- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.241
QUOTE=masall85;31353513]soliticanın koyu kahve gözde belirgin mavi rengi(açık) yokmu vetman?
iyi günler, elimde sıfır kutusunda hiç açılmamış solotica quartzo lensler var. yeni seridir. solotica crystal ya da hidrocor ice ile değişim de düşünüyorum. ilgilenenler mesaj atabilir.
Arkadaslar hepinize merhaba, öncelikle herkese iyi bayramlar!! :):)
Solflex cyristal ile yıllık cyristal arasındaki fark var mıdır ? Varsa nedir ?
Kullanan herkesten cevap bekliyorum, opuldunuz :)
solotica'nın yeşilimsi gri bir rengi var mıdır?? biraz angelina jolie'nin göz rengi gibi kast ettiğim
sakın ha sakın topazio almayın tam bir facia.maviyle yakın uzak alakası yok çok yapay ve yeşil orta kahve gözde.orta kahve gözde mavi olan lens soloticada hangi renk olur hiç bilmiyorum.
Dünyaca ünlü madonnanın kendi doğal mavi gözleri malesef lens değil..
merhabaaaa bende solotica crystal var. açılmış, ama bir kere kullandım bana çok koyu geldi. quartzolarla değiştirmek istersen buradayım :)
canım Arzu hanımdan satın aldım rengi bana uymadığı için hiç kullanmadım.100 liraya vereceğim isteyene.
Arzu abla mail attım sana. Bu arada crystal koyu gözde agırlıklı mavi mi duruyor yeşil mi ?
evet madonanın gerçek gözü arzu hanımcım gerççek göz ışıga göre renk degiştiriyor bu nedenle madonanın ordaki göz rengi fxeyes adriana lense çok benziyor bende fxeyes adriana kulanıyorum birebir aynı emin ol ışıga göre açık gökyüzü mavisi havuz mavisi gray ve su yeşili renklerini alıyor gerçek göze en yakın fxeyestir başka tanımam bende 2 adet vardı baby blue grey ve adriana agustosun 5 de fxeyes stella lenslerimde elime geçti şu an 3 adet fxeyes lensim var 3 de inanılmaz güzel ve dogalar insanın parası oldukça hepsini alası geliyor şu an stella lenslerim en son gelen oldugu için şu anki favori lensim parlak mavimsi yeşil ne açık ne koyu tammm kıvamında iyiki koyutmamışım pişman olurdum heavean stella ve ıcy gren nerdeyse kardeş tonlar ama heavean ve stella daha yakın stellanın yeşil tonu çok ortasındaki sarımsı güneşten dolayı heaveanın mavisi çok heavean stellanın bir ton açıgı bilgine arzu hanımcım stellada ışıga göre yeşil buz mavisi ve turkuaz renklerini alıyor ya kısaca rengini tuturdunmu fxeyesler muhteşem güzeler çok dogalar yok gündüz zombi gibiymiş ne allaka fxeyes kulanıcıları bunu iyi bilirki gündüz daha dogal hemde çok daha dogal yalan uyduruk konuşuyolar kimse fxeyesler hakında konuşmasın acaaaaip dogalar dedigim gibi rengini tuturdunmu olay bitmiştir hem konforlu hem çok rahat ben 10 12 saat gözümde tutuyorum çünkü yüzde ellibeş su içergenli e tabi lenslerinizi çıkardıgınız zaman suni göz yaşı lulanmanızı tavsiye ediyorum markası ne olursa olsun lensler çogu zaman gözü yorabiliyor len kulanan bir insanın hem alerji hemde suni gözyaşı kulanmasını göz dr onerdi günde ikki defa birer damla alerji için relestat ve istedigin kadar günde systane veyahut refresh suni göz damlası lenslerini rahat kulanömak isteyenler bunları uygulamalı ama sadece alerji damlasını kulanmak isteyen arkadaşlarımız muhakak lensten 15 dakika önce sıkmalı ve en iyi solisyon by ciba visihon solo care aqua ve kulanmasını bilene aosept plas fxeyeste öneriyor ben aosept kulanıyorum çokta memnunum günlük protein ve bakteri kaldırıyor bu yeter zaten gözümüzün oluşturdugu proteinler lenslerimizi mahfediyor benim kulanmadıgım solisyon markası kalmadı ikki önerdigim marka çook iyi nacizhane fikrimi paylaştım sevgiler
evet çok isterim. ozeleysan@gmail.com mail adresim buradan iletişime geçebiliriz.
angelcım kendi koyu kahverengi gözümdeki kullandığım yıllık cristallerim mavi de duruyor yeşilde duruyor her renk duruyor canım)
Eki Görüntüle 779353
Eki Görüntüle 779355
Eki Görüntüle 779353
gördüğünüz gibi hem mavi duruyor hem yeşil duruyor geçişleri olan bir renk ve koyu kahverengi gözü bu kadar açabiliyor
merhabaa bende ikisi de var. hatta solflex crystalin fotolarını paylaşmıştım sitede var. bana kalırsa solflex'in rengi daha güzel ancak çok belirgin bir siyah haresi var. yıllık crystal daha doğal bir yeşil, haresi de daha az ama ben solflexin rengini daha çok beğendim.
Lot 04/2018 meller nasıl arzu hanım acık mı?angelcım kendi koyu kahverengi gözümdeki kullandığım yıllık cristallerim mavi de duruyor yeşilde duruyor her renk duruyor canım)
Eki Görüntüle 779353
Eki Görüntüle 779355
Eki Görüntüle 779353
gördüğünüz gibi hem mavi duruyor hem yeşil duruyor geçişleri olan bir renk ve koyu kahverengi gözü bu kadar açabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?