Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Piximcim acilen satiyorum comdayiz:)) cristaller su an yesil agirlikda su an yeni seri gelecek sana numaralilar sifir 195 tl nimaradizlar 170 tl bir cifti..
Hmm ben açıkcası mavi tonlu olsun istiyorum biraz ama ice alıyım desem de onlarda çok mavi geliyor gözüme. Bir ara burada da paylaşılan fotoğraflarda vardı cristal için mavilik içeriyordu tatlı tatlı onlardan çıkmaz mı birdaha

rihannanın göz rengi gibi normalde gözlerim yeşil gibi ela :)

çok sanslısın o zmn güle güle kullan cnm benım gözlerim koyu kahve bende quarzıto nasıl durur bılgısı olan varmı bende almayı düşünüyorum yada acık mavı yada buz mavısı durabılcek lens varmı solotıcada yada herhangı başka lenslerde

Buz mavisi gibi açık renkleri elde etmek istiyosanız solotica hidrosummer serisini denemeniz tavsiye ederim opaklığı fazla olduğu için her göz için aynı rengi elde edersiniz mesele hidrosummer gloss azulu deniyebilirsiniz. Quartzoda gözleriniz koyu renk olduğu için daha mavimsi durur diye düşünüyorum :)

[video=youtube;hgBAojhw9LY]http://www.youtube.com/watch?v=hgBAojhw9LY&feature=c4-overview-vl&list=PLGM9QxfvtTlfInd3IPRQqKGYQzBTWkytq[/video]

bayıldım kızlar çok doğal durmuş

kızlar eğer gözleriniz orta ve koyu kahve ise kesınlıkle solflex crystal i önermem..benım gözum koyu kahve geçenler aldım varla yok arası ölü balık gözu gıbı oldu ne renk oldugu bellı bıle olmadı.bende kullanmayıp gözlerı açık hatta bal rengı olan kuzenıme verdım..ve sonuç ınanılmazdı..acayıp bı grı-yeşil durdu yanı yakından bıle anlaşılmadı lens oldugu o kdr dıyorum..size tavsıyem gözlerınız açık ise solflex crystal alın .yoksa paranız boşa gıder..

Son düzenleme:
arzu hanım soloticalar brezilyadan ithal ediliyorsa muhakkak fda onaylı olması lazım diye düşünüyorum...fda onaylılar mı yada herhangi bir sağlık belgesine sahip mi..herşeyide geçtim neredeyse hepimiz göz çapımızdan farklı bir ürün alıyoruz ve uzun süreli kullanımda mutlaka sorun cıkarıcak..elimizde bi fatura bile olmuyor ters bir durum yaşama durumunda ispat edemeyiz karşımızda muhattap bulamayız... en azından böyle bir belgesi varsa yayınlarsanız sevinirim...

solotica'nin fda onayi yok diye biliyorum, zannedersem fda'nin sitesinden de kontrol edilebiliyor. kazandiklari paranin cogu internet siparisi uzerinden oldugu ve rx gerekmedigi -diger bir deyisle parayi her bastiran bu lensleri alabildigi icin fda onayini almaya gerek gormemis olabilirler. bu tartisma konusu zaten diger forumlarda da, ama cogunluk durumu onemsemiyor yillardir kullanilan bir marka oldugu ve bilindigi kadari ile henuz kimsede saglik sorunu yaratmadigi icin.

görme kaybıyla sonuçlanmamış olabilir ama ben birçok problem yaşıyordum önemsemiyordum eskiden neredeyse lensle yatar kalkarken solotica kullanmaya başladığımdan beri çok nadir takmak zorunda kalıyorum uzun süre kullanırsam gözlerim mahvoluyor...hala dahada her seriyi alıyordum ta ki ambalajından çıkarılmış 2 kere takılmış lens yüzünden arkadaşımın gözünden kan aktıgını görünce ben cok şüpheyle yaklaşır oldum...hastalık boyutunda hijyen hastasıdır kendisi bu yüzden kullanımdan kaynaklı birşey oldugunu düşünmüyorum...brezilya malı kalitelidir diye bir algım yok ama ordan geldiğine ,açık adresli belli bir üretim yeri olduguna, satan kişilerin elinde bir ithalat belgesi olduguna %100 emin olsam bir nebze olsun sağlıklı diye düşünebilirim ama uzakdoğu lensleri bu kadar kötülenirken bunlarında oralarda üretilip bizlere satılmadığı ne malum sonuçta sadece birer basit flakon içerisinde temin ediyoruz en basitinden üzerinde menşeini belirten ,açıklaması olan bir kutusu dahi yok..bundan sonra damarlı damarlı pörtlek pörtlek bakan lenslerde taksam gider tamamen göz çapıma uygun bilindik kaliteli bir optikten lensimi alırım o gördüğüm manzara karşısında elimi soloticaya ve net üzerinden temin edilen bir lense süremem... gördüğüm kadarıyla genel olarak kk üyelerininde yaş ortalaması küçük bu yüzden sağlık pek önemsenmiyor güzellik herşeyin önünde geliyor umarım kimse ne şimdi ne ilerleyen dönemlerinde bir sorun yaşamaz

bu lens renklerini fotoğrafta deneyemiyor muyuz, freshlook un sitesinde böyle bir uygulama var soloticada da varmı?

Son düzenleme:

koyu kahverengi gözde topazio renginin son seri duruşudur natural colours yıllık seri topazio rengidir aylıkların haresi çerçevesi daha kalındır...

Solotica hıdrosummer azul rengi merak eden arkadaşlarımız için
resim gönderen arkadaş foruma eklememizi rica etti kendisine resim için teşekkür ediyoruz

arzu hanımm eskı serı hıdrocor ıce tonu ne zaman gelır bılgınız varmı..geçenler aldım çok koyu çıktı ..2010 yılında aldıgım hıdrocor ıce ıle arasında daglar kdr fark var..hıdrocor ıce ların rengı açılmazmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…