- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.301
arzu hanımm eskı serı hıdrocor ıce tonu ne zaman gelır bılgınız varmı..geçenler aldım çok koyu çıktı ..2010 yılında aldıgım hıdrocor ıce ıle arasında daglar kdr fark var..hıdrocor ıce ların rengı açılmazmı acaba
arzu hanımm eskı serı hıdrocor ıce tonu ne zaman gelır bılgınız varmı..geçenler aldım çok koyu çıktı ..2010 yılında aldıgım hıdrocor ıce ıle arasında daglar kdr fark var..hıdrocor ıce ların rengı açılmazmı acaba
Eki Görüntüle 798984 yıllık natural colours cristal rengi
biliyorum haklısınız açıgıda koyusuda var bana bir tur açık seri geldi hepsini zaten stok yapanlar vardı onlara gönderdim tekrar gelecek isterseniz geldiğinde size haber verebilirim:)
Arzu hanım koyu kahverengi yani siyaha yakın gözde duruşu var mı acaba şuan elinizde bulunan cristallerin birde elinizde numaralı var mı acaba?
yok artık. quartzo yazmasa charm ice sanacaktım. nolmuş o yeşil renge ya. pesyanı arzucum en sonunda mavı yapmıslar kurtulmuslar guzelım renkle ancak bukadar oynanabılrdıartık hıc umudum yok eskı halıne donme konusunda
yok artık. quartzo yazmasa charm ice sanacaktım. nolmuş o yeşil renge ya. pes
güzel olanı neden bozarlarsa. bu arada adımı yazmışsın siliyorum tatlım:)aynen aydancım resmen rengı mahvetmısler yuh ya zaten mavı agırlıklı bı suru renk varken ne gerek vardıkı bukadar oynamaya
güzel olanı neden bozarlarsa. bu arada adımı yazmışsın siliyorum tatlım:)
rica ederim tatlım.pardon canım kusura bakma evet sıl lutfen. benım hıc umudum yok eskı halıne donmıcek quartzo resmen yenı bı renk uydurdular quartzo adı altında
Selam, öncelikle yazdigin icin tsk ederim. Acaba resim koyman mümkünmü? ayyyy riske girip bendemi alsamsizce solotica'dan daha mi dogal gözüküyor?
yanı arzucum en sonunda mavı yapmıslar kurtulmuslar guzelım renkle ancak bukadar oynanabılrdıartık hıc umudum yok eskı halıne donme konusunda
acaba deneye deneye en iyisini bulmayamı çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?