- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.361
Eki Görüntüle 821849 Eki Görüntüle 821850 Eki Görüntüle 821851 Eki Görüntüle 821852
bagetchi sağol canım
çok yer kaplamasın diye boyutlarını küçülttüm. farklı ışıklarda yeni quartzo. gözümde mavi kalem var, biraz özensiz sürdüm. bikaç güne renk iyice oturacak, şişeden çıkarttım taktım çektim fotoları ,bi süre sonra daha güzel olacak renk oturunca
merhaba changingcimrenk şu an aslında çiğ duruyor ben anlıyorum ilk solusyondan çıktıgı anda mat bir hali var ancak göz yapına olsun gözlerinin doğal tonu olsun inanılmaz oturmuş renk yandan çektiğin halde bombelik yok sanki icemintin hareli yüzünede benzettim ben çok güzel olmuş renk dediğiniz gibi yıllık lens oldugu için birkaç ay içerisinde iyice oturacak
teşekkürler arzu hanımrenk oturunca yine foto ekliycem
cnm gule gule kullan bıse sorucam hareler resımde gorundugu gıbı tek cızgı gıbımı duruyor yoksa aynaya baktıgında o cızgı cızgı durusumu war
bugun makyaj falan yaptım alıstım bıraz gunden gune daha ıyı olur ıns:)
Eki Görüntüle 821849 Eki Görüntüle 821850 Eki Görüntüle 821851 Eki Görüntüle 821852
bagetchi sağol canım
çok yer kaplamasın diye boyutlarını küçülttüm. farklı ışıklarda yeni quartzo. gözümde mavi kalem var, biraz özensiz sürdüm. bikaç güne renk iyice oturacak, şişeden çıkarttım taktım çektim fotoları ,bi süre sonra daha güzel olacak renk oturunca[/QU
Siz de durduğu gibi bombesiz ve doğal duracağından emin olsam hemen alıcam zaten çok bunaldım artık lens araştırması yapmaktan:)
bagetchi sağol canım
çok yer kaplamasın diye boyutlarını küçülttüm. farklı ışıklarda yeni quartzo. gözümde mavi kalem var, biraz özensiz sürdüm. bikaç güne renk iyice oturacak, şişeden çıkarttım taktım çektim fotoları ,bi süre sonra daha güzel olacak renk oturunca[/QU
Siz de durduğu gibi bombesiz ve doğal duracağından emin olsam hemen alıcam zaten çok bunaldım artık lens araştırması yapmaktan:)
al gitsin canım yaa, solotica gibisi yok
Selam arkadaşlar. Ben de NC mel ve cristal sipariş ettim. Yarın ulaşır sanırım elime. Gözlerim açık ela renginde. Umarım hortlak gibi olmam. Çok açık renk gibi duruyor. Ben sadece hafif renk katsın stedim am hata mı ettm bilmiyorum.
Bu aralar da hidrocor ocre de kaldı aklım. Hafif grimsi yeşik istiyodum ama çok açık olmamak şartıyla. Uzun süredir tanita tikaram dark green kullanıyorum. Çok doğal duruyo ama belli bile olmuyo genelde. O nedenle değiştiriyim dedim ama aldıktan sonra da aklıma takıldı. Neyse görücez bakalım. Gelince resimlerimi koyarım sizin için.
al gitsin canım yaa, solotica gibisi yok
Bir cesaret alıcam gibi görünüyor umarım iyi bir seçim olur. Bu arada kayma problemi yaşıyormusunuz?
Gözleriniz açık ela ise çok güzel olacaktır. Zaten açık renk gözlerde daha güzel duruyor bu renkler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?