Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya aslında renk güzel duruyo denemeye değer ama benim gözlerimde astigmat var astigmatsız kullansam bu lensi sadece miyop numaralı alsam sıkıntı olur mu tek aklıma takılan konu bu..

bana da miyop astigmat tanısı kondu(-1.25) ,dr. a dedim ki sadece miyop olarak lensi alsam dedim ,ayrı ayrı olmaz ki miyop astigmat dedi bana :26:

bana da miyop astigmat tanısı kondu(-1.25) ,dr. a dedim ki sadece miyop olarak lensi alsam dedim ,ayrı ayrı olmaz ki miyop astigmat dedi bana :26:

çok net bilmiyorum ama dereceler farklı yani miyopum -2 derece olmustu benim astigmat da biri 105 digeri 65di. yani ayrı ayrı yazılı kağıtta ama görüntüde sıkıntı olur mu çok etkiler mi onu bilemiyorum..

Günaydın, Solotica HidroCHarme GRAFİTE düşünüyorum orta kahve gözlerim sizce nasıl bir renktir ve internetten nerden temin edebilirim?

o marine rengini ben de o bayanda çok beğendim ama herkeste öyle durmuyo sanırım emin olamadım ben de hiç bi fikrim yok ne yazık ki..

Canım merhaba :) grafite baya koyu mavi ve yakından bile az belli oluyor hemen hemen.
2 sene önceki grafite rengi çok güzeldi bende onları bekliyorum arzu abla ne zaman yenilenirse almayı bekliyorum :)

Canım merhaba :) grafite baya koyu mavi ve yakından bile az belli oluyor hemen hemen.
2 sene önceki grafite rengi çok güzeldi bende onları bekliyorum arzu abla ne zaman yenilenirse almayı bekliyorum :)

Yaaa 2 sene önceki grafiteler daha mı iyi? Ne zaman yenilenicek acaba?

Gecenlerde uzun bir aradan sonra yeniden bir cift solotica almaya karar vermistim arkadaslar bu hafta lenslerim elime gecti. Hidrocor Mel almistim buyuk riske girerek. Ama iyi ki de almisim, eski mellerim gibi oldu resmen ben bile bu kadarini beklemiyordum acikcasi. Oldukca koyu bir kahve olan gozlerimi inanilmaz acti. Los isikta bile kendini belli ediyor ayni zamanda da cok dogal dememe gerek var mi, solotica sonucta Neyse LOT numarasi vs bilgiler fotograftaki minik sisenin uzerinde, merak edenler icin.

meller gayet güzel birde bunlar neden bu kadar açıldı geçen senekiler ne güzel koyuydu diyenler var
Ne güzel olmuş işte lens takıyorsanız biraz belli olacak daha koyu olacaksa o zaman şeffaf takın yani ne anlamı kaldıki renkli lensin güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…