- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.701
Lens çok yeni sıfır sayılır sadece açıldı o yüzden çok bi indirim yapamam kargoyla 180 e geldi nerdeyse bana havale ile 150 ye veririm oda hemen satılsın diye yoksa lens takılmadı bile ...Vetmandan iki gün önce elime ulaştığına dair teyid edebilirsiniz yada kargo makbuzunu da birlikte gönderebilirim tarih vs. Herşey yazıyo orda...
Sonuçta açılmış da ne demek yahu? Yeni aldım lensi daha bi kaç günlük ve takılmadı bile açılsa ne değişir...Bende kaç kez 2.el lens aldım üç beş aylık değilki fiyat yazmıyodum ama sordunuz diye yazdım lütfen lens konusu dışında fiyat yorumu yapmayın bu bana ait bi karar...Altı ayı geçmiş lensleri 100e satıyorlar çok rahatsız değilim satmak içinde çabalamıyorum yılların mel kullanıcısıyım kullanırım olur biter,iki gün önce 170 e aldığım lensi 70 lira aşağıda veremem yani kimse kusura bakmasın ...Bence fazla bu fiyat sonuçta açılmış ve bir kez de denenmiş 100 tl bence daha uygun fiyat bilginiz olsun.
Sonuçta açılmış da ne demek yahu? Yeni aldım lensi daha bi kaç günlük ve takılmadı bile açılsa ne değişir...Bende kaç kez 2.el lens aldım üç beş aylık değilki fiyat yazmıyodum ama sordunuz diye yazdım lütfen lens konusu dışında fiyat yorumu yapmayın bu bana ait bi karar...Altı ayı geçmiş lensleri 100e satıyorlar çok rahatsız değilim satmak içinde çabalamıyorum yılların mel kullanıcısıyım kullanırım olur biter,iki gün önce 170 e aldığım lensi 70 lira aşağıda veremem yani kimse kusura bakmasın ...
Neye ne şekil yorum yapacagım seni İLGİLENDİRMEZ.. Sonuçta SAYGISIZLIK etmiyorum,
Sordum ve fiyatı yüksek buldum bir kere bile olsa göze takılmış ve açılmış oyle olsa arzu abla bize göndersin biz bi kere deneyelim sonra onu 150 ye satalım o zaman bu fiyat ikinci el fiyatı degil istersen 4 ay tak istersen 1 gun açılıp gözüne BİR KEZ dahi takılmış olsa 2. EL oluyor. 2. El ne demek onu önce bilmen gerekir... Artı önce bi kere taktım dedin sonra diyosun takmadım bile, 2. El demek aldığın fiyatın yarısı kadar satmak demek bu dünya çapında bişeydir ben sadece fiyata yorum yaptım yapmakta hakkımdır benim ne konuşup ne konusmayacagima sen karar veremezsin sonuçta burda çizgi dışına çıkıp konuşmuyorum...
Bende aldığımda ilk beğenmedim hatta satmak istedim bir kez takmiştim ama yarı fiyatına satmakta zarar olur die mecburen satmadım ama böyle yorumlarada bu sekilde cevap vermedim..
Sen kendindemisin? benim lensimin fiyatına müdahale ediyosun ve benim kararım olduğunu söyleyince de kocaman harflerle seni İLGİLENDİRMEZ diyip (büyük harf bağırma anlamı taşır) işin içinden çıkmaya çalışıyosun sanane ister beş yüze satarım ister yüze çok çok alıcısı olmaz lens bende kalır, lens benim seni geren ne onu anlamadım? Cevabımdan rahatsızsan müdahale etme hakkını kendinde görmeyeceksin! 2.el 1.el tartışmasına girmiyorum bile ne söylediğimi gayet iyi biliyorum takmak ile denemenin farkını aç sözlükten bak sonra dön buraya birşeyler karala ....Denendi takılmadı demiştim... bana ait olan birşeyin kararını sen nasıl veriyorsun yada başkasının belirlediği fiyat için neden bu kadar tartışma yaratma gereği duydun o kısmıda muamma tabi...Site yönetimine bildiriyorum 2010 dan beri sadece solotica ile ilgili bilgi almak için girdiğim topikte tartışma yaratma çabasındasın benim verdiğim cevap gayet seviyeli idi illede tartış diyosunuz yani insana bi acayipsiniz...tekrar söylüyorum bu benim kararım ha bu arada satmıyorum artık öyle bi çabamda yoktu zaten ...
Ben anlamıyorum yahu sordum ve fiyat yüksek dedim die karşındaki sadece ben bu fiyata veriyorum demesi gerekirken
Bana fiyatla ilgili yorum yapma diyor konuşma üslubu yok
Ve kadınlarkulübü yoneticisine sesleniyorum bu konuda hakkımız olan bi yorumu
Hakkımız değilmiş gibi gösterip hakaret eden ve tartışmaya iten ki Allah tan tartışacak kadar düşmedim ben
Uyelerinizi ikaz edin lütfen
Bu sitede kişiye yönelik hakaret eden bu yakamozzz33 adlı üyeyi şiddetle kınıyorum...
Ve bundan sonra bu üye ne sekilde yorum yaparsa yapsın TENEZZÜL edip cevap
Bile yazmak istemiyorum bu seviyeye düşmem ki üyenin yazım tarzına bakılırsa yine ki hakaret edip tartışma
Çıkarma pesinde ama ben böyle bi oyuna düşmem bilginize..
Uzgunum ama bosuna tartisiyorsunuz, burada ikinci el lens alis/satis/takas yapilmasi yasaktir - forum kurallari geregi. Moderator en kisa zamanda gerekeni yapacaktir.
arkadaşlar,2ci el lens satışı ve alışı sitemizde yasaktır. sizi bu bölümde uyarıyoruz devamlı. lütfen tartışmayın bunun yüzünden. bakın bunu okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/353674-2el-lens-satisi-hakkindaonemli.html
bu ceza sebebidir
merhaba arkadaslar fxeyes tan betty blue siparişi vermiştim pişman oldum lensler dün geldi ancak şişesinden baktım renk bana göre değil mavi bana gitmez,lensler sıfır açılmadı,satmaya karar verdim,vetmandan aldım teyit için sorabilirsiniz..ilgilenen varsa beklerim..
evet sordum hatta koyultmaya gıttı ancak gorundugu kadarıyla renk bana uymayacak gıbı hıssettım o yuzdenSelamlar...Fxeyes lensleri kişisel ölçüyle yapılıyor diye biliyorum ve koyulaştırılabiliyor bildiğim kadarıyla eğer rengi çok açıksa ki betty blue da riskli bir renktir.Sordun mu renk konusunda değişiklik yapılabilir mi boyanabilir mi diye vetmana?
merhaba arkadaslar fxeyes tan betty blue siparişi vermiştim pişman oldum lensler dün geldi ancak şişesinden baktım renk bana göre değil mavi bana gitmez,lensler sıfır açılmadı,satmaya karar verdim,vetmandan aldım teyit için sorabilirsiniz..ilgilenen varsa beklerim..
İstediğiniz fiyatı msj atar mısınız yada mail adresiniz çünkü mesaj hakkım yok mail adresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?