Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrocor ice uretimden kalktigi icin sizin arastirip eski serilerden (renginin acik oldugunu bildiginiz bir seri varsa mesela) bulup almaniz gerek

biliyorum haklısınız açıgıda koyusuda var bana bir tur açık seri geldi hepsini zaten stok yapanlar vardı onlara gönderdim tekrar gelecek isterseniz geldiğinde size haber verebilirim:)

lens takmayı bir türlü beceremiyorummmmmmmmm
dün gece sol gözüme takayım derken elimde yırtıldıııı
offf sanırım öğrenene kadar çok yırtacam yokmu bunun kolay yolu kızlar :44:

biliyorum haklısınız açıgıda koyusuda var bana bir tur açık seri geldi hepsini zaten stok yapanlar vardı onlara gönderdim tekrar gelecek isterseniz geldiğinde size haber verebilirim:)

arzu hanım ne zaman gelir acaba en yakın?.hemen almak ıstıyorum

Arzu hanım koyu kahverengi yani siyaha yakın gözde duruşu var mı acaba şuan elinizde bulunan cristallerin birde elinizde numaralı var mı acaba?

pixim 20 gün önce kadar kendi gözümde son cristalleri eklemiştim geçmiş sayfalarda bulabilirsin ben aradım bulamadım bulursam eklerim hemen hemen bu eklediğim resimler gibi duruyorduüstteki ilk resim kendi gözüm biliyorsunuz,,

Son düzenleme:
işte burdaki hidrocor ice lar harika ..arzu hanım neden solotica firması renk tonlarını bozdu bilginiz varmı acaba eski serilerden neden artık üretilmiyor?..yenı serıelr ne olursa olsun koyu ve çap olarak eskısı gıbı tam oturmadıgını düşünüyorum
[youtube]qg-2rDnWCJA[/youtube]

Son düzenleme:
pardon canım kusura bakma evet sıl lutfen . benım hıc umudum yok eskı halıne donmıcek quartzo resmen yenı bı renk uydurdular quartzo adı altında
rica ederim tatlım.
yok artık quartzo diye bir renk eskide kalacak kesin bu. ice rengini kaldırdılar ya,sanırım,ice tonunu bunda uygulamaya karar verdiler.

Selam, öncelikle yazdigin icin tsk ederim. Acaba resim koyman mümkünmü? ayyyy riske girip bendemi alsam sizce solotica'dan daha mi dogal gözüküyor?

selamlar fxeyes alman risk degil sana artı once ikki adet lensim var diyodum fxeyesten geçen ayda üçüncü lensim geldi fxeyes stella mavimsi yeşil sayfa 866 dan 69 kadar bakarsan görürsün nekadar dogal nekadar renkli oldugunu stella mavimsi yeşil fefkalade naturel hiç kimse anlamıyor fxeyeste üç adet lensim var üçüde muhteşem ama bu aralar lenslerim arasında favori lensim stella karayip denizi gibi renkli ne açık ne koyu tam kıvamında renk tonuyla oynatmadım iyikide oynatmamışım oynatsam belkide bukadar mükemmel olmazdı sipariş verdigimde bir ton koyutmayı istemiştim erkek arkadaşım sakın oynatma bozarsın dedi fxeyes myl atıp orjinal versiyon istedigimi belirtim ve lensler mükemel ötesi dedigim gibi sayfa 866dan 69 kadar incelersen fxeyes in risk olmadıgını anlarsın risk olmayan tek marka FXEYESTİR dogru rengi tenine yakışan rengi bulursan hı bu arada kim diyosa gündüz zombi gibi durdugunu kıskançlıgından diyodur bilakis gündüz daha dogal enterasanki gerçek göz gibi gündüz ışıgında pupil boşlugu küçülüyor karanlıkta büyüyor ve lensleri 12 13 saat gözümde tutabiliyorum çok rahat soloticaları en fazla 7 saat tutabiliyodum sonra kuruyup rahatsızlık veriyodu fxeyesle tanıştıktan sonra diger lens markalarına elveda dedim fxeyes kulanan başka marka kulanamaz şimdiki hedefim megan foxun lens rengi onuda artık seneye alırım inşallah evet biraz pahalı ama parasına fazlasıyla degiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…