- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.201
selam bende yaklaşık bir buçuk sene oldu fxeyes kulanıyorum . fxeyeste ikki adet lensim var baby blue grey ve adriana çok rahatlar arzu hanım dogru söylüyor en iyi lens fxeyes hem konfor hem rahatlık hemde renk açısından oldukça canlı ve dogal ötesi kim diyor gündüz dogal olmadıgını ten rengine uygun lensi bulursan muhteşem lensler cırt renkler kulanılırsa kedi gibi olursun evet lensler biraz kalın çok degil ama solotica dahil bütün lenslerden hem rahat hem dogal hemde konforlu fxeyes %55 su içeriyor buda gözün nemli kalmasını saglıyor diger lensler yüzde kaç su içeriyor bi araştırın evet en iyi lens fxeyes arzu hanıma şidetle katılıyorum ikki adet fxeyes lensim var biri açık mavi biri koyu mavi ikki ay öncede üçüncü fxeyes lensimi sipariş verdim stela mavimsi yeşil yani turkuz bu hafta ellimde olur çok kalınsa rahat degilse ben neden kulanayımki düşün ikki adet fxeyesten sonra üçüncüyü sipariş verdim demeki çok rahatki kulanıyorum ve bütün lens kulanıcılarınada şidetle tavsiye ederim fxeyes lens kulandıktan sonra başka marka kulanılmıyor bikaçgün göze alışma süresi var en fazla 5 gün sonra yaklaşık 10 veyahut 12 saat gözümde kaldıgını biliyorum soloticalar 7 saaten sonra rahatsız etmeye başliyor çünkü 7 saaten sonra kuruma yapıyor korkmadan fxeyes lens alabilirsiniz
Ben de yabancı sıtelerde okudugum kadarıyla dedıgınız gb ama arzu hanım gayet ıddıalı konusmus en ıyı lens falan dıye o yuzden sordum sonucta tr. kullanan ve elınde olan bırı suan da belkı bır umut ıyıdır guzeldır dıye :)
Arzu hanim cok koyu kahve gözde mel resmi koyar misinz son serilerden??
Arzu hanim, Hidrocor mellerin rengi acildimi (2009-2010 rengi)??? Gecen sene aldiklarim cok koyuydu, hic kullanmadan cöpe gitti
arzu abla bana yardmcı olacakmısın haber beklıyorum senden ?
ayrıntılı bilgi almak için mail göndermelisiniz köfte) soloticacenter@hotmail.com
arzu geldi lensler topazio muydu bana gönderdıklerın canım da kurt göz gibi oldum :// doğal durmadı hiç bende yakışmadı
yeni almış olduğum faturalı hidrocor ice larımı vermek ıstıorum düşünen olursa uygun fıyata vercem 1 tekı takıldı
Eki Görüntüle 764357 bu şekil ışıkta daha belirgin
green sea kullandım ama acmıyor gözümün rengini bildigin simsiyah gözüm :) acar mı ki dersin
soliticanın koyu kahve gözde belirgin mavi rengi(açık) yokmu vetman?
Arkadaşlar meraba
Elimde yanlış siparişten dolayı kalmış solotica quartzo lens vardır almak isteyenlere uygun fiyata satabilirim.
canım Arzu hanımdan satın aldım rengi bana uymadığı için hiç kullanmadım.100 liraya vereceğim isteyene.Ne kadara satıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?