- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.261
canım merhaba kusura bakma mesajını yeni gördüm. solflex crystaller buradaMerhaba canım, fotografların kaçıncı sayfa da ? Numarasını yazar mısın bakayım:)
Güzelmiş aslında begendim baya :) tek takıldığım konu etrafındaki haresi cok belirgin geldi gözüme. Onun harici mavimsi olmuş cok tatlı :) hangi seri peki ?canım merhaba kusura bakma mesajını yeni gördüm. solflex crystaller burada
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/631314-solotica-solflex-cristal.html
Güzelmiş aslında begendim baya :) tek takıldığım konu etrafındaki haresi cok belirgin geldi gözüme. Onun harici mavimsi olmuş cok tatlı :) hangi seri peki ?
solflexlerde de mi seri önemli..hiç bilmiyordum..ben bir kaç ay önce almıştım..evet renk olarak çok güzel ama hare simsiyah bir halka şeklinde. o da olmasa harika.
angelcım kendi koyu kahverengi gözümdeki kullandığım yıllık cristallerim mavi de duruyor yeşilde duruyor her renk duruyor canım)
Eki Görüntüle 779353
Eki Görüntüle 779355
Eki Görüntüle 779353
arzu hanım sahibindende satışlarınız yok mu sadece tek bi ilanınız var...charm mel almak istiyorum...renkleri açıldı mı charm mellerin..son durumları nedir
Lot 04/2018 meller nasıl arzu hanım acık mı?
angelcım kendi koyu kahverengi gözümdeki kullandığım yıllık cristallerim mavi de duruyor yeşilde duruyor her renk duruyor canım)
Eki Görüntüle 779353
Eki Görüntüle 779355
Eki Görüntüle 779353
arzu hanım sahibindende satışlarınız yok mu sadece tek bi ilanınız var...charm mel almak istiyorum...renkleri açıldı mı charm mellerin..son durumları nedir
satışlarımız devam ediyor mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yönlendiririm elimde açık seride var koyu seride var biliyorsunuz serilerine göre değişiyor açık seriden elimde az kaldı charm mel bilginiz olsun
satışlarımız devam ediyor mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yönlendiririm elimde açık seride var koyu seride var biliyorsunuz serilerine göre değişiyor açık seriden elimde az kaldı charm mel bilginiz olsun
bunlarda icemintlerin cor yüzleri...arzu hanıma ve yakamoz a çok teşekkür ederimeğer çok beyaz tenli değilseniz kesinlikle soluk durmuyor ben biraz bronzlaştığım için çevremdekiler söylesen lens olduğunu kimse inanmaz diyorlar ama bilemem tabi kişiden kişiye değişir eminim sizde de çok güzel duracaktır...
Eki Görüntüle 751605 Eki Görüntüle 751604
pardon ben pek anlayamadım ıcemınt rengini soloticada mı var bu renk?
Evt canım sadece orjinal soloticalarda var bu renk sahte soloticalarda yoktur..
kendin ayrı bir güzelsin ,lenslerin ayrı bir güzel
gerçek gözün gibi harikaaa
hoş ben siyah gözlüyüm bilsem böyle olacak almayı düşünürüm ,ama fiyat olarak ta yanılmıyorsam bayağı tuzlu
ama değer mi,kesinlikle!!!
muhtemelen sorulmuştur ama yinelersen sevinirim, tl olarak fiyat karşılığı nedir,konforu nasıl ve rengin adı nedir?
şimdiden tşkler..
güle güle kullan çoook yakışmış
bu arada videoyu buraya yükleyeceksin değil mi,görmek isterim
merhabaaaa bende solotica crystal var. açılmış, ama bir kere kullandım bana çok koyu geldi. quartzolarla değiştirmek istersen buradayım :)
Merhaba Arzu hanım,
Eskiden ilanlarınızı internette bulabiliyordum ama baya aradım bulamadım. Natural colours cristal almayı düşününüyorum, ama fiyatlarla ilgili bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birde şuan cristaller yeşil tonlu mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Ben numaralı alacağım da sanırım yeni serilerden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?