Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Selam, öncelikle yazdigin icin tsk ederim. Acaba resim koyman mümkünmü? ayyyy riske girip bendemi alsam sizce solotica'dan daha mi dogal gözüküyor?

Merhaba Tandorini ve ezlee ve fx leri merak eden arkadaşlar için yazıyorum)
Açık konuşmak gerekirse dünyada en iyi iki lens markası solotica ve fx eyes solotica fabrikasyon lenslerin içerisinde en doğal olanı solotica çok iyi bu konuda ve doğal ama çok daha gözünün açılmasını isteyen ve belirgin dağişim isteyen insanlar için fx iyi bir alternatif o yüzden fx eyes markasının elde boyanan renkleri kişiye istediği tonu yakalama fırsatı sunuyor biraz opak ama rahat bir lens asla rahatsızlık vermiyor bir boshlompdan daha kalın değil mesela.Tabiki lens için çok para harcamak istemeyen kişiler için en iyi alternatif solotica ancak bir fx imde olsun derim ben bir lens kullanıcısı olarak..

Arzu hanim cok koyu kahve gözde mel resmi koyar misinz son serilerden??

merhaba keyfikeyf üstteki kendi çok koyu kahverengi gözümde hıdrocor melin duruşu altta koyu kahverengi gözde aylık seri natural colours melin duruşu)

Arzu hanim, Hidrocor mellerin rengi acildimi (2009-2010 rengi)??? Gecen sene aldiklarim cok koyuydu, hic kullanmadan cöpe gitti

merhaba ezzle )açıldı rengi benim kendi gözümde ve kirpi nickli arkadaşımız eklemişti yeni hıdrocor mellerinin resimlerini)

arzu abla bana yardmcı olacakmısın haber beklıyorum senden ?

jivaluna ne yazdıgını kaçırmısım eski sayfalara baktım ama bulamadım

green sea kullandım ama acmıyor gözümün rengini bildigin simsiyah gözüm :) acar mı ki dersin

benim gözlerim de koyu kahve ben de açtı hatta çok belli bile oluyor diyenler var . Bence bir dene doğal durması açısından ben bu rengi kullanıyorum. Sende esmersin sana da yakışır diye düşünüyorum. Diğerleri kendini çok belli ediyor.

kızlar yaa bu solotica cristal çift taraflı kkullanılıyo sanırım yani bu sadece cristaldemi geçerli yoksa diger renkleride çift taraflı kullanabiliyomuyuz ben mel kullanıyorum nasıl yani bitarafı cor bitarafı nc mi oluyo :)))

QUOTE=masall85;31353513]soliticanın koyu kahve gözde belirgin mavi rengi(açık) yokmu vetman?[/QUOTE]

Merhaba masall85..fikir olması açısından solotica hidrosummer azul lenslerimin fotoğrafını ekliyorum..istediğin mavi tonu mudur bilmiyorum tabi..sadece örnek makyajımın kusuruna bakma, bir gece gezmesi sonunda çekmiştim ilk resmi, dağılmış biraz..

Eklentiler

• $ABCD0016.webp
    5 KB · Görüntüleme: 82
  • $30122011625.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 82
merhaba gözlerim miyop astigmat. gözlük kullanıyorum bir sonraki kontrolüm bayramdan önce. kontrolümde lens ölçülerimi de verecek doktor. lens kullanmak istiyorum kullanmışken de renkli lens olsun istiyorum. miyop-astigmat şeklinde uyalanabiliyor mu soloticalar acaba ? göz rengim ela bu arda çok belirgin olmayan bir yeşil tonu olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…