- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.221
yeni almış olduğum faturalı hidrocor ice larımı vermek ıstıorum düşünen olursa uygun fıyata vercem 1 tekı takıldı
merhaba gözlerim miyop astigmat. gözlük kullanıyorum bir sonraki kontrolüm bayramdan önce. kontrolümde lens ölçülerimi de verecek doktor. lens kullanmak istiyorum kullanmışken de renkli lens olsun istiyorum. miyop-astigmat şeklinde uyalanabiliyor mu soloticalar acaba ? göz rengim ela bu arda çok belirgin olmayan bir yeşil tonu olsun istiyorum
kızlar yaa bu solotica cristal çift taraflı kkullanılıyo sanırım yani bu sadece cristaldemi geçerli yoksa diger renkleride çift taraflı kullanabiliyomuyuz ben mel kullanıyorum nasıl yani bitarafı cor bitarafı nc mi oluyo :)))
nilooo çok yakışmış sana quartzolar
Arzu hanım bi sorum var sizden cor ocre almıştım hatırlarsınız, nasıl başardım bilmiyorum ama bugün lenslerimi çıkarırken sol teki düşürmüşüm.:26: Maksimum 1 saat sonra tesadüfen gördüm banyo tezgahında, kurumuş lens. Çok çok solüsyonla temizledim kabına koydum yarım saat sonra eski haline dönmüş. Şimdi görünürde hiçbir problem yok ama takmaya korkuyorum tehlikeli olur mu. Kızlar siz de biliyorsanız yazın lütfen.
Ben de dusurmustum aynı sekılde kurumustu solusyonla temızleyıp takmıstık gozume ben de hıcbısey olmamıstı.
Ama bılemıyorum belkı gozun hassastır senın
Arzu hanım bi sorum var sizden cor ocre almıştım hatırlarsınız, nasıl başardım bilmiyorum ama bugün lenslerimi çıkarırken sol teki düşürmüşüm.:26: Maksimum 1 saat sonra tesadüfen gördüm banyo tezgahında, kurumuş lens. Çok çok solüsyonla temizledim kabına koydum yarım saat sonra eski haline dönmüş. Şimdi görünürde hiçbir problem yok ama takmaya korkuyorum tehlikeli olur mu. Kızlar siz de biliyorsanız yazın lütfen.
Çok tesekkurler aynen ben de birkaç saniye dondum kaldım daha önce başıma gelmemişti ve tam bi sabırsız olduğum için taktım çıkarken 8 saat de gözumde kaldı problem de olmadıCanım geçmiş olsun..aynı şekilde benim de quartzolarım kurumuştu..aldığımın haftası hem de :) lens kabını tam kapatamamışım yan koyunca solüsyon akmış, lensler de kurumuş içinde..görünce şok oldum, hemen Arzu Hanım'a sormuştum ben de..onun da başına gelmiş..soloticaların yapısı ilginç,kolay kolay kurumuyor lensler dedi..gerçekten de solüsyonda bir iki gün beklettim..iyice yumuşayınca birkaç gün sonra taktım..biraz beklettim gözümün tepkisini anlamak için..gayet eski haline dönmüştü..bir sorun yaşamadım..yaklaşık bir senedir de kullanıyorum..seninkilerin ne kadar kuruduğunu bilemem tabi ama 1 saat diyorsan hiç sanmam bozulduğunu.. çok çok susuz kalmadıysa eski haline gelmiştir diye düşünüyorum..sen yine de bir iki gün solüsyonda beklet, iyice yumuşasın..sonra kullan bence..tekrar geçmiş olsun...
Tesekkurler size de bi de elinizde 4/18 tarihli cor ocre var mı numarasız, koyu bi cor mel serisi çıkmazsa ben yeniden ocre siparişi verebilirimbagetcinin dediği gibi soloticalar kolay kolay kurumaz rahat rahat takabilirsiniz
miyop yada hıpermetrop dereceleri var sadece cincik:)
cristal çift taraflı kullanılabiliyor o cristale has bir özellik sadece kirpicim
Bütüüün renk seçeneklerini nereden görebilirim :s bir sürü renk çeşit var sanki..nevrim döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?