Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

miyop yada hıpermetrop dereceleri var sadece cincik:)

cristal çift taraflı kullanılabiliyor o cristale has bir özellik sadece kirpicim

Arzu hanım bi sorum var sizden cor ocre almıştım hatırlarsınız, nasıl başardım bilmiyorum ama bugün lenslerimi çıkarırken sol teki düşürmüşüm.:26: Maksimum 1 saat sonra tesadüfen gördüm banyo tezgahında, kurumuş lens. Çok çok solüsyonla temizledim kabına koydum yarım saat sonra eski haline dönmüş. Şimdi görünürde hiçbir problem yok ama takmaya korkuyorum tehlikeli olur mu. Kızlar siz de biliyorsanız yazın lütfen.

Ben de dusurmustum aynı sekılde kurumustu solusyonla temızleyıp takmıstık gozume ben de hıcbısey olmamıstı.
Ama bılemıyorum belkı gozun hassastır senın

Canım geçmiş olsun..aynı şekilde benim de quartzolarım kurumuştu..aldığımın haftası hem de :) lens kabını tam kapatamamışım yan koyunca solüsyon akmış, lensler de kurumuş içinde..görünce şok oldum, hemen Arzu Hanım'a sormuştum ben de..onun da başına gelmiş..soloticaların yapısı ilginç,kolay kolay kurumuyor lensler dedi..gerçekten de solüsyonda bir iki gün beklettim..iyice yumuşayınca birkaç gün sonra taktım..biraz beklettim gözümün tepkisini anlamak için..gayet eski haline dönmüştü..bir sorun yaşamadım..yaklaşık bir senedir de kullanıyorum..seninkilerin ne kadar kuruduğunu bilemem tabi ama 1 saat diyorsan hiç sanmam bozulduğunu.. çok çok susuz kalmadıysa eski haline gelmiştir diye düşünüyorum..sen yine de bir iki gün solüsyonda beklet, iyice yumuşasın..sonra kullan bence..tekrar geçmiş olsun...

Son düzenleme:

bagetcinin dediği gibi soloticalar kolay kolay kurumaz rahat rahat takabilirsiniz

koyu kahverengi gözde crsital

esmeralda

hıdrocor mel rengi

natural colours mel

solotica lenslerin 1 çifti 170 tl arkadaşlar orjinal Brezilya soloticaları 05079235960 wats up dan ekleyebilirsiniz mail soloticacenter@hotmail.com

lenslerinizle beraber kadınlar klübü pro üyelik kartıda hediyemdir

Çok tesekkurler aynen ben de birkaç saniye dondum kaldım daha önce başıma gelmemişti ve tam bi sabırsız olduğum için taktım çıkarken 8 saat de gözumde kaldı problem de olmadı

Son düzenleme:
[video=youtube;hgBAojhw9LY]http://www.youtube.com/watch?v=hgBAojhw9LY&feature=c4-overview-vl&list=PLGM9QxfvtTlfInd3IPRQqKGYQzBTWkytq[/video]

bayıldım kızlar çok doğal durmuş

sakın ha sakın topazio almayın tam bir facia.maviyle yakın uzak alakası yok çok yapay ve yeşil orta kahve gözde.orta kahve gözde mavi olan lens soloticada hangi renk olur hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…