- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.321
zevkler o kadar farklıki bazı kişiler maviye bakan quartzo istiyorlar bazı kişiler yeşile bakan meller bile şu an açık ve bir çok kişi açık tonda mel isterken birçok kişi geçen seneki koyu seri silik mellleri istiyor inanabiliyormusunuz
canım merhaba;
son seri nc ocre varsa resım yukleyeblırmısın ? ocre ıstıyorum bu sefer ama sarısımsı durmasın cok ta koyu olmasın. nasıl acaba yenı ocreler
merhaba arkadaslar . araştırıp baktığım kadarıyla hidrocharme ocre ve mellerin çok doğal durdugunu düşünüyorum . netten sipariş etmekten başka nasıl alabılırım bu lensleri . çünkü kredi kartıyla ödeme yapmak istemıyorum . birde aşağı yukarı fiyatları nedir ? alıp kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim . muhakkak bu sorduklarımın konusu geçmiştir ama o kadar çok sayfa var kı hepsını okumam mumkun degıl . yardımcı olursanız sevinirim :)
evet evet lütfen
charm serisi kaldırılacak diye duymuştum daha kalkmamıştır ama bence inşallah kalkmamıştır
merhaba arkadaslar . araştırıp baktığım kadarıyla hidrocharme ocre ve mellerin çok doğal durdugunu düşünüyorum . netten sipariş etmekten başka nasıl alabılırım bu lensleri . çünkü kredi kartıyla ödeme yapmak istemıyorum . birde aşağı yukarı fiyatları nedir ? alıp kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim . muhakkak bu sorduklarımın konusu geçmiştir ama o kadar çok sayfa var kı hepsını okumam mumkun degıl . yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhabalar... Lens alacağım genelde hep solotica topazio kullandım, şimdi ise topazio ve hidro summer azul du galiba ikisi arasında kaldım yenilerde bu ik lensten alan var mı? Ben lensim diye bağırmasın istiyorum sizce topazio mu? Hidro summer azul mu? hangisi daha doğal? renk olarak.
forumdan arzu hanımdan alabilirsiniz soloticaları, kapıda ödemeli olarak. arzu hanımın rumuzu vetman10
topazio kullanmıştım bi ara, bence doğallık istiyorsan onu tercih etmelisin. bir de hidrosummer serisi biraz daha kalın olduğu için çok da rahat değil diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?