- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.341
forumdan arzu hanımdan alabilirsiniz soloticaları, kapıda ödemeli olarak. arzu hanımın rumuzu vetman10
geldi size mesaj gönderdim
Vetman Arzucum seni whatsuptan ekledim
maalesef resımlerde gordugum o sahane durus yok kızlar((( kı ben boush loumbın okadar damarlı yapısı olmasına karsın ıkısını kıyaslıcak olursam arada barız fıyat farkıda war tabı boush lıumb derım
Dideem senin lenslerin çok doğal olmuş çok güzel seçim güle güle eskit
işte resimler biraz kötü çıktım kusura bakmayııın
yeni seri quartzolarım geldiiiiii. ben çok beğendim şahsen, 2 sene önce de kullanmıştım.çok da değişmiş gibi gelmedi bana. bu aralar foto da koyarım hem eski hem yeni olarak
Eki Görüntüle 821849 Eki Görüntüle 821850 Eki Görüntüle 821851 Eki Görüntüle 821852
bagetchi sağol canım
çok yer kaplamasın diye boyutlarını küçülttüm. farklı ışıklarda yeni quartzo. gözümde mavi kalem var, biraz özensiz sürdüm. bikaç güne renk iyice oturacak, şişeden çıkarttım taktım çektim fotoları ,bi süre sonra daha güzel olacak renk oturunca
teşekkürler canım, al bence de
lote-m01300713
08/2018
gerçi biliyorsun zaten ama eski quartzolarımı da ekliyim. kıyaslamak isteyenler için .birşey danışıcam kaşım geçen sene farklıymış hangi kaş daha iyi sence?
dipnot : eski quartzolarım numarasızdı, yeniler numaralı.
ESKİ QUARTZOLARIM
Eki Görüntüle 821880 Eki Görüntüle 821881 Eki Görüntüle 821882
dipnot2: yeni quartzoların hareleri biraz daha belirgin ve ben bu durumu sevdim
Çok yakışmış lensleriniz eskiyle yeni benziyorlar ama yenisi daha da güzel olmuş. Bence yeni kaşlarınızın kalın hali de daha güzel görünüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?