Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

zevkler o kadar farklıki bazı kişiler maviye bakan quartzo istiyorlar bazı kişiler yeşile bakan meller bile şu an açık ve bir çok kişi açık tonda mel isterken birçok kişi geçen seneki koyu seri silik mellleri istiyor inanabiliyormusunuz

arzu hanım eğer resimleri varsa son seri cor mel ve nc mel resimlerini koyabilirmisiniz?

bunlarda benim cor mellerim :) yeşil durmasını bekliyordum ama baya sarıya bakan yeşil oldu bana. göz renginden galiba . ama acayip doğallar. şimdi gözüm grafite de bakalım

merhaba arkadaslar . araştırıp baktığım kadarıyla hidrocharme ocre ve mellerin çok doğal durdugunu düşünüyorum . netten sipariş etmekten başka nasıl alabılırım bu lensleri . çünkü kredi kartıyla ödeme yapmak istemıyorum . birde aşağı yukarı fiyatları nedir ? alıp kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim . muhakkak bu sorduklarımın konusu geçmiştir ama o kadar çok sayfa var kı hepsını okumam mumkun degıl . yardımcı olursanız sevinirim :)

canım merhaba;
son seri nc ocre varsa resım yukleyeblırmısın ? ocre ıstıyorum bu sefer ama sarısımsı durmasın cok ta koyu olmasın. nasıl acaba yenı ocreler

evet evet lütfen

charm serisi kaldırılacak diye duymuştum daha kalkmamıştır ama bence inşallah kalkmamıştır

Merhabalar... Lens alacağım genelde hep solotica topazio kullandım, şimdi ise topazio ve hidro summer azul du galiba ikisi arasında kaldım yenilerde bu ik lensten alan var mı? Ben lensim diye bağırmasın istiyorum sizce topazio mu? Hidro summer azul mu? hangisi daha doğal? renk olarak.

forumdan arzu hanımdan alabilirsiniz soloticaları, kapıda ödemeli olarak. arzu hanımın rumuzu vetman10

topazio kullanmıştım bi ara, bence doğallık istiyorsan onu tercih etmelisin. bir de hidrosummer serisi biraz daha kalın olduğu için çok da rahat değil diye biliyorum.

Eklentiler

• $cristal2 (1).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $cristal1.webp
    17 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
forumdan arzu hanımdan alabilirsiniz soloticaları, kapıda ödemeli olarak. arzu hanımın rumuzu vetman10

:) MAİL ADRESİMİZ soloticacenter@hotmail.com

topazio kullanmıştım bi ara, bence doğallık istiyorsan onu tercih etmelisin. bir de hidrosummer serisi biraz daha kalın olduğu için çok da rahat değil diye biliyorum.

Bu aralar hıdrosummer azuldan opaklık konusunda hiç şikayet gelmiyor sanırım o sorunu hallettiler zaten bir lensin o kadar gözü açması için opak olması gerekiyor fx eyeslar ile hıdrosummer azulun opaklığı hemen hemen aynı fx lerde hıdrosummer azul kadar opak ve hıdrosummer azul fx lere göre oldukça ekonomik fiyat olarak rahat oldugu söyleniyor son zamanlarda..

sonunda bugun quartzo sıparısı verdım saolsun arzu hanım cooookkk ılgılendı bakalım merakla beklıyorum

Son düzenleme:
Vetmancım Cor verde marinenin son durumu nedir ? rengi halen açık mı

Şisesindeki duruşunu ekleyebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…