Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

maalesef resımlerde gordugum o sahane durus yok kızlar((( kı ben boush loumbın okadar damarlı yapısı olmasına karsın ıkısını kıyaslıcak olursam arada barız fıyat farkıda war tabı boush lıumb derım

benimkiler de inşallah yarın elimde olacak. sorun nedir? nesini beğenmediniz?

[bikere bombeli duruyor lens oldugu cok belli resimlerde super ama zaten cogu lensler resimlerde super... Hareleride cok yapmacik naturel serisi guya... Wala ben bikac lens markasi kullandim 8senedir lens takiyorum soloticadan cok umutluydum maalesef hayallerim suya dustu ki gozlerim lensi kaldirir yani nasi desem damarli da olsa cogu insan inanmazdi lens olduguna

yeni seri quartzolarım geldiiiiii. ben çok beğendim şahsen, 2 sene önce de kullanmıştım.çok da değişmiş gibi gelmedi bana. bu aralar foto da koyarım hem eski hem yeni olarak

yeni seri quartzolarım geldiiiiii. ben çok beğendim şahsen, 2 sene önce de kullanmıştım.çok da değişmiş gibi gelmedi bana. bu aralar foto da koyarım hem eski hem yeni olarak

canım güle güle kullan..eminim çok yakışmıştır..rica etsem birkaç resim ekleyebilir misin? benimkilerin de zamanı geçiyor artık..yenilerini alıcam ama bir türlü emin olamadım renginden, arzu hanımcım zaman zaman ekliyor quartzo resimleri ama hep farklı geliyor rengi gözüme..sende göreyim bir de taze taze beğenirsem ben de sipariş edicem..teşekkürler

Son düzenleme:

bagetchi sağol canım
çok yer kaplamasın diye boyutlarını küçülttüm. farklı ışıklarda yeni quartzo. gözümde mavi kalem var, biraz özensiz sürdüm. bikaç güne renk iyice oturacak, şişeden çıkarttım taktım çektim fotoları ,bi süre sonra daha güzel olacak renk oturunca

off harika durmuş changing,güle güle kullan..rengi de gayet hoşuma gitti...ben de edinicem sanırım çok yakında..resimler için de çok teşekkürler, zahmet ettin,ama çok beğendim gerçekten..bi de şişesinin üzerindeki serisinin yılı ve lot numarasını alabilirsem biara çok mutlu olurum..Arzu Hanımdan ismiyle cismiyle istiyim aynen bu renkten gelsin..tekrar teşekkürler canım ve iyi günlerde kullan güzel quartzolarını

teşekkürler canım, al bence de
lote-m01300713
08/2018

gerçi biliyorsun zaten ama eski quartzolarımı da ekliyim. kıyaslamak isteyenler için .birşey danışıcam kaşım geçen sene farklıymış hangi kaş daha iyi sence?

dipnot : eski quartzolarım numarasızdı, yeniler numaralı.

ESKİ QUARTZOLARIM

dipnot2: yeni quartzoların hareleri biraz daha belirgin ve ben bu durumu sevdim

Çok yakışmış lensleriniz eskiyle yeni benziyorlar ama yenisi daha da güzel olmuş. Bence yeni kaşlarınızın kalın hali de daha güzel görünüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…