- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.281
Hmm ben açıkcası mavi tonlu olsun istiyorum biraz ama ice alıyım desem de onlarda çok mavi geliyor gözüme. Bir ara burada da paylaşılan fotoğraflarda vardı cristal için mavilik içeriyordu tatlı tatlı onlardan çıkmaz mı birdahaPiximcim acilen satiyorum comdayiz:)) cristaller su an yesil agirlikda su an yeni seri gelecek sana numaralilar sifir 195 tl nimaradizlar 170 tl bir cifti..
kendı gozrengınız nedir?cok yakışmış acık yeşil gbi olmuş.
rihannanın göz rengi gibi normalde gözlerim yeşil gibi ela :)
çok sanslısın o zmn güle güle kullan cnmbenım gözlerim koyu kahve bende quarzıto nasıl durur bılgısı olan varmı bende almayı düşünüyorum yada acık mavı yada buz mavısı durabılcek lens varmı solotıcada yada herhangı başka lenslerde
[video=youtube;hgBAojhw9LY]http://www.youtube.com/watch?v=hgBAojhw9LY&feature=c4-overview-vl&list=PLGM9QxfvtTlfInd3IPRQqKGYQzBTWkytq[/video]
bayıldım kızlar çok doğal durmuş
arzu hanım soloticalar brezilyadan ithal ediliyorsa muhakkak fda onaylı olması lazım diye düşünüyorum...fda onaylılar mı yada herhangi bir sağlık belgesine sahip mi..herşeyide geçtim neredeyse hepimiz göz çapımızdan farklı bir ürün alıyoruz ve uzun süreli kullanımda mutlaka sorun cıkarıcak..elimizde bi fatura bile olmuyor ters bir durum yaşama durumunda ispat edemeyiz karşımızda muhattap bulamayız... en azından böyle bir belgesi varsa yayınlarsanız sevinirim...
solotica'nin fda onayi yok diye biliyorum, zannedersem fda'nin sitesinden de kontrol edilebiliyor. kazandiklari paranin cogu internet siparisi uzerinden oldugu ve rx gerekmedigi -diger bir deyisle parayi her bastiran bu lensleri alabildigi icin fda onayini almaya gerek gormemis olabilirler. bu tartisma konusu zaten diger forumlarda da, ama cogunluk durumu onemsemiyor yillardir kullanilan bir marka oldugu ve bilindigi kadari ile henuz kimsede saglik sorunu yaratmadigi icin.
bu lens renklerini fotoğrafta deneyemiyor muyuz, freshlook un sitesinde böyle bir uygulama var soloticada da varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?