıyla dedıgınız gb ama arzu hanım gayet ıddıalı konusmus en ıyı lens falan dıye o yuzden sordum sonucta tr. kullanan ve elınde olan bırı suan da belkı bır umut ıyıdır guzeldır dıye :)
Birtek su kizda cok dogal ve güzel durmus FXEYES LENSES HALO Outdoor & Window Lighting - YouTube
en iyi lens'midir bilemem :d sahsen ben alacaktim o lensleri, youtube'daki videolari görünce vazgectim - bence hic ama hic dogal durmuyor, resmen lensim diye bagriyor. Videolari gectim, google'deki resimlerdede pek dogal gözükmuyor - az buz para degil sonucta 475 dollar :d:d ama arzu hanim daha iyi bilir, sonucta resimler ve videolar yanilta bilir :d
sizce dogal duruyormu (uzaktan)? eger dogal gözüküyorsa bende almak isterim, fakat videolar benim kafami gercekten karistirdi - cogu kisi zombie benziyor - sadece bir kac kiside dogal duruyor
sizce dogal duruyormu (uzaktan)? eger dogal gözüküyorsa bende almak isterim, fakat videolar benim kafami gercekten karistirdi - cogu kisi zombie benziyor - sadece bir kac kiside dogal duruyor
BAYRAM İÇİN KAMPAMYA YAPTIK ARKADAŞLAR!
ORJİNAL BREZİLYA SOLOTİCALARI TÜM NUMARASIZ RENKLER YILLIK 170 TL YE DÜŞÜRDÜM KAMPANYAMIZ STOKLARLA SINIRLIDIR İLETİŞİM 0507 923 59 60 MAİL soloticacenter@hotmail.com WATS UP TANDA NUMARAMI EKLEYEBİLİRSİNİZ..)
Saygilarimla..
hemen teslim numaralı lens varmı varsa hangi renk ve numaralar fiyatları nedir numaralı olanların Arzu hanım onlarıda yazarsanız uyanlar varsa arkadaşlarla değerlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?