Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Güzelmiş aslında begendim baya :) tek takıldığım konu etrafındaki haresi cok belirgin geldi gözüme. Onun harici mavimsi olmuş cok tatlı :) hangi seri peki ?

solflexlerde de mi seri önemli..hiç bilmiyordum..ben bir kaç ay önce almıştım..evet renk olarak çok güzel ama hare simsiyah bir halka şeklinde. o da olmasa harika.

Son düzenleme:
Canlarım 2017/09 solflexlerim geldi :)merak edenlere hemen foto atayim dedim gözlerim orta kahwe tlfondan giriorum hata warsa adfola topazio aylık

solflexlerde de mi seri önemli..hiç bilmiyordum..ben bir kaç ay önce almıştım..evet renk olarak çok güzel ama hare simsiyah bir halka şeklinde. o da olmasa harika.

önemli mı degıl mı bılmıyorum acıkcası :) hiç solflex kullanmadım, onlarda yıllıklar gıbı sureklı renk degıstırıyor gibii dusundum bir an.. peki bu hare cok bellı oluyor mu ? yanı karsındakı aa gozundekı lens mı falan dıye sorular aldın mı ?
rengi çok hoş çünküü,, alsam rahatsız olmadan takar mıyım onu bılmıyorum. çunku dogal durması cok onemlı benım ıcın

Lot 04/2018 meller nasıl arzu hanım acık mı?

angelcim bilemiyorum canım lensleri görmem lazım

satışlarımız devam ediyor mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yönlendiririm elimde açık seride var koyu seride var biliyorsunuz serilerine göre değişiyor açık seriden elimde az kaldı charm mel bilginiz olsun[/QUOTE]

ben zaten en koyu ve en doğal duracak olan seriden istiyorum son ümidim charm meller...siz satış açarsanız charm mel için sahibinden ben hemen alıcam

ben zaten en koyu ve en doğal duracak olan seriden istiyorum son ümidim charm meller...siz satış açarsanız charm mel için sahibinden ben hemen alıcam[/QUOTE]

siz mail gönderirseniz yardımcı olurum soloticacenter@hotmail.com...açık seri koyu seri ona göre bildirmeniz gerekir önceden yanlış seri göndermeyeyim size

Son düzenleme:
arkadaşlar benim göz rengim ela sizin solotica mel olarak paylaştığınız renkten çok az daha koyu sdece ben solotica verde rengini çok beğendim ela gözde nasıl durur sizce bana bir yardımcı olurmusunuz lütfen

pardon ben pek anlayamadım ıcemınt rengini soloticada mı var bu renk?

Evt canım sadece orjinal soloticalarda var bu renk sahte soloticalarda yoktur..

Bu rengi çok beğendim ama ıcemınt rengi ıce renginden farklı dimi:) Yani online satılan soloticalarda bu renge rastlamadım ben biraz şaşırdım yani onların sattıkları sahte mi?

Merhaba Arzu hanım,
Eskiden ilanlarınızı internette bulabiliyordum ama baya aradım bulamadım. Natural colours cristal almayı düşününüyorum, ama fiyatlarla ilgili bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birde şuan cristaller yeşil tonlu mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Ben numaralı alacağım da sanırım yeni serilerden olur.

Son düzenleme:

bu lens cok güzel cok begendım ve sızede cok yakısmıss ben uzun suredır lens arıyorum ama aradığıma henüz kavuşamadım bı türlü bunun markası ve rengı nedır .kendı goz rengınız nedir

Piximcim acilen satiyorum comdayiz:)) cristaller su an yesil agirlikda su an yeni seri gelecek sana numaralilar sifir 195 tl nimaradizlar 170 tl bir cifti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…