- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.661
yarın falan koyar belki biri
ya aslında renk güzel duruyo denemeye değer ama benim gözlerimde astigmat var astigmatsız kullansam bu lensi sadece miyop numaralı alsam sıkıntı olur mu tek aklıma takılan konu bu..
bana da miyop astigmat tanısı kondu(-1.25) ,dr. a dedim ki sadece miyop olarak lensi alsam dedim ,ayrı ayrı olmaz ki miyop astigmat dedi bana :26:
biri foto paylaşsa da görsek :)
Yeni quartzolarimi eklemek istiyorum ama beceremedim bi türlü gerçekten çok güzel çok beğendim ben
SOLOTICA MARINE HIDROCOR (ANUAL) JoLens Review HD ARTIFICIAL LIGHT - YouTube
Bu bayandaki MArineyide çok beğendim... Marine kullananalar acaba bu bayandaki gibimi duruyor her gözde?
Lentes de contacto Solotica Hidrocor Grafite - YouTube
Bunuda çok beğendim...Kullananlar varsa iki rengi fikri verebilirmi acaba?
SOLOTICA MARINE HIDROCOR (ANUAL) JoLens Review HD ARTIFICIAL LIGHT - YouTube
Bu bayandaki MArineyide çok beğendim... Marine kullananalar acaba bu bayandaki gibimi duruyor her gözde?
Lentes de contacto Solotica Hidrocor Grafite - YouTube
Bunuda çok beğendim...Kullananlar varsa iki rengi fikri verebilirmi acaba?
Canım merhaba :) grafite baya koyu mavi ve yakından bile az belli oluyor hemen hemen.
2 sene önceki grafite rengi çok güzeldi bende onları bekliyorum arzu abla ne zaman yenilenirse almayı bekliyorum :)
Solotıca ice yi ela gözlülere ve açık kahve göz rengine sahip olanlara kesınlıkle tavsıye etmıyorum. öyle bir hata yapıp aldım kullanamadım sibirya kurdu gibi oluyorsunuz.Arzucumm hidrocor iceların son durumu nedirrrrr?
Vetmancım sabah mail attım canım bekliyorum cevabını
Arzucumm hidrocor iceların son durumu nedirrrrr?
bu rengi hangi lensle elde ederim aceba yaa:44:
gecenlerde uzun bir aradan sonra yeniden bir cift solotica almaya karar vermistim arkadaslar bu hafta lenslerim elime gecti. Hidrocor mel almistim buyuk riske girerek. Ama iyi ki de almisim, eski mellerim gibi oldu resmenBen bile bu kadarini beklemiyordum acikcasi. Oldukca koyu bir kahve olan gozlerimi inanilmaz acti. Los isikta bile kendini belli ediyor ayni zamanda da cok dogal dememe gerek var mi, solotica sonucta Neyse lot numarasi vs bilgiler fotograftaki minik sisenin uzerinde, merak edenler icin.
Eki Görüntüle 865328 Eki Görüntüle 865329
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?