Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba changingcim renk şu an aslında çiğ duruyor ben anlıyorum ilk solusyondan çıktıgı anda mat bir hali var ancak göz yapına olsun gözlerinin doğal tonu olsun inanılmaz oturmuş renk yandan çektiğin halde bombelik yok sanki icemintin hareli yüzünede benzettim ben çok güzel olmuş renk dediğiniz gibi yıllık lens oldugu için birkaç ay içerisinde iyice oturacak

teşekkürler arzu hanım renk oturunca yine foto ekliycem

bı arkadas msj atmıs ozelden... 50 mesaj olmadan ozel msj gonderemıyormusum kusura bakma burdan cvp werıorum oncelıle bıldıgım kadarıyla solotıcayla solotıca gold farklı marka gold olanı damarlı gercekten ama solotıcada hıc damar yok benı en cok bombelı durusu bıde haresı rahatsız ettı dumduz hare olsa okadar rahatsız olmazdım fakat bunda klasık cızgı cızgı olan hare ve oda yapay duruyor rengı guzel sadece resımlerden daha koyu bu arada oz rengım sıyah denebılecek kadar koyu kahve saclarımda oyle fırsat bulursm resımde gonderırım
ayrıca dun makyajsızhalı hosuma gıtmemıstı bugun sıyah makyaj yaptım gozume bıraz daha ıyı gorundu keske haresı cızgı cızgı degılde tam belırgın ınce cıgı olaydı..

cnm gule gule kullan bıse sorucam hareler resımde gorundugu gıbı tek cızgı gıbımı duruyor yoksa aynaya baktıgında o cızgı cızgı durusumu war

lens kabının içindeyken ve aynada çok dikkatli ve yakından bakarsan çizgi çizgi canım ama normal mesafeden bakan birisi asla çizgili bu hare demez. böyle çizgili tasarım daha iyi bence düz çizgi olsa daha yapay ve boncuksu bi görünümü olur. merak etme renk oturunca seveceksin lensini, ben crystal ile bunun arasında kalmıştım, şimdi iyi ki quartzoyu seçmişim diyorum

hıdrocor ocre son seri orta kahverengi gözde duruşu resim gönderen arkadaşımıza teşekkürler

normalde hıdrocor ocre açık kahve orta kahverengi gözde pek değişim yapmıyor ama son seriler açılmış açık kahve orta kahve gözdede değişim yapmış asıl değişimi koyu kahverengi ve siyah gözde yapıyor ocre çünkü koyu ve siyah gözu açık kahve bal rengi yapıyor

Selam arkadaşlar. Ben de NC mel ve cristal sipariş ettim. Yarın ulaşır sanırım elime. Gözlerim açık ela renginde. Umarım hortlak gibi olmam. Çok açık renk gibi duruyor. Ben sadece hafif renk katsın stedim am hata mı ettm bilmiyorum.
Bu aralar da hidrocor ocre de kaldı aklım. Hafif grimsi yeşik istiyodum ama çok açık olmamak şartıyla. Uzun süredir tanita tikaram dark green kullanıyorum. Çok doğal duruyo ama belli bile olmuyo genelde. O nedenle değiştiriyim dedim ama aldıktan sonra da aklıma takıldı. Neyse görücez bakalım. Gelince resimlerimi koyarım sizin için.

Gözleriniz açık ela ise çok güzel olacaktır. Zaten açık renk gözlerde daha güzel duruyor bu renkler. :)

Arzu hanım ocrelerin fotolarını eklemişsiniz ama ben attach ları göremiorum,çok da merak ediorum,tekrar ekleyebilir misiniz

quartzo ve crystal arasındaki fark nedir acaba? doğal durmak acısından ? yada icemint ? kullananlar resimde koyabilirler mii :/

Arzu hanım selamlar. nc yeni seri mel almıştım ama istediğimden çok çok daha açık durdu alışamadım henüz. yeni seri gerçekten gözü baya açıyor. acaba elinizde bir önceki seri hidrocor mel var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…